- 16 Nisan 2010
- 460
- 435
- 123
ebebek te sipariş takibi var.. kargom nerede? tıklayınca açılıyor - Paketinizi taşıyan aracı harita üzerinde görmek için tıklayın.. tıklayınca haritada gösteriyor aracı canımNereden bakıyorsun canım ona ben bulamadım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ebebek te sipariş takibi var.. kargom nerede? tıklayınca açılıyor - Paketinizi taşıyan aracı harita üzerinde görmek için tıklayın.. tıklayınca haritada gösteriyor aracı canımNereden bakıyorsun canım ona ben bulamadım![]()
Canim spinal epidural bide genel anestezi ucunden birisi secmemiz gerekicek veya doktor bize hangisini uygun gorurse spinalde sadece igne yapip geciyo etkisini hemen gosteriyo hemen uyusuyo belden asagisi epidural kateter takiliyo belden etkisi azalirsa veya agrin olursa ordan ilac veriyolar yalnis hatirlamiyosam genel de malum 3 u de birbirinden korkutucu geliyo en cok arastirmak istediyim ve doktora soracagim sey bel agrisi neden olusur olcak heralde Allah korusun baya agriyo diyolarkapalı bi ameliyattı..doğum değildi yani benimki...bikaç ameliyat daha geçrdim ve bel ağrım var..ondanmı kaynaklı bilmiyorum tabi..kısa sürdüğü için genel aneztesi isterim ama sezeryan doğumlar çeşitleri hakkında hiç bi fikrim yok..iki çeşit oluyo dımı![]()
Bıçak saplanır gibi degildi daha hafifti ama belki başlangıçtır insan cok ürküyor ya bu zamana kadar geldik açıkcası korkmaya başladım erken dogum felan olur mu diyedün bana oldu bıçak saplanır gibi aniden aynı şeymi acaba![]()
Rabbim korusun bizleri kuzulara lazimiz kocislere lazimiz Rabbim kotu seylerden korusun bizlero insallahEvet benimde öyle ama rahatsızlık vermedi o duyguyu tam anlatamıyorum doktora gidince Soralım![]()
canım genelde çevremdende duyduğum aldığın ilk emziğe hemen alışmıyor.Eşimde bunu aldı emzik olarak:) Billy Bob emzikleri olarak geçiyor ismi dişlek, dudaklı tarzı olanlar da var ama biz onlardan bulamadık
Asi kız olacak
Eki Görüntüle 1552870
PEki bas agrisi bel agrisi ves oldumu sizdecanım genelde çevremdende duyduğum aldığın ilk emziğe hemen alışmıyor.
bir sürü emzik deneniyor alışsın diye.kauçuk,silikon çeşit çeşit markalar..
bu arada @ayka777
benimki spinaldi.anestezi doktorunun iyi olması gerekiyor.
iğneyi vururkende hiç hareket etmemen gerekiyor.
Epidurallemi canim sonra bel agrisi yapiyo fln diyolar dogrumu genel anestezidende korkuyorum ama bel agrisindan daha iyidir.bel agrisi oldumu sende canim
ebebek te sipariş takibi var.. kargom nerede? tıklayınca açılıyor - Paketinizi taşıyan aracı harita üzerinde görmek için tıklayın.. tıklayınca haritada gösteriyor aracı canım
Canim bikac soru sorabilirmiyimeğer sezeryan zorunluysa epidural ya da spinal tavsiye ederim. bebeğin doğum anını görmek gibisi yok. hatta doktor ve hastane onaylıyorsa doğar doğmaz ten tene temas bile sağlanabiliyor artık. genel anestezide arkadaşlarımın dedikleri hep çok ağrılı uyanma durumu. epiduralde ağrı olayı yok. ben çok memnun kaldım. açıkcası doğum anında uyumak istemezdim:)
merhaba canım nasılsın? çok sağol aynen çok fena sıcakladı. dışarısı kavuruyor. içeriye tıkıldım kaldım çok bunalıyorum. ya evde ya işte hep içerdeyim. en fazla markete gidebiliyoruz buraların avmleri marketleri de içaçıcı olmayınca eve tıkılmış gibi hissediyorum bazen.. napayım sağlık olsun..
