• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım sana şunu diyim, annem vefat etti. babama söylediğimde daha çok erken dedi 25 yaşında anne olunmazmış. benimle 2 hafta konuşmadı bile sen düşün gerisini. kayınvalidem asla istemediği için 7. ayımdayım hala haberi yok zaten bilmesine de gerek yok zamanında bana yaşattıklarından sonra konuşmuyorum bile. kayınpederim sürekli bize gelir gider kalır vs 1 kez olsun nasılsın kızım demez. görümcemlede konuşmuyoruz zaten. şimdi babamla konuşuyorum ama 1 çöp bile almadı torunu için. insan çok ama çok kırılıyor ama dediğin gibi herkes bir şeylerle sınanıyor cnm. Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin vallahi. benim hayattaki tek tutunacağım kişi o
Amiiiiin çok dogru bir dua ettin onun korkusunu da atlatmıs bir insan olarak hala icim titriyo esim hamile oldugumu ogrendukten sonra cok buyuk bir teafik kazası gecirdi ve o kazada 4 yeri kırıldı ama biz cok sukur ettik cunku cok daha kotu sonucları olabolirdi hala yuzune baktıgımda gozlerim doluyo bazen Rabbim onlara sihhat versin neticede onun ve benim meyvem bu bebek baskaları sevinmesede olur

kızlar takmayın kafanıza aileleri kocalarımız iyi olsun gerisi boş. bebeklerimiz doğduktan sonra biz gerçek aile olucaz o zaman. hiç kimse umrumda değil valla. zaten ailelerimizden uzaktayız biz. bebişlerimiz sağ salim doğsun da tek isteğim bu. Allah sayımızı bozmasın burda da. çıkalım bu kasvetli havadan. :KK50::KK47:

Bugün hiç keyfim yok sebepte yok ağladım ağlıycam bu duygusal iniş çıkışlar beni çok yoruyor yine uyuycam sanırım belki uyanınca geçer:(((

Doktordan geldik :)) herşey yolunda maşallah, bebikim 30 cm ve 750 gr olmuş :)) şeker yüklemesi yaptırdık ve idrar örneği verdik umarım hepsi iyi çıkar :)) pazartesi tatile gidiyorum umarım herkes için iyi bir hafta olur. Seçimler bebişlerimizin de yaşacağı bu güzel ülkenin hayrına sonuçlanır umarım herkese sevgiler :))

Canim sendemi uyuyamadin ben gunde 2 surahi iciyorum olmasa 1.5surahi mutlaka iciyorum merak ediyorum sizler nekadar iciyorsunuz guzrl annisler:anneadayı::KK46::nazar:
ben utanmadan boynuma suluk takacağım :) her an du içiyorum okulda oğretmenler odasında sebil var bardakla içme kesmiyor. Şişeye doldurup içiyorum. 2-3 sürahiyi buluyordur benim. Gece de yatarken yanıma yarım litrelik şişelerden doldurup koyuyorum. Sabah o da bitiyor. Su kurbağası oldum resmen:)

ben utanmadan boynuma suluk takacağım :) her an du içiyorum okulda oğretmenler odasında sebil var bardakla içme kesmiyor. Şişeye doldurup içiyorum. 2-3 sürahiyi buluyordur benim. Gece de yatarken yanıma yarım litrelik şişelerden doldurup koyuyorum. Sabah o da bitiyor. Su kurbağası oldum resmen:)
))))))bende 2 surahi iciyorum canim bazen ozellikle pazar gunleri alisveris fln yapmaya gitdiyimizde icemediyim zamanda vicdan azabi cekiyorum resmen ama gunde 2 surahi icmeye calisiyorum

mrb kizlar herkese mutlu saglikli haftasonlari bende artik geri sayim olarak iki rakama dustum hayirlisiyla sonlara dogru yaklasiyoruz rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin....
Ben de herdefa bakiyorum acaba iki rakama dusmeme kac gun var diye insallah saglicakla zamaninda kuzularimizi kucaklayalim YA RABBIM AMINNN

Bunlar benim geçen gün internetten ebebek nağazasından aldıklarım pek bi minik geldi ama özellikle hastane çıkışını çok beğendim tavsiye ederim

Eklentiler

• DSC_1064.webp
    DSC_1064.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 141
Bayanlar biZde ebebekteydik :KK49: Bursa'da olan arkadaşlar Nilüfer e bebek te ev tekstili bölümü baya vardı kent meydanında kalmamış ama kentte de Kıyafetler çok vardı bilginiZE taç battaniye 17.50 taç nevresim 32 fiyatlar çok iyi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    85,5 KB · Görüntüleme: 137
Canim ben simdi internet sitesine bakdimda merak etdim sitede yuzde 50 indirim yazilan gulen yuz etiketli urun fiyatlari var ya webde yazilan fiyatlar 100de50 indirimli fiyatlarmi???
canım internet sitesinde indirim ve kampanyalar kısmında tekstil ürünleri de gulumseten fiyatlar diye bir,bolum var. Oradakiler %50 indirimli işte. Ben henüz mağazaya gidemedim bugun.

Tecrübeli annelere sormak lazım
canım bende sıfır kol un üstüne badı hırka vs giydirirm diye düşünüyorum
Kisa kollu pek tavsiye etmem kiyafetin altinda pek hos durmuyor.kızım yaz bebegi oldugu icin sıfır kol aldim.bir kac tanede kisa kol vardi.uzunlarida kışın giydirdim.
şimdide 2 tane kisa kol aldim.teki takımın icindeydi.eylül nasil olur havalar biraz dengesiz ama ben sıfır kol ve uzun alicam.
Ayakkabi sormussun,ayaklari cok ufak hemen ayakkabi olmuyor.ben 2 ay sonra anca giydirmistim o da bayramda elbisesinin altina.patikli takim giydigi icin.6. aya kadar ayakkabi giydirmedim.
Kışında astronot tulum giydirdim yani ayakkabiya pek gerek kalmadi.
birde daha cok minikler rahat etsinler.
ben hep rahat kıyafetler giydirdim.

Birde korbell çöp kovasindan bahsedilmiş
ben kullanıyorum,çöpü atarken agzi acilinca koku geliyor.birde haznesinin icinede koku siniyor.Onun dışında dışarıda koku olmuyor.aslinda diger çöp kovalarıda koku vermiyor dışarı.ama bebek ek gıdaya gecene kadar kakası kokmuyor.hatta tam yemek yemeye baslayinca kokuyor,benim kızımda gördüğüm buydu.

Back
X