2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Nereden bakıyorsun canım ona ben bulamadım
ebebek te sipariş takibi var.. kargom nerede? tıklayınca açılıyor - Paketinizi taşıyan aracı harita üzerinde görmek için tıklayın.. tıklayınca haritada gösteriyor aracı canım

Canim spinal epidural bide genel anestezi ucunden birisi secmemiz gerekicek veya doktor bize hangisini uygun gorurse spinalde sadece igne yapip geciyo etkisini hemen gosteriyo hemen uyusuyo belden asagisi epidural kateter takiliyo belden etkisi azalirsa veya agrin olursa ordan ilac veriyolar yalnis hatirlamiyosam genel de malum 3 u de birbirinden korkutucu geliyo en cok arastirmak istediyim ve doktora soracagim sey bel agrisi neden olusur olcak heralde Allah korusun baya agriyo diyolar

Eşimde bunu aldı emzik olarak:) Billy Bob emzikleri olarak geçiyor ismi dişlek, dudaklı tarzı olanlar da var ama biz onlardan bulamadık
Asi kız olacak

Eki Görüntüle 1552870
canım genelde çevremdende duyduğum aldığın ilk emziğe hemen alışmıyor.
bir sürü emzik deneniyor alışsın diye.kauçuk,silikon çeşit çeşit markalar..

bu arada @ayka777
benimki spinaldi.anestezi doktorunun iyi olması gerekiyor.
iğneyi vururkende hiç hareket etmemen gerekiyor.

PEki bas agrisi bel agrisi ves oldumu sizde

Epidurallemi canim sonra bel agrisi yapiyo fln diyolar dogrumu genel anestezidende korkuyorum ama bel agrisindan daha iyidir.bel agrisi oldumu sende canim

eğer sezeryan zorunluysa epidural ya da spinal tavsiye ederim. bebeğin doğum anını görmek gibisi yok. hatta doktor ve hastane onaylıyorsa doğar doğmaz ten tene temas bile sağlanabiliyor artık. genel anestezide arkadaşlarımın dedikleri hep çok ağrılı uyanma durumu. epiduralde ağrı olayı yok. ben çok memnun kaldım. açıkcası doğum anında uyumak istemezdim:)

ebebek te sipariş takibi var.. kargom nerede? tıklayınca açılıyor - Paketinizi taşıyan aracı harita üzerinde görmek için tıklayın.. tıklayınca haritada gösteriyor aracı canım

Bende de paketinizin bulunduğu şubeyi haritada görmek için tıklayın yazıyor
Ama kurye dağıtıma çıktı yazıyor
Birazdan arayıp sorayım yaw nerede kargom diye

Canim bikac soru sorabilirmiyimbel agrisi bas agrisi oluyomu???bide amelyatdan sonra tuvalete cikma afedersiniz yani anne adayi kendisi kalkip lavaboyu kullanabiliyormu??sezeryandan kac gun sonra tek basina lavaboyu kullanabildiniz yani yardimsiz oturup kalkma anlaminda soruyorum canim??

tatlım ispanya bile öyle sıcaktı ki seni hiiç düşünemiyorum.. allahım yardımcın olsun..
ben iim çok şükür.. tatil iyi geçti, dediğin gbi dün buraya yazdım ama sayfalar çok hızlı ilerliyor takip etmesi kolay olmuyor.. oğluşum hiç tedirgin etmedi beni hep kıpır kıpırdı sanırım o da gezmeyi sevicek :) genelde deniz ürünü yedik, bi süre görmek bile istemiyorum artık :) heryeri görelim derken baya da yürüdük, 3 kilo vermişim, perş doktora gidicem inş bebiş iyidir kilo benden gitmiştir.. benden haberler böyle canım..

bel ağrısı baş ağrısı yaşamadım ben. sadece ilk gün yardıma ihtiyaç duydum. 2.gün eve geldikten sonra hiç yatmadım ben. 2.gece de oğluma kendim baktım annemden yardım istemedim. hareketli olunca çok hızlı iyileştim çokşükür. doğumdan 5 gün sonra da kpssye girdim :) tam 3 oturuma hem de.. sezeryanlı olunca oturmak sıkıntı olmuyor. tamamen doğrularak yürümekte sıkıntı çekiliyor evet ama hızlıca geçiyor. yine de normal doğumu hiçbişeye değişmem. bu sefer normal deneyeceğim inşallah

Canımcım yine de şükret zor biliyorum ama insanlar ne sınavlardan geçiyor. Bebeklerimizi kucağımıza alınca hiçbirini hatırlamayacağız.
Hanımlar Allah hepimizin yardımcısı olsun benim cok yakın arkadasım geçen sene dogum yaptı doktoru kızına %50 down sendromlu olabilir demiş kız mahvoldu hamileliğini kötü geçirdi ve 2.500 kilo doğurdu kızını ama doğduğunda maşallah hiçbir sıkıntısı yoktu Allah'ımın imtihanı arkadasım cok dua etmiş şimdi kızımız maşallah yaşıtlarından boylu bşr görseniz Allah herkese hayırlı Doğumlar versin herşey Allahtan

Selam kizlar dun doktora gittim bebek bir hafta ilerde dogum tarihini etkilermi acaba?

Canim bende hemoroid baslangicimi denir artik bagirsak ucu memeleri olusmus bende diyorumki bide zorlarsam iyice beter olur diye korkuyorum

sen hangisini düşünüyorsun

sen hangisini düşünüyorsun
Canim ben genelden cekiniyorum cunki cok okudum uyandiginda feci agriyla uyaniyosun fln epidural igneden korkmama ragmen daha yakin cunki ne olur ne olmaz o kateterden ilac verilebiliyo spinalde ise ikinci defa igne yapilamiyo eger bisey hissedersen direkt genel veriliyor diyebiliyorum

Canim bende hemoroid baslangicimi denir artik bagirsak ucu memeleri olusmus bende diyorumki bide zorlarsam iyice beter olur diye korkuyorum
Arkadaşım bende ayni durumdan muzdaribim, dun hem kendi doktoruma hem genel cerraha gittim. Genel cerrah kadın doğum uzmanımla görüşüp kartos adli bir fitil ve dupholac şurup verdi. Çok zor bir aci ve ağrı yürüyemiyorum hareket edemiyorum. Yatakta dönerken bile oluyorum resmen. İlaçlarına başladıktan sonra azda olsa rahatladim. Dikkat et kendine kabizligini geçirmek için elinden geleni yap

Canım benim kıyamam sana ben üzülme artık düşmüş bebeğin kafasındaki boşluk. Hiç üzülme yıpratma bebeğini. Çok iyi anlıyorum seni. Zor bir süreç allah yardımcın olsun . Ama ne kadar güzel haberler almışsın canım benim. Minnakın hiç üzmeyecek seni. Umarım bizde iyi haberler alırız teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…