Kızlar annemde kalıyorum 2 gündür eşimle tartıştık çok canm sıkkın tartıştığı m için değil gereğinden fazla değer verdiğim için kendimi suçluyorm neyse ara ara sancılarm oluyor şimdide bebeğime yansıdı sanırım düşünmemeye çalışıyorum ama gece olunca uyuyamyrm sonra sancılarm başlıyorins bebeğime zarar vermez bu konu
hareketsiz kaldığın için ağrın olması çok normal cnm, ben iyim şükür bi sıkıntı yok şimdilik.. evin tadını çıkarıyorum..
Mayıs anneleri grubunu okudum ve korktumm(
Hepsi gazdan bebeğinin uyumamasından, göğüs acısından şikayetçi
tatlım ispanya bile öyle sıcaktı ki seni hiiç düşünemiyorum.. allahım yardımcın olsun..
ben iim çok şükür.. tatil iyi geçti, dediğin gbi dün buraya yazdım ama sayfalar çok hızlı ilerliyor takip etmesi kolay olmuyor.. oğluşum hiç tedirgin etmedi beni hep kıpır kıpırdı sanırım o da gezmeyi sevicek :) genelde deniz ürünü yedik, bi süre görmek bile istemiyorum artık :) heryeri görelim derken baya da yürüdük, 3 kilo vermişim, perş doktora gidicem inş bebiş iyidir kilo benden gitmiştir.. benden haberler böyle canım..
Kızlar annemde kalıyorum 2 gündür eşimle tartıştık çok canm sıkkın tartıştığı m için değil gereğinden fazla değer verdiğim için kendimi suçluyorm neyse ara ara sancılarm oluyor şimdide bebeğime yansıdı sanırım düşünmemeye çalışıyorum ama gece olunca uyuyamyrm sonra sancılarm başlıyorins bebeğime zarar vermez bu konu
iyidir canım sen nasılsın.. denk gelemiyoz evett : ((bebişim nasılsın denk gelmedik bugün tabi ben tembel tembel dolanırken evde geç girdim nete yakalayamadım seni..
Canim bende hemoroid baslangicimi denir artik bagirsak ucu memeleri olusmus bende diyorumki bide zorlarsam iyice beter olur diye korkuyorum
benim yarın kontrolüm var doktorum verirse 1 ay heyet raporu alıcam sıkılırmıyım evde bilmiyorum yürüyüşlerimi eksik etmemem gerek belki egzersiz için de bir yer araştırırım...hareketsiz kaldığın için ağrın olması çok normal cnm, ben iyim şükür bi sıkıntı yok şimdilik.. evin tadını çıkarıyorum..
Üzme kendini arkadaşım. İnşallah düzelir eşinle aranız, her evli çift tartışır şu an daha fazla hassasız belki daha kırıcı olmuştur senin için ama bebeğini düşün. Doktorum kasılmalarımın başladığını gördüğünde tahlilleri beklemeden önce ilk sorduğu soru "bu aralar çok üzüldün mü, çok sinirlendin mi, çok yoruldun mu" olmuştu. Stres ve üzüntü rahimi uyarıyormuş, allah korusun kasılmalara sebep verebiliyormuş. Kendini dinle biraz, için rahat etsin istersen de bi doktoruna görün sancılarından bahset. Şu an kasılmam yok ama benim de sancım oluyor ara ara ama artık büyüdükleri için ve bizim de doğumumuz yaklaştığı için ağrımız sancımız olabilirmiş. Belki normaldir de yani :)
Benimde korkum erken doğum allah korusun. Hep stresliyim çünkü. Çok üzülüyorum vs vs. Geçen iş yerinden birinin akrabası eşi ona birşey hediye etmiş kadın heyecanlanmış. Ve heyecandan suyu gelip doğum yapmış . Bebek 1 kilo ve küvezde. Allah korusun hep dikkat etmek gerekiyor. En azından 32.haftayı atlatsak daha rahat.
canım ya ne zor durum hemen gitmeniz gerekiyor mu bizimde tayin ihtimalimiz vardı dün açıklanmış çok şükür yerimizdeyiz allah kolaylık versin...kızlar tayınımız cıktıı ızmırden vana...bakalım bu dogum fasılları nasıl hallolcak aklımda delı sorular..
Canim bende yaptirmadim dah 26 haftam bitiyo daha yaptirmadim 27 ye kadarmi yapilmasi lazim net bilmiyorum???Kizlar slm ...23 hazirana randevu aldim seker yuklemesi icin sizce gec bir tarih mi birde sabah 10:20 alabildim daha mi erken almam lazim (şeker yüklemesi icin)?????
Canim bende yaptirmadim dah 26 haftam bitiyo daha yaptirmadim 27 ye kadarmi yapilmasi lazim net bilmiyorum???
Canim internete baktim 24-28 haftalar arasinda olmali diyor ben 23 haziranda yaptoricam hayırlı si artikCanim bende yaptirmadim dah 26 haftam bitiyo daha yaptirmadim 27 ye kadarmi yapilmasi lazim net bilmiyorum???
Ben 27+4 de yaptırdım canım. saat önemli değil bence ama 2-3 saat bekliyorsun ona göre işini ayarlarsan sıkıntı yok.Kizlar slm ...23 hazirana randevu aldim seker yuklemesi icin sizce gec bir tarih mi birde sabah 10:20 alabildim daha mi erken almam lazim (şeker yüklemesi icin)?????
Saol cnmBen 27+4 de yaptırdım canım. saat önemli değil bence ama 2-3 saat bekliyorsun ona göre işini ayarlarsan sıkıntı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?