Canım benim kıyamam sana benüzülme artık düşmüş bebeğin kafasındaki boşluk. Hiç üzülme yıpratma bebeğini. Çok iyi anlıyorum seni. Zor bir süreç allah yardımcın olsun . Ama ne kadar güzel haberler almışsın canım benim. Minnakın hiç üzmeyecek seni. Umarım bizde iyi haberler alırız teyzesi
Cnm aynı şeyleri yengeme söylediler ve 3gün boyunca ağladı sonrasında babasının iri kafalı doğduğunu annem söyleyince biraz rahatlamıştı hala da iri kafalıdır:))))) bebişimiz doğdu 52 günlük şu an ve hiçbir sıkıntı yok sadece bebişimiz akıllı uslu bir kız maşallah gelişimide iyi hiç bir problem olmadı şükür bence sende üzülme........hiçbişey olmayacak ALLAHın izniyle:)
Yemin ederim bende geçen dedim ultrason olmasa ikili test olmasa allahın verdiğine tevekkül etmemiz daha kolay olurdu. En azından stresli bir hamilelik geçirmezdik...inşallah canım benim güzel haberlere ihtiyacımız var hepimizin. güzel yavrularımıza sağlıkla kavuşalım. Eskiden herşey daha kolaymış. bazen diyorum bu kadar bilgimiz olmasa bu kadar da üzüntümüz olmazdı. Rabbim dermansız dert vermesin.
ben bir aksilik olmazsa normal doğum yapmak istiyorum, doğum anı hayatımda yaşayabileceğim en bana özel anmış gibi geliyor. Gerçi basur doğum sonrası sıkıntı yaşatır mı hiç bir bilgim yok. Henüz doğumla ilgili birşey konuşmadık doktorumla. Bundan önce tuvalet alışkanlığımla ilgili bir sorunum yoktu, hamileliğin etkisi olabilir diye düşünüyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziCanim inanirmisin sirf ondan dolayi hayir sezeryan istiyorum diye tutturuyorum annemde var hemoroid sorunu biliyorum feci agri yapiyo bendede iste bagirsak memeleri sorunu var yani normal yaparsam ikininca falan iyice agirlasir hemoroid sorunum diye korkuyorum ondan dolayi sezeryan diyorum peki siz normalmi dusunuyorsunuz
aç tok fark ediyor muBen 27+4 de yaptırdım canım. saat önemli değil bence ama 2-3 saat bekliyorsun ona göre işini ayarlarsan sıkıntı yok.
ilk aç kan aldı. daha sonra 75 mg içeceği içtim 1 saat sonra tokluk aldı, ondan sonra yine 1 saat bekledim tokluk aldı o kadar. 2 saat bekledim.aç tok fark ediyor mu
Insallah hayirlisiyla saglicakla kavusuruz aminnn.benim gozumun korkma sebebi gecenlerde sezeryanla dogum yapmis bi arkadasim normal yap fln dedi sonra kuzeninde basur varmis normal yapmis daha kotu olmus dogumdan bikac hafta sonrada basur ameliyati olmus dedi gozum iyicee korktu yaniben bir aksilik olmazsa normal doğum yapmak istiyorum, doğum anı hayatımda yaşayabileceğim en bana özel anmış gibi geliyor. Gerçi basur doğum sonrası sıkıntı yaşatır mı hiç bir bilgim yok. Henüz doğumla ilgili birşey konuşmadık doktorumla. Bundan önce tuvalet alışkanlığımla ilgili bir sorunum yoktu, hamileliğin etkisi olabilir diye düşünüyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
kötü olmuş gerçekten, daha 12 haftam var inşalah çabucak geçerde bu sıkıntıları düşünmeyiz. tabiki doktorumun yönlendirmesi ve fikri önemli. O sıkıntı olur derse riske atmam. gelecek aylar neler gösterecek bakalımInsallah hayirlisiyla saglicakla kavusuruz aminnn.benim gozumun korkma sebebi gecenlerde sezeryanla dogum yapmis bi arkadasim normal yap fln dedi sonra kuzeninde basur varmis normal yapmis daha kotu olmus dogumdan bikac hafta sonrada basur ameliyati olmus dedi gozum iyicee korktu yani
Canim Benimde 50lik 172 cikmisti 75lik yuklediler normal cikti Cok sukur
HAkkimizda hayirli neyse hangi dogum yontemiyse o olsun cnmkötü olmuş gerçekten, daha 12 haftam var inşalah çabucak geçerde bu sıkıntıları düşünmeyiz. tabiki doktorumun yönlendirmesi ve fikri önemli. O sıkıntı olur derse riske atmam. gelecek aylar neler gösterecek bakalım
valla ben dogum yapana kadar burdayım ama dogumdan sonra elverdıgınce cabuk gıtmek ısterım ınsanın kendı evı gıbısı yok.canım ya ne zor durum hemen gitmeniz gerekiyor mu bizimde tayin ihtimalimiz vardı dün açıklanmış çok şükür yerimizdeyiz allah kolaylık versin...
hayır canım o özelliği yok.Supermis canim fiyati filan cok iyi ortamin nemini olcup kenfi kendine duruyor mu peki.
cnm çokta heveslenme evde kalmaya evin işi bitmiyor yaa çalışırken daha az iş yapıyordum.. tabi belkide aşırı derli toplu titiz olmamdan kaynaklı bilmiyorum ama inan nete girmeye bile fırsatım olmuyor.. boşver çalış daha zinde olursunbenim yarın kontrolüm var doktorum verirse 1 ay heyet raporu alıcam sıkılırmıyım evde bilmiyorum yürüyüşlerimi eksik etmemem gerek belki egzersiz için de bir yer araştırırım...
güzel cnm sağlıkla giyinmek nasip olsun inşallah..kızlarr kendime de bir Şeyler aldım sonunda. kırmızılarını aldım
cnm 26-28 arası yapılıyor merak etme bende 28. haftamda yaptırdım yani dün çok şükür şeker çıkmadı herşey yolunda darısı sana..Canim bende yaptirmadim dah 26 haftam bitiyo daha yaptirmadim 27 ye kadarmi yapilmasi lazim net bilmiyorum???
Güzelmiş güle güle kullan nerden aldınkızlarr kendime de bir Şeyler aldım sonunda. kırmızılarını aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?