• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benimde korkum erken doğum allah korusun. Hep stresliyim çünkü. Çok üzülüyorum vs vs. Geçen iş yerinden birinin akrabası eşi ona birşey hediye etmiş kadın heyecanlanmış. Ve heyecandan suyu gelip doğum yapmış . Bebek 1 kilo ve küvezde. Allah korusun hep dikkat etmek gerekiyor. En azından 32.haftayı atlatsak daha rahat.
Allah korusun cnm aklına getirme öyle şeyler.. Sağlıkla ve zamanında gelsin kızımız inşallah..

Slm kizlar bugün muayenemiz vardı bebisimle.2-3 gündür sanki hareketleri azalmış gibi hissedyrdm bide suyu azalmismidir diye korkuyodum.Çok şükürbi sorun ccikmadi. Kocaman olmuş bebegim.39 cm 1500 kg.dr seker yukkememe baktı o normal çıkmıştı .sanrm şekerden şüphelendi.iri bebek dedi.2 hafta önden gidiyormuş.inş sağlıklı olsun da tosuncuk olsun napalim;))

Merhaba kızlar, bugün 27+4 olduk. Kontrolüm vardı , yeni doktora gittim. Bebeğim 1214 gr olmuş çok şükür. Her şey normal , suyu falan gayet iyi dedi. Sadece yeni doktorumuz bebek biraz aşağıda duruyor, ağrın falan var mı dedi. Ben de yok deyince, belki de yorulmuşsundur ondan da aşağıda görünüyor olabilir, ama biz yine de bi nts ye bağlayalım bakalım dedi. Belki de sancın vardır sen hissetmiyorsundur , dedi. Nts bağlandım, çok şükür Sancı çıkmadı. Bizde bunun riski olup olmadığını sorunca, Allah korusun sancın olursa erken doğum olabilir, ama şimdilik her şey normal görünüyor dedi. Bi de ben 0,8 lik clexane kan sulandırıcı kullanıyorum, benim gibi 0,8 lik kullanan var mı?

Merhaba kızlar, bugün 27+4 olduk. Kontrolüm vardı , yeni doktora gittim. Bebeğim 1214 gr olmuş çok şükür. Her şey normal , suyu falan gayet iyi dedi. Sadece yeni doktorumuz bebek biraz aşağıda duruyor, ağrın falan var mı dedi. Ben de yok deyince, belki de yorulmuşsundur ondan da aşağıda görünüyor olabilir, ama biz yine de bi nts ye bağlayalım bakalım dedi. Belki de sancın vardır sen hissetmiyorsundur , dedi. Nts bağlandım, çok şükür Sancı çıkmadı. Bizde bunun riski olup olmadığını sorunca, Allah korusun sancın olursa erken doğum olabilir, ama şimdilik her şey normal görünüyor dedi. Bi de ben 0,8 lik clexane kan sulandırıcı kullanıyorum, benim gibi 0,8 lik kullanan var mı?
Yok canım ben 0.6 lik kullanıyorum

Canımcım yine de şükret zor biliyorum ama insanlar ne sınavlardan geçiyor. Bebeklerimizi kucağımıza alınca hiçbirini hatırlamayacağız.
inşallah canım,sağol.isyan etmiyorum kesinlikle.hamdolsun.sonuçta rabbim ne dilerse onu yaşıyoruz.Allah hiç kimseyi evladıyla sınamasın.hepimizin yavrusunu korusun inşallah.

Canım için daha da rahat edecekse heryerde tam idrar tahlili yapıyorlar. Özel polikliniklerde bile pahalı birşey değil. İstersen yaptır doktoruna onun sonucunu da götürürsün hem. Hem de allah korusun enfeksiyon durumu varsa ne kadar erken müdahale edilirse o kadar çabuk ve zararsız geçiyormuş :KK200:
evet canım haklısın.o benim de aklımda.bugün sabah şeker sonucunu gösterdim farklı bi doktora.idrarı önemsemiyoruz,değerler normal endişelenme dedi.bebek iri değil,suyu normal,kan değerleri normal diyabet kesinlikle yok dedi.idrar testi yaptıramadım okula yetişmem gerektiği için.yarın sabah yaptırıcam inşallah.

Mayıs anneleri grubunu okudum ve korktumm:KK43:(
Hepsi gazdan bebeğinin uyumamasından, göğüs acısından şikayetçi
Tüm bunlar olağan kızlar yorucu ama çok güzel; yine de bol bol şimdiden dinlenip uyuyalım; güç depolayalım minikler için:)

hareketsiz kaldığın için ağrın olması çok normal cnm, ben iyim şükür bi sıkıntı yok şimdilik.. evin tadını çıkarıyorum..
Çok büyük ihtimalle ondan zaten canım çıkar evin tadını ohh erken kalkma mesela uzun uzun kahvaltı yap falan misssssss
kızlar tayınımız cıktıı ızmırden vana...bakalım bu dogum fasılları nasıl hallolcak aklımda delı sorular..
Ne tayini canım ben de bu sene isticrm de hayitli olsun bu arada
canım ya ne zor durum hemen gitmeniz gerekiyor mu bizimde tayin ihtimalimiz vardı dün açıklanmış çok şükür yerimizdeyiz allah kolaylık versin...
size de hayırlı olsun arkadasim

gittim canım.iki gündür anlatıyorum ya işte bebeğin başı çok aşağıda erken doğum riskin var dedi.progestana başladı.sancılar karındaki sertlikler sık tuvalete gitme hepsi bu yüzdenmiş:KK43:
benimde vardı ilaçlara başladım bol su içtim ve şu an hep göbek üstünde bebeğim SIK İDRAR KESİLDİ AĞRILARIM ÇOOOK AZALDImorelini bozma İNŞALLAH.....

Back