- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 158
- 33
Canim benim yakinnarkadaim dis hekimi emzik konusunu sordum ona. Emzigin dammak yapisina zarar vermesi icin 2-3 yasina kadar emmesi gerekiyormus. Bir kac aylik kullanimda bir sorun olmaz dedi. Ama alistiktan sonra nasil ayiririz bilemiyorum.güzelmiş misk ama emziğin bebeklerin damak yapısını bozduğuyla ilgili şeyler okumuştum.. ben almayı düşünmüyordum açıkçası.. şöyle de bir örnek var gözümün önünde yakın arkadaşım doğum yaptı emzik vermemişti kızına ama bebiş annesinin göğsünü emzik gibi kullanınca kız perişan oldu son görüşmemizde baktım emziği vermiş ağzına :) kesinlikle tavsiye ederim diyooben de bebeğimin durumuna göre almayı düşünüyorum..
Canım bunlar çok güzel güzel günlerde giy ama yakası düğmeli olan gecelik ve pijamaları tercih etmeye çalışın canım bebeği emzirmeye çalışırken hastanede saatlerce Göğüs açık kalıyor; daha rahat edersiniz canımkızlarr kendime de bir Şeyler aldım sonunda. kırmızılarını aldım
Çıkmamasına çok sevindim canım hayırlı olsun :)cnm 26-28 arası yapılıyor merak etme bende 28. haftamda yaptırdım yani dün çok şükür şeker çıkmadı herşey yolunda darısı sana..
canım lohusa pijaması bunlar . düğmeli diye aldım bakalım nasıl çıkacak. olmazsa iade edicem.Canım bunlar çok güzel güzel günlerde giy ama yakası düğmeli olan gecelik ve pijamaları tercih etmeye çalışın canım bebeği emzirmeye çalışırken hastanede saatlerce Göğüs açık kalıyor; daha rahat edersiniz canım
Canım düğmeliyse süper ben fotoda yalnış görmüşüm o zaman, güzel günlerde giy canım :) renkleri de çok güzel ben de aldım bi de kurdeleden bi taç alıcam pembe ben de ama istediğim gibi bulamadım henüzcanım lohusa pijaması bunlar . düğmeli diye aldım bakalım nasıl çıkacak. olmazsa iade edicem.
canim ne guzel yazmissin tecrubeli birileri yorum yapar biz de fikir aliriz...susleme olayini ben de yaptirayim iyi fikir oldu bana da...Kizlar dun listemi paylastim ama kimse bisey yazmadi. Bir bakin bakalim gyim eksiklerimiz var mi yeter mi? 3-6 ay uzun kollu ust almam lazim 4-5 tane daha baska var mi sizce.
Sagol canim. Suslemeyi de kendm yapacagim malzemelerimi aldim bir kac eksigivarmsadece. Btince resmini atarim size de.canim ne guzel yazmissin tecrubeli birileri yorum yapar biz de fikir aliriz...susleme olayini ben de yaptirayim iyi fikir oldu bana da...
cnm zaten nickin de cubukkraker cuk oturmusYine bas agrisi serumlar igne falanama bebisim iyi cok sukur 871 gr olmus ama ben hic kilo almamisi. m bu cocuk beni mi ykısmı r ne
maalesef o bende de oluyor son haftalarda eşim gülüyor halime.. az süre bile olsa tutmıcaz sanırım tek çare bu..Şok şok şok!Hapşururken öksürürken idrar kaçırıyorum resmen
sağol canım inşallah benimki de düzelir.hangi ilaçları kullandın?benimde vardı ilaçlara başladım bol su içtim ve şu an hep göbek üstünde bebeğim SIK İDRAR KESİLDİ AĞRILARIM ÇOOOK AZALDImorelini bozma İNŞALLAH.....
progestan 200 lük günde 3 tane ve haftada bir pruloton iğne cnm .....ama tabi benim başka sıkıntılarda vardı rahim ağzı kısalması gibi İNŞALLAH senin öyle bir durum yok geçer bir süre sonra bu durum....sağol canım inşallah benimki de düzelir.hangi ilaçları kullandın?
Şok şok şok!Hapşururken öksürürken idrar kaçırıyorum resmen
Eki Görüntüle 1553397
Biraz gülelim dedim Foça da yana yakına wc ararken halam çekmiş :):):)
Kimse vevap vermemisArkadaşlar merhaba ben bugün tetanos aşımı oldum kolum hafif sızlıyo ama cok degil şükür ben size bir sey soracagim bugünlerde balık olarak ne yiyiyorsunuz malum haziran balık açısından en verimsiz ay şaştım kaldım ton balıgı da yemek istemiyorum paylaşırsanız sevinirim
benimki de gülüyor bana, çocuğun yapıyo diyorummaalesef o bende de oluyor son haftalarda eşim gülüyor halime.. az süre bile olsa tutmıcaz sanırım tek çare bu..
hepimiz aynıyız sanırım, ben de dışarı çıktığım zaman acil çıkış kapısı arayan ajan gb wc arıyorumEki Görüntüle 1553397
Biraz gülelim dedim Foça da yana yakına wc ararken halam çekmiş :):):)
birilerinin idrar kaçırmasına sevineceğim aklıma gelmezdi hiçher zaman değil ama arada bende yaşıyorum cnm normal demek ki yalnız değilsin
Cnm geçmiş olsun ..kuzu sen yemeği falan kendin yapmıyormusun yada ufak işler ..dr bna geçen randevuda ufak tefek işleri yapabilirsin demişti bnde az buçuk dolanıyorum yemek falan yapıyorum çok ayakta kalmadan ..günaydın canlarrrr
kollarm bacaklarım çok ağrıyor gece uyuyamadım
Cnm başından beri balık yıyomusun diye bi sor bakalım :)hiç yemedim desem yeridir ..Kimse vevap vermemis
Rahim agzın ne kadarmış cnm ..bendher hafta pruloton kullanıyorum ...progestan 200 lük günde 3 tane ve haftada bir pruloton iğne cnm .....ama tabi benim başka sıkıntılarda vardı rahim ağzı kısalması gibi İNŞALLAH senin öyle bir durum yok geçer bir süre sonra bu durum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?