sen nasılsın, tatil nasıl geçti? yazmışsındır ama göremedim 3 gündür internet kesikti
Canim bikac soru sorabilirmiyimbel agrisi bas agrisi oluyomu???bide amelyatdan sonra tuvalete cikma afedersiniz yani anne adayi kendisi kalkip lavaboyu kullanabiliyormu??sezeryandan kac gun sonra tek basina lavaboyu kullanabildiniz yani yardimsiz oturup kalkma anlaminda soruyorum canim??
Hanımlar Allah hepimizin yardımcısı olsun benim cok yakın arkadasım geçen sene dogum yaptı doktoru kızına %50 down sendromlu olabilir demiş kız mahvoldu hamileliğini kötü geçirdi ve 2.500 kilo doğurdu kızını ama doğduğunda maşallah hiçbir sıkıntısı yoktu Allah'ımın imtihanı arkadasım cok dua etmiş şimdi kızımız maşallah yaşıtlarından boylu bşr görseniz Allah herkese hayırlı Doğumlar versin herşey AllahtanCanımcım yine de şükret zor biliyorum ama insanlar ne sınavlardan geçiyor. Bebeklerimizi kucağımıza alınca hiçbirini hatırlamayacağız.
Canim bende hemoroid baslangicimi denir artik bagirsak ucu memeleri olusmus bende diyorumki bide zorlarsam iyice beter olur diye korkuyorumbel ağrısı baş ağrısı yaşamadım ben. sadece ilk gün yardıma ihtiyaç duydum. 2.gün eve geldikten sonra hiç yatmadım ben. 2.gece de oğluma kendim baktım annemden yardım istemedim. hareketli olunca çok hızlı iyileştim çokşükür. doğumdan 5 gün sonra da kpssye girdim :) tam 3 oturuma hem de.. sezeryanlı olunca oturmak sıkıntı olmuyor. tamamen doğrularak yürümekte sıkıntı çekiliyor evet ama hızlıca geçiyor. yine de normal doğumu hiçbişeye değişmem. bu sefer normal deneyeceğim inşallah
sen hangisini düşünüyorsunCanim spinal epidural bide genel anestezi ucunden birisi secmemiz gerekicek veya doktor bize hangisini uygun gorurse spinalde sadece igne yapip geciyo etkisini hemen gosteriyo hemen uyusuyo belden asagisi epidural kateter takiliyo belden etkisi azalirsa veya agrin olursa ordan ilac veriyolar yalnis hatirlamiyosam genel de malum 3 u de birbirinden korkutucu geliyo en cok arastirmak istediyim ve doktora soracagim sey bel agrisi neden olusur olcak heralde Allah korusun baya agriyo diyolar
bende olmadı ama inşallah bunda da olmaz.PEki bas agrisi bel agrisi ves oldumu sizde
Canim ben genelden cekiniyorum cunki cok okudum uyandiginda feci agriyla uyaniyosun fln epidural igneden korkmama ragmen daha yakin cunki ne olur ne olmaz o kateterden ilac verilebiliyo spinalde ise ikinci defa igne yapilamiyo eger bisey hissedersen direkt genel veriliyor diyebiliyorumsen hangisini düşünüyorsun
Canim eger boyle ilerde devam ederse gebelik hesaplayicidaki dogum tarihinden daha erken kavusursun kuzucuga diye biliyorumSelam kizlar dun doktora gittim bebek bir hafta ilerde dogum tarihini etkilermi acaba?
