- 9 Şubat 2013
- 1.512
- 1.252
- 208
Günaydın. Evet çok şükür yaklaşıyoruz inşallah hayirlisiyla kucaklarimiza alalimGunaydin kızlar, gittikce mutlu sona yaklaşıyoruz. Ne mutlu bize![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın. Evet çok şükür yaklaşıyoruz inşallah hayirlisiyla kucaklarimiza alalimGunaydin kızlar, gittikce mutlu sona yaklaşıyoruz. Ne mutlu bize![]()
Amiiiiin çok dogru bir dua ettin onun korkusunu da atlatmıs bir insan olarak hala icim titriyo esim hamile oldugumu ogrendukten sonra cok buyuk bir teafik kazası gecirdi ve o kazada 4 yeri kırıldı ama biz cok sukur ettik cunku cok daha kotu sonucları olabolirdi hala yuzune baktıgımda gozlerim doluyo bazen Rabbim onlara sihhat versin neticede onun ve benim meyvem bu bebek baskaları sevinmesede olurcanım sana şunu diyim, annem vefat etti. babama söylediğimde daha çok erken dedi 25 yaşında anne olunmazmış. benimle 2 hafta konuşmadı bile sen düşün gerisini. kayınvalidem asla istemediği için 7. ayımdayım hala haberi yok zaten bilmesine de gerek yok zamanında bana yaşattıklarından sonra konuşmuyorum bile. kayınpederim sürekli bize gelir gider kalır vs 1 kez olsun nasılsın kızım demez. görümcemlede konuşmuyoruz zaten. şimdi babamla konuşuyorum ama 1 çöp bile almadı torunu için. insan çok ama çok kırılıyor ama dediğin gibi herkes bir şeylerle sınanıyor cnm. Allah kocalarımızı başımızdan eksik etmesin vallahi. benim hayattaki tek tutunacağım kişi o
Ben netten baktım yeni bir indirim yok indirim mağazaya özelse gidenler bilgi verebilirmiE bebege giden var miiiiii
ben utanmadan boynuma suluk takacağım :) her an du içiyorum okulda oğretmenler odasında sebil var bardakla içme kesmiyor. Şişeye doldurup içiyorum. 2-3 sürahiyi buluyordur benim. Gece de yatarken yanıma yarım litrelik şişelerden doldurup koyuyorum. Sabah o da bitiyor. Su kurbağası oldum resmen:)Canim sendemi uyuyamadin ben gunde 2 surahi iciyorum olmasa 1.5surahi mutlaka iciyorum merak ediyorum sizler nekadar iciyorsunuz guzrl annisler![]()
ay benim kocamı işe çağırdılar sabah gidemedim Bi turlu saat altı gibi gelecek o zmaman gidicez inşallah.E bebege giden var miiiiii
))))))bende 2 surahi iciyorum canim bazen ozellikle pazar gunleri alisveris fln yapmaya gitdiyimizde icemediyim zamanda vicdan azabi cekiyorum resmen ama gunde 2 surahi icmeye calisiyorumben utanmadan boynuma suluk takacağım :) her an du içiyorum okulda oğretmenler odasında sebil var bardakla içme kesmiyor. Şişeye doldurup içiyorum. 2-3 sürahiyi buluyordur benim. Gece de yatarken yanıma yarım litrelik şişelerden doldurup koyuyorum. Sabah o da bitiyor. Su kurbağası oldum resmen:)
Ben de herdefa bakiyorum acaba iki rakama dusmeme kac gun var diye insallah saglicakla zamaninda kuzularimizi kucaklayalim YA RABBIM AMINNNmrb kizlar herkese mutlu saglikli haftasonlari bende artik geri sayim olarak iki rakama dustum hayirlisiyla sonlara dogru yaklasiyoruz rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin....
Canim ben simdi internet sitesine bakdimda merak etdim sitede yuzde 50 indirim yazilan gulen yuz etiketli urun fiyatlari var ya webde yazilan fiyatlar 100de50 indirimli fiyatlarmi???Sidelya2011 kizlaarrr e bebek e hücum :) gülen yüz etiketli ürünlerde yüzde 50 indirim var :)
seninde cok az kalmis canimBen de herdefa bakiyorum acaba iki rakama dusmeme kac gun var diye insallah saglicakla zamaninda kuzularimizi kucaklayalim YA RABBIM AMINNN
canım internet sitesinde indirim ve kampanyalar kısmında tekstil ürünleri de gulumseten fiyatlar diye bir,bolum var. Oradakiler %50 indirimli işte. Ben henüz mağazaya gidemedim bugun.Canim ben simdi internet sitesine bakdimda merak etdim sitede yuzde 50 indirim yazilan gulen yuz etiketli urun fiyatlari var ya webde yazilan fiyatlar 100de50 indirimli fiyatlarmi???
Kisa kollu pek tavsiye etmem kiyafetin altinda pek hos durmuyor.kızım yaz bebegi oldugu icin sıfır kol aldim.bir kac tanede kisa kol vardi.uzunlarida kışın giydirdim.Tecrübeli annelere sormak lazım
canım bende sıfır kol un üstüne badı hırka vs giydirirm diye düşünüyorum