kuzucum 28.haftayı geçirme hesapla ona göre randevu al bende tam 28. haftamda yaptırdım..Kizlar slm ...23 hazirana randevu aldim seker yuklemesi icin sizce gec bir tarih mi birde sabah 10:20 alabildim daha mi erken almam lazim (şeker yüklemesi icin)?????
Allah korusun cnm aklına getirme öyle şeyler.. Sağlıkla ve zamanında gelsin kızımız inşallah..Benimde korkum erken doğum allah korusun. Hep stresliyim çünkü. Çok üzülüyorum vs vs. Geçen iş yerinden birinin akrabası eşi ona birşey hediye etmiş kadın heyecanlanmış. Ve heyecandan suyu gelip doğum yapmış . Bebek 1 kilo ve küvezde. Allah korusun hep dikkat etmek gerekiyor. En azından 32.haftayı atlatsak daha rahat.
Cok sukur amin canim tesekkyrlercnm 26-28 arası yapılıyor merak etme bende 28. haftamda yaptırdım yani dün çok şükür şeker çıkmadı herşey yolunda darısı sana..
Güle güle kullan canım bende Maviş Maviş aldım pijamalarimi:))kızlarr kendime de bir Şeyler aldım sonunda. kırmızılarını aldım
Yok canım ben 0.6 lik kullanıyorumMerhaba kızlar, bugün 27+4 olduk. Kontrolüm vardı , yeni doktora gittim. Bebeğim 1214 gr olmuş çok şükür. Her şey normal , suyu falan gayet iyi dedi. Sadece yeni doktorumuz bebek biraz aşağıda duruyor, ağrın falan var mı dedi. Ben de yok deyince, belki de yorulmuşsundur ondan da aşağıda görünüyor olabilir, ama biz yine de bi nts ye bağlayalım bakalım dedi. Belki de sancın vardır sen hissetmiyorsundur , dedi. Nts bağlandım, çok şükür Sancı çıkmadı. Bizde bunun riski olup olmadığını sorunca, Allah korusun sancın olursa erken doğum olabilir, ama şimdilik her şey normal görünüyor dedi. Bi de ben 0,8 lik clexane kan sulandırıcı kullanıyorum, benim gibi 0,8 lik kullanan var mı?
inşallah canım,sağol.isyan etmiyorum kesinlikle.hamdolsun.sonuçta rabbim ne dilerse onu yaşıyoruz.Allah hiç kimseyi evladıyla sınamasın.hepimizin yavrusunu korusun inşallah.Canımcım yine de şükret zor biliyorum ama insanlar ne sınavlardan geçiyor. Bebeklerimizi kucağımıza alınca hiçbirini hatırlamayacağız.
evet canım haklısın.o benim de aklımda.bugün sabah şeker sonucunu gösterdim farklı bi doktora.idrarı önemsemiyoruz,değerler normal endişelenme dedi.bebek iri değil,suyu normal,kan değerleri normal diyabet kesinlikle yok dedi.idrar testi yaptıramadım okula yetişmem gerektiği için.yarın sabah yaptırıcam inşallah.Canım için daha da rahat edecekse heryerde tam idrar tahlili yapıyorlar. Özel polikliniklerde bile pahalı birşey değil. İstersen yaptır doktoruna onun sonucunu da götürürsün hem. Hem de allah korusun enfeksiyon durumu varsa ne kadar erken müdahale edilirse o kadar çabuk ve zararsız geçiyormuş
gittim canım.iki gündür anlatıyorum ya işte bebeğin başı çok aşağıda erken doğum riskin var dedi.progestana başladı.sancılar karındaki sertlikler sık tuvalete gitme hepsi bu yüzdenmişcanım sen doktor işini naptın? gittin mi burcu hanıma
mark-ha. com canımGüzelmiş güle güle kullan nerden aldın
Bende oyle yaptiricam hem 28.haftada ayrıntılı bebisimizi de gormus oluruz ...toplamda 2 ay goremiycem...kuzucum 28.haftayı geçirme hesapla ona göre randevu al bende tam 28. haftamda yaptırdım..
kızlar tayınımız cıktıı ızmırden vana...bakalım bu dogum fasılları nasıl hallolcak aklımda delı sorular..
Tüm bunlar olağan kızlar yorucu ama çok güzel; yine de bol bol şimdiden dinlenip uyuyalım; güç depolayalım minikler için:)Mayıs anneleri grubunu okudum ve korktumm(
Hepsi gazdan bebeğinin uyumamasından, göğüs acısından şikayetçi
Çok büyük ihtimalle ondan zaten canım çıkar evin tadını ohh erken kalkma mesela uzun uzun kahvaltı yap falan missssssshareketsiz kaldığın için ağrın olması çok normal cnm, ben iyim şükür bi sıkıntı yok şimdilik.. evin tadını çıkarıyorum..
Ne tayini canım ben de bu sene isticrm de hayitli olsun bu aradakızlar tayınımız cıktıı ızmırden vana...bakalım bu dogum fasılları nasıl hallolcak aklımda delı sorular..
size de hayırlı olsun arkadasimcanım ya ne zor durum hemen gitmeniz gerekiyor mu bizimde tayin ihtimalimiz vardı dün açıklanmış çok şükür yerimizdeyiz allah kolaylık versin...
benimde vardı ilaçlara başladım bol su içtim ve şu an hep göbek üstünde bebeğim SIK İDRAR KESİLDİ AĞRILARIM ÇOOOK AZALDImorelini bozma İNŞALLAH.....gittim canım.iki gündür anlatıyorum ya işte bebeğin başı çok aşağıda erken doğum riskin var dedi.progestana başladı.sancılar karındaki sertlikler sık tuvalete gitme hepsi bu yüzdenmiş
Tabi canımşeker yüklemesi için gece 12 den sonra bişey yeme demişti bana Dr Um sabah 10 da gittim ben deaç tok fark ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?