Arkadaşım bende ayni durumdan muzdaribim, dun hem kendi doktoruma hem genel cerraha gittim. Genel cerrah kadın doğum uzmanımla görüşüp kartos adli bir fitil ve dupholac şurup verdi. Çok zor bir aci ve ağrı yürüyemiyorum hareket edemiyorum. Yatakta dönerken bile oluyorum resmen. İlaçlarına başladıktan sonra azda olsa rahatladim. Dikkat et kendine kabizligini geçirmek için elinden geleni yapCanim bende hemoroid baslangicimi denir artik bagirsak ucu memeleri olusmus bende diyorumki bide zorlarsam iyice beter olur diye korkuyorum
Canım benim kıyamam sana benkızlar merhaba,
bayağı uzak kaldım. baya üzücü şeyler yaşadık ama geçti en azından içim rahatladı. Hatırlarsanız ayrıntılı ultrasonda suyum fazla çıkmıştı şeker yüklemesi istemişti doktorum ve bebeğin kafasındaki boşluk 9,5 mm çıkmıştı. 3 hafta sonra hem devletteki doktorum hemde özelde ayrıntılıya gittiğim doktorum takip etmek istemişti. 3 hafta içerisinde şeker yüklememi yaptırdım 83-138-100 çıkmıştı hatta burada paylaşmıştım. Dün de kontrollerim vardı her iki doktorumada. Sabahtan devlet hastanesindeki sürekli gittiğim doktoruma gittim ultrason için radyoloji uzmanına gönderdi ordaki doktor 10 mm ölçtü zaten ben yıkıldım ağlıyorum durmuyo gözlerim (ölçüm yaparken ağlamaya başladım bebek anında döndü kafası sol göğsümün altına geldi ittiriyo sürekli kendini. normalde kafası aşağıdaydı 3 haftadır). Raporu göstermeye gittim birde ben görmek istiyorum dedi ikna olmadı çünkü Allah razı olsun devlette ilgi yok düşüncesinin tamamen karşısında duran bir doktor. Tekrar girdim ultrasona bu sefer kendi doktorum "alla alla bu 8,5 mm küçülmüş yanlış ölçmüşler dedi sessiz sessiz ağlıyorum acıdı halime oda ağlicaktı nerdeyse. senin için rahatlamicak en iyisi perinatoloji uzmanına git dedi istanbulda bir doktor söyledi. Ne yapabilirim elimden ne gelir ne yiyeyim yada neler yememeliyim dedim ne senin elinden birşey gelir ne benim elimden dedi o çaresizlik çok kötüydü. Neyse yanından ayrıldım kilo tansiyon ölçtürmek için gittim tekrar geri döndüm kilo tansiyon bilgilerini bırakmak için sen hala ağlıyomusun bakim ağlama dedi gülümsedi içim rahatladı biraz. Akşam iş çıkışı da özeldeki doktoruma gittim sabah yazılan raporla kendi doktorumun söylediklerini anlattım hemen ultrasona aldı suyumun hala fazla olduğunu ama şekerimin normal çıkması onu düşündürdüğünü söyledi. Kafasını ölçtü oda 8,2 ile 8,5 ölçtü dünyalar benim oldu. ve o an yavrum normal haline döndü. Bebeğimin stresten ne kadar etkilendiğini gözlerimle gördüm. Kafası aşağıdaydı bize pozlar verirken elleri yüzünde esnedi parmaklarını emdi şirinlik abidesiydi. Ayrıntılı şeker yüklemeni istiyorum dedi eğer gizli şekerim yoksa suyunun fazlalığı sebepsizdir dedi ve genellikle sebepsiz su fazlalığı çıkar zaten dedi. 33 cm 756 gram olmuş yavrum. Suyumun fazlalığı normal doğuma engel mi dedim hayır sadece bebeğin kafası 9,8 cm i geçerse seni zorlar o yüzden önermem dedi baba iri dedi bebeğimizde iri dedi ama illada istersen herşeyin son derece normal dedi.
Kızlar uzun oldu ama dün ömrümden ömür gitti. Bebeğine şu sorun olabilir bu olabilir denilen herkesi şuan çok iyi anlıyorum. 6 aydır bir kez olsun üzmedi yavrum bir kez olsun bende şöyle halsizim böyle hastayım sebebi hamilelikten dedirtmedi. Rabbim sağ sağlim almayıda nasip etsin. Onu bir kez öpeyim sonra beni al Allahım ona bir şey olmasın diye dualar ettim.