2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim inanirmisin sirf ondan dolayi hayir sezeryan istiyorum diye tutturuyorum annemde var hemoroid sorunu biliyorum feci agri yapiyo bendede iste bagirsak memeleri sorunu var yani normal yaparsam ikininca falan iyice agirlasir hemoroid sorunum diye korkuyorum ondan dolayi sezeryan diyorum peki siz normalmi dusunuyorsunuz

Kizlar esim ilacli tomografi cekinecek benim icin sakincasi varmi bu durumun.. esim hastanedeki radyolojiye sormus gerci ama onlar bisi olmaz demis nukleer tip degil demis.. Ama ben yinede tedirginimm sizin fikriniz nedir

Kizlar esim ilacli tomografi cekinecek benim icin sakincasi varmi bu durumun.. esim hastanedeki radyolojiye sormus gerci ama onlar bisi olmaz demis nukleer tip degil demis.. Ama ben yinede tedirginimm sizin fikriniz nedir
Sanırım bir kaç saat sana temas etmeyecek canım hatta 6saat falan

Kizlar kadin dogum drumu aradim onada sordum bi sakincasi olmazmis icim rahatladi..

canım dr a soruyorum normal diyor fakat bendeki bu şişlikler genelde 34-35. haftalarda görülmeye başlıyor. dr un dediği tek şey tuzu kes.. kestim ama aynı ((( çok üzülüyorum çok
kıyamam sana üzülme hepsi gececek sonuçta bebişin sağlıklı olsunda dr normal diyorsa yapacak bişey yok kendine stres yapma..

günaydın canlarrrr
kollarm bacaklarım çok ağrıyor gece uyuyamadım
tünaydın kuzum evde kalmak insanı tembelleştiriyor, yürüyüş yapsana düzenli bacak ağrılara iyi gelir kollarda sürekli yan yatmaktan ağrıyor bendede vardı ama baya hafifledi son zamanlarda..

Selam kizlar dun doktora gittim bebek bir hafta ilerde dogum tarihini etkilermi acaba?
cnm ilk 5 ay her kontrolde önde olursa satı öne çekiyorlar 5 aydan sonra önde görünürse gelişimi güzel kabul edip satla oynamıyorlar en azından bnm dr söylediği bu yöndeydi.. maşallah bebişine sağlıkla doğsunlar..

tünaydın kuzum evde kalmak insanı tembelleştiriyor, yürüyüş yapsana düzenli bacak ağrılara iyi gelir kollarda sürekli yan yatmaktan ağrıyor bendede vardı ama baya hafifledi son zamanlarda..
ah bebişim yaaaa bana yürümek yasak oturmak bile uzun süre. sadece tuvalet ve yemek için kalkıyorum keşke normal bi döne geçirebilsem ama az kaldı sen nasılsın

ah bebişim yaaaa bana yürümek yasak oturmak bile uzun süre. sadece tuvalet ve yemek için kalkıyorum keşke normal bi döne geçirebilsem ama az kaldı sen nasılsın
hareketsiz kaldığın için ağrın olması çok normal cnm, ben iyim şükür bi sıkıntı yok şimdilik.. evin tadını çıkarıyorum..

Kızlar annemde kalıyorum 2 gündür eşimle tartıştık çok canm sıkkın tartıştığı m için değil gereğinden fazla değer verdiğim için kendimi suçluyorm neyse ara ara sancılarm oluyor şimdide bebeğime yansıdı sanırım düşünmemeye çalışıyorum ama gece olunca uyuyamyrm sonra sancılarm başlıyor ins bebeğime zarar vermez bu konu

canini sikma her evlilikte olur suan birazda duygusaliz erkeklerdende anlayis bekliyoruz ama onlar bizim kadar ince dusunemiyor oyuzden bosver mutlaka duzelir hic bosuna caninida sıkma bebisini de uzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…