2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

inşallah canım benim güzel haberlere ihtiyacımız var hepimizin. güzel yavrularımıza sağlıkla kavuşalım. Eskiden herşey daha kolaymış. bazen diyorum bu kadar bilgimiz olmasa bu kadar da üzüntümüz olmazdı. Rabbim dermansız dert vermesin.

amin canımmm ağzın bal yesin :)) Allah razı olsun hepnizden ayrı ayrı moral veriyorsunuz içimi huzur kaplıyor :)

Yemin ederim bende geçen dedim ultrason olmasa ikili test olmasa allahın verdiğine tevekkül etmemiz daha kolay olurdu. En azından stresli bir hamilelik geçirmezdik...

ben bir aksilik olmazsa normal doğum yapmak istiyorum, doğum anı hayatımda yaşayabileceğim en bana özel anmış gibi geliyor. Gerçi basur doğum sonrası sıkıntı yaşatır mı hiç bir bilgim yok. Henüz doğumla ilgili birşey konuşmadık doktorumla. Bundan önce tuvalet alışkanlığımla ilgili bir sorunum yoktu, hamileliğin etkisi olabilir diye düşünüyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Arkadaşlar merhaba ben bugün tetanos aşımı oldum kolum hafif sızlıyo ama cok degil şükür ben size bir sey soracagim bugünlerde balık olarak ne yiyiyorsunuz malum haziran balık açısından en verimsiz ay şaştım kaldım ton balıgı da yemek istemiyorum paylaşırsanız sevinirim

Insallah hayirlisiyla saglicakla kavusuruz aminnn.benim gozumun korkma sebebi gecenlerde sezeryanla dogum yapmis bi arkadasim normal yap fln dedi sonra kuzeninde basur varmis normal yapmis daha kotu olmus dogumdan bikac hafta sonrada basur ameliyati olmus dedi gozum iyicee korktu yani

ben de aç gideyim o zaman yarın akşama kadar hastanedeyiz ozaman sağol canım...

Daha önce birkaç kez yazmıştım sizlere. 5.ayimda kanama gelmisti ve erken doğum olabilir dedi devlet hastanesindeki doktor. Simdi 27.haftama giriyorum cok sukur bebegim tutundu annesine. Bugünde seker yukleme yaptirdim. Bakalim yarin sabaha ne cikacak.umarim 140 i gecmez. Bunun disinda bir sorun basgostermeye basladi. Adet sancilarim 3 gundur yokluyor. Hem de gunde 2 defa belimede yayilan bir agri,anlik tutulma gibi, 10 dakika uzaninca geciyor, erken dogum dedikleri korkulu anlari tekrar tekrar yasiyorum. Kasilmanin ne oldugunu hala anlamis degilim. Karnimin bir tarafi tas kesiliyor elimle oksayinca gidiyor belki bebek bi yerini dayiyor,fazla mi efhamliyim ne...

kötü olmuş gerçekten, daha 12 haftam var inşalah çabucak geçerde bu sıkıntıları düşünmeyiz. tabiki doktorumun yönlendirmesi ve fikri önemli. O sıkıntı olur derse riske atmam. gelecek aylar neler gösterecek bakalım

HAkkimizda hayirli neyse hangi dogum yontemiyse o olsun cnm

canım ya ne zor durum hemen gitmeniz gerekiyor mu bizimde tayin ihtimalimiz vardı dün açıklanmış çok şükür yerimizdeyiz allah kolaylık versin...
valla ben dogum yapana kadar burdayım ama dogumdan sonra elverdıgınce cabuk gıtmek ısterım ınsanın kendı evı gıbısı yok.

benim yarın kontrolüm var doktorum verirse 1 ay heyet raporu alıcam sıkılırmıyım evde bilmiyorum yürüyüşlerimi eksik etmemem gerek belki egzersiz için de bir yer araştırırım...
cnm çokta heveslenme evde kalmaya evin işi bitmiyor yaa çalışırken daha az iş yapıyordum.. tabi belkide aşırı derli toplu titiz olmamdan kaynaklı bilmiyorum ama inan nete girmeye bile fırsatım olmuyor.. boşver çalış daha zinde olursun

Canim bende yaptirmadim dah 26 haftam bitiyo daha yaptirmadim 27 ye kadarmi yapilmasi lazim net bilmiyorum???
cnm 26-28 arası yapılıyor merak etme bende 28. haftamda yaptırdım yani dün çok şükür şeker çıkmadı herşey yolunda darısı sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…