Beşik çok hoş güle güle kullansın bebiş ama Sallanan beşik için bebeğin doğmasını beklemek en iyisi çünkü bazı bebekler için sallamaya hiç ihtiyaç kalmıyormuş hem baktın uyumuyo hemen alırsın alıpta kullanazsan yazık olur yakında doğum yapan arkadaşım vermişti bu tavsiyeyi bende sadece beşik aldım bebeğe göre karar vericemKizlar bebise beşik bbeğendim sonunda)) bide yaninda küçük anadizi beşikseklinde