2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çok güzelmiş canım ya , ne kadar şık bi emzik. bizim buralarda da altın emzik takanlar oluyor hediye olarak. kızıma da biri takar mı acaba

Vay be :)) ama benim oğluma altının normalini taksınlar ya emziğini değil yoksa ben o emziği ya kullanmam saklarım ya da kaybedersem diye piskopata bağlarım eşim sonunda benden saklar

Günaydın hanımlar sizlere sorum olucak arada özel bölgeme hafif hafif iğne batar gibi birşey oluyor ama rahatsızlık derecesinde degil böyle olan var mı umarım önemli birşey yoktur haftaya kontrolüm var
dün bana oldu bıçak saplanır gibi aniden aynı şeymi acaba

Eki Görüntüle 1552845 emzik. kız çocukları için gerçi gözüme çarptı gg'de

güzelmiş misk ama emziğin bebeklerin damak yapısını bozduğuyla ilgili şeyler okumuştum.. ben almayı düşünmüyordum açıkçası.. şöyle de bir örnek var gözümün önünde yakın arkadaşım doğum yaptı emzik vermemişti kızına ama bebiş annesinin göğsünü emzik gibi kullanınca kız perişan oldu son görüşmemizde baktım emziği vermiş ağzına :) kesinlikle tavsiye ederim diyoo ben de bebeğimin durumuna göre almayı düşünüyorum..

mümkünatı yok izleyemem ben arada girip doğum hikayelerini falan okumaya çalışıyorum..amin inşşş
Canim genel anestezi dusunuyorsun ozmn???bende izlemeye calisiyorum korkumu oyle yenmeye calisiyorum lafda.videolarda anneler gulerek giriyolar ya amelyata ay bende epidural olurum fln diyorum ama cok korkum var
Günaydın hanımlar sizlere sorum olucak arada özel bölgeme hafif hafif iğne batar gibi birşey oluyor ama rahatsızlık derecesinde degil böyle olan var mı umarım önemli birşey yoktur haftaya kontrolüm var
Canim gecen bendede oldu ama ozel bolgenin cok afedersiniz klitoris denen yeri varya elektrik carpar gibi anlik sancilar girip cikdi sizdedemi orasi agriyo cok korktum brnde daha doktorada gidemedim

Bugün e bebek siparişim kargoya verilmiş
Levent'e yakın oturuyorum ama bana Mahmutbey şubeden gelicekmiş
artık gece 12 de getirirler oradan buraya
hadi bakalım ciciler geliyorr....ne almıştın sen

bende kullanmayı düşünmüyorum canım..gerek görmüyorum boş emzik yawrumun ağzında vısk vıck vıck...durumlara göre bakarız...hoşuma gidince paylaştım fotoyu..

bikere belden uyuşturmalı bi ameliyat olmuştu yalvarmıştım tümden verin diye yapmamışalrdı hainlerr...ama sakinleştirici verip uyutmuşlardı...yine o şeklide olursa yani uyuturlarsa bilmiyorum

hadi bakalım ciciler geliyorr....ne almıştın sen

Geçen haftasonu ebebek bazı tekstil ürünlerinde %50 indirim yapmıştı
Orada uzun kollu çıtçıtlı badinin ikili fiyatı 13 lira falandı, Kısa kollunun ikili 12 lira falandı onlardan aldım
0-3, 3-6 ay Fisher price markası
Hiç havlumuz yoktu bebek havlusu 17 ye inmiş ondan aldım bi tane olsun diye
Bir de tek üst vardı ondan aldım, önceden alt almıştım tek onun üstüne giyer diye:)

cnm sen hangi doktora gidiyorsun bende avcilardayim tam bir dojtor isinamadim

Hangi kargoyla geliyor, ben 125 e tamamladım bedava kargo gelsin diye
UPS ile gelicek benim bakalım

benim de UPS ile geliyor.. dün sipariş verdim.. şuan araç iş yerimin çok yakınlarında geziyor. ha geldi ha gelecek diye bekliyorum

bikere belden uyuşturmalı bi ameliyat olmuştu yalvarmıştım tümden verin diye yapmamışalrdı hainlerr...ama sakinleştirici verip uyutmuşlardı...yine o şeklide olursa yani uyuturlarsa bilmiyorum
Epidurallemi canim sonra bel agrisi yapiyo fln diyolar dogrumu genel anestezidende korkuyorum ama bel agrisindan daha iyidir.bel agrisi oldumu sende canim

merhaba canım nasılsın? çok sağol aynen çok fena sıcakladı. dışarısı kavuruyor. içeriye tıkıldım kaldım çok bunalıyorum. ya evde ya işte hep içerdeyim. en fazla markete gidebiliyoruz buraların avmleri marketleri de içaçıcı olmayınca eve tıkılmış gibi hissediyorum bazen.. napayım sağlık olsun..
sen nasılsın, tatil nasıl geçti? yazmışsındır ama göremedim 3 gündür internet kesikti

inşallah canım beni ya Allah razı olsun,çok teşekkür ederim.biliyosun işte baştan beri hep şu risk bu risk devamlı tetikdeyim.şöyle hamileliğimin keyfini çıkaramadım doya doya,ona üzülüyorum
Canımcım yine de şükret zor biliyorum ama insanlar ne sınavlardan geçiyor. Bebeklerimizi kucağımıza alınca hiçbirini hatırlamayacağız.

Eşimde bunu aldı emzik olarak:) Billy Bob emzikleri olarak geçiyor ismi dişlek, dudaklı tarzı olanlar da var ama biz onlardan bulamadık
Asi kız olacak

Epidurallemi canim sonra bel agrisi yapiyo fln diyolar dogrumu genel anestezidende korkuyorum ama bel agrisindan daha iyidir.bel agrisi oldumu sende canim
kapalı bi ameliyattı..doğum değildi yani benimki...bikaç ameliyat daha geçrdim ve bel ağrım var..ondanmı kaynaklı bilmiyorum tabi..kısa sürdüğü için genel aneztesi isterim ama sezeryan doğumlar çeşitleri hakkında hiç bi fikrim yok..iki çeşit oluyo dımı

Evet benimde öyle ama rahatsızlık vermedi o duyguyu tam anlatamıyorum doktora gidince Soralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…