• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar annemde kalıyorum 2 gündür eşimle tartıştık çok canm sıkkın tartıştığı m için değil gereğinden fazla değer verdiğim için kendimi suçluyorm neyse ara ara sancılarm oluyor şimdide bebeğime yansıdı sanırım düşünmemeye çalışıyorum ama gece olunca uyuyamyrm sonra sancılarm başlıyor :KK43: ins bebeğime zarar vermez bu konu

canım eşinle aran bi şekilde düzelir. sen canını sıkmamaya calış.bu dönemde çok hassasız malum. bebişinde etkileniyor bu durumdan. sancılarına dikkat et. takip et. düzenli hale gelirse ve adet sancısından fazlaysa doktora görün derim.

hareketsiz kaldığın için ağrın olması çok normal cnm, ben iyim şükür bi sıkıntı yok şimdilik.. evin tadını çıkarıyorum..

rapor başlasada evde takılsam diyodum. bir hafta hareketsiz yatmak zorunda kalınca. sağlık olsunda çalışayım diyorum :) bana da hiç bi şekilde yaranılmıyor:KK48:

tatlım ispanya bile öyle sıcaktı ki seni hiiç düşünemiyorum.. allahım yardımcın olsun..
ben iim çok şükür.. tatil iyi geçti, dediğin gbi dün buraya yazdım ama sayfalar çok hızlı ilerliyor takip etmesi kolay olmuyor.. oğluşum hiç tedirgin etmedi beni hep kıpır kıpırdı sanırım o da gezmeyi sevicek :) genelde deniz ürünü yedik, bi süre görmek bile istemiyorum artık :) heryeri görelim derken baya da yürüdük, 3 kilo vermişim, perş doktora gidicem inş bebiş iyidir kilo benden gitmiştir.. benden haberler böyle canım.. :KK200:

ne güzel iyi gelmiştir tatil, ister istemez yürünüyor biz de çok yürüyünce endişe ettim açıkcası, sonrasında kontrole de gittim çokşükür bi sıkıntı yoktu senin de bebiş kendine almaya devam etmiştir inşallah..

Kızlar annemde kalıyorum 2 gündür eşimle tartıştık çok canm sıkkın tartıştığı m için değil gereğinden fazla değer verdiğim için kendimi suçluyorm neyse ara ara sancılarm oluyor şimdide bebeğime yansıdı sanırım düşünmemeye çalışıyorum ama gece olunca uyuyamyrm sonra sancılarm başlıyor :KK43: ins bebeğime zarar vermez bu konu

Üzme kendini arkadaşım. İnşallah düzelir eşinle aranız, her evli çift tartışır şu an daha fazla hassasız belki daha kırıcı olmuştur senin için ama bebeğini düşün. Doktorum kasılmalarımın başladığını gördüğünde tahlilleri beklemeden önce ilk sorduğu soru "bu aralar çok üzüldün mü, çok sinirlendin mi, çok yoruldun mu" olmuştu. Stres ve üzüntü rahimi uyarıyormuş, allah korusun kasılmalara sebep verebiliyormuş. Kendini dinle biraz, için rahat etsin istersen de bi doktoruna görün sancılarından bahset. Şu an kasılmam yok ama benim de sancım oluyor ara ara ama artık büyüdükleri için ve bizim de doğumumuz yaklaştığı için ağrımız sancımız olabilirmiş. Belki normaldir de yani :)

hareketsiz kaldığın için ağrın olması çok normal cnm, ben iyim şükür bi sıkıntı yok şimdilik.. evin tadını çıkarıyorum..
benim yarın kontrolüm var doktorum verirse 1 ay heyet raporu alıcam sıkılırmıyım evde bilmiyorum yürüyüşlerimi eksik etmemem gerek belki egzersiz için de bir yer araştırırım...

Üzme kendini arkadaşım. İnşallah düzelir eşinle aranız, her evli çift tartışır şu an daha fazla hassasız belki daha kırıcı olmuştur senin için ama bebeğini düşün. Doktorum kasılmalarımın başladığını gördüğünde tahlilleri beklemeden önce ilk sorduğu soru "bu aralar çok üzüldün mü, çok sinirlendin mi, çok yoruldun mu" olmuştu. Stres ve üzüntü rahimi uyarıyormuş, allah korusun kasılmalara sebep verebiliyormuş. Kendini dinle biraz, için rahat etsin istersen de bi doktoruna görün sancılarından bahset. Şu an kasılmam yok ama benim de sancım oluyor ara ara ama artık büyüdükleri için ve bizim de doğumumuz yaklaştığı için ağrımız sancımız olabilirmiş. Belki normaldir de yani :)

Benimde korkum erken doğum allah korusun. Hep stresliyim çünkü. Çok üzülüyorum vs vs. Geçen iş yerinden birinin akrabası eşi ona birşey hediye etmiş kadın heyecanlanmış. Ve heyecandan suyu gelip doğum yapmış . Bebek 1 kilo ve küvezde. Allah korusun hep dikkat etmek gerekiyor. En azından 32.haftayı atlatsak daha rahat.

Benimde korkum erken doğum allah korusun. Hep stresliyim çünkü. Çok üzülüyorum vs vs. Geçen iş yerinden birinin akrabası eşi ona birşey hediye etmiş kadın heyecanlanmış. Ve heyecandan suyu gelip doğum yapmış . Bebek 1 kilo ve küvezde. Allah korusun hep dikkat etmek gerekiyor. En azından 32.haftayı atlatsak daha rahat.

Stresten uzak tutacak şeyler düşünmeye çalışsan canım ya? Hayal kur mesela, ben bu ara canım sıkıldıkça gözümü kapatıp oğlumu sağlıklı huzurlu olarak kucağımda hayal ediyorum kuş gibi oluyorum :KK68: Hem artık risklerimiz gittikçe azalıyor çok şükür. İlk eşik 28.haftaymış, ikinci eşik 30.hafta, 3.eşik ise 34.haftaymış. Miniklerimiz artık yavaş yavaş 28.haftalarına ulaşıyor :KK68: doğsalar küveze gircek olsalar bile organ gelişimleri için kritik eşiklerin ilkini yavaş yavaş atlıyorlar. Hayırla bide vakti gelse de kucaklarımıza gelseler:KK200:

kızlar tayınımız cıktıı ızmırden vana...bakalım bu dogum fasılları nasıl hallolcak aklımda delı sorular..
canım ya ne zor durum hemen gitmeniz gerekiyor mu bizimde tayin ihtimalimiz vardı dün açıklanmış çok şükür yerimizdeyiz allah kolaylık versin...

Kizlar slm ...23 hazirana randevu aldim seker yuklemesi icin sizce gec bir tarih mi birde sabah 10:20 alabildim daha mi erken almam lazim (şeker yüklemesi icin)?????

Kizlar slm ...23 hazirana randevu aldim seker yuklemesi icin sizce gec bir tarih mi birde sabah 10:20 alabildim daha mi erken almam lazim (şeker yüklemesi icin)?????
Canim bende yaptirmadim dah 26 haftam bitiyo daha yaptirmadim 27 ye kadarmi yapilmasi lazim net bilmiyorum???

Canim bende yaptirmadim dah 26 haftam bitiyo daha yaptirmadim 27 ye kadarmi yapilmasi lazim net bilmiyorum???
Canim internete baktim 24-28 haftalar arasinda olmali diyor ben 23 haziranda yaptoricam hayırlı si artik

Ben 27+4 de yaptırdım canım. saat önemli değil bence ama 2-3 saat bekliyorsun ona göre işini ayarlarsan sıkıntı yok.

Back