2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim benim yakinnarkadaim dis hekimi emzik konusunu sordum ona. Emzigin dammak yapisina zarar vermesi icin 2-3 yasina kadar emmesi gerekiyormus. Bir kac aylik kullanimda bir sorun olmaz dedi. Ama alistiktan sonra nasil ayiririz bilemiyorum.

kızlarr kendime de bir Şeyler aldım sonunda. kırmızılarını aldım
Canım bunlar çok güzel güzel günlerde giy ama yakası düğmeli olan gecelik ve pijamaları tercih etmeye çalışın canım bebeği emzirmeye çalışırken hastanede saatlerce Göğüs açık kalıyor; daha rahat edersiniz canım

Kizlar dun listemi paylastim ama kimse bisey yazmadi. Bir bakin bakalim gyim eksiklerimiz var mi yeter mi? 3-6 ay uzun kollu ust almam lazim 4-5 tane daha baska var mi sizce.

Eklentiler

• 20150608_164236.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 98
canım lohusa pijaması bunlar . düğmeli diye aldım bakalım nasıl çıkacak. olmazsa iade edicem.

canım lohusa pijaması bunlar . düğmeli diye aldım bakalım nasıl çıkacak. olmazsa iade edicem.
Canım düğmeliyse süper ben fotoda yalnış görmüşüm o zaman, güzel günlerde giy canım :) renkleri de çok güzel ben de aldım bi de kurdeleden bi taç alıcam pembe ben de ama istediğim gibi bulamadım henüz

Kizlar dun listemi paylastim ama kimse bisey yazmadi. Bir bakin bakalim gyim eksiklerimiz var mi yeter mi? 3-6 ay uzun kollu ust almam lazim 4-5 tane daha baska var mi sizce.
canim ne guzel yazmissin tecrubeli birileri yorum yapar biz de fikir aliriz...susleme olayini ben de yaptirayim iyi fikir oldu bana da...

canim ne guzel yazmissin tecrubeli birileri yorum yapar biz de fikir aliriz...susleme olayini ben de yaptirayim iyi fikir oldu bana da...
Sagol canim. Suslemeyi de kendm yapacagim malzemelerimi aldim bir kac eksigivarmsadece. Btince resmini atarim size de.

Yine bas agrisi serumlar igne falanama bebisim iyi cok sukur 871 gr olmus ama ben hic kilo almamisi. m bu cocuk beni mi ykısmı r ne
cnm zaten nickin de cubukkraker cuk oturmus) saka bi yanada benim bebis 1500 gr olmus ben 2 kilo aldim toplam.eskiden bana olmayan kiyafetlerim oluyor sadece karin kismi gelmiyor) bizi yiyolar gercktn

sağol canım inşallah benimki de düzelir.hangi ilaçları kullandın?
progestan 200 lük günde 3 tane ve haftada bir pruloton iğne cnm .....ama tabi benim başka sıkıntılarda vardı rahim ağzı kısalması gibi İNŞALLAH senin öyle bir durum yok geçer bir süre sonra bu durum....

Kimse vevap vermemis

maalesef o bende de oluyor son haftalarda eşim gülüyor halime.. az süre bile olsa tutmıcaz sanırım tek çare bu..
benimki de gülüyor bana, çocuğun yapıyo diyorum

Eki Görüntüle 1553397
Biraz gülelim dedim Foça da yana yakına wc ararken halam çekmiş :):):)
hepimiz aynıyız sanırım, ben de dışarı çıktığım zaman acil çıkış kapısı arayan ajan gb wc arıyorum

her zaman değil ama arada bende yaşıyorum cnm normal demek ki yalnız değilsin
birilerinin idrar kaçırmasına sevineceğim aklıma gelmezdi hiç

günaydın canlarrrr
kollarm bacaklarım çok ağrıyor gece uyuyamadım
Cnm geçmiş olsun ..kuzu sen yemeği falan kendin yapmıyormusun yada ufak işler ..dr bna geçen randevuda ufak tefek işleri yapabilirsin demişti bnde az buçuk dolanıyorum yemek falan yapıyorum çok ayakta kalmadan ..
Zaten o ara hareket ettiğimden çok agrım. Plmuyor ,dr um bna çok yattığındada kasılman olur dedi ,yani 30dk tyatıyosam 10dk oturuyorum 10dk auyaktayım ..
İnş bişey olmaz hayırlısı olsun inş

Rahim agzın ne kadarmış cnm ..bendher hafta pruloton kullanıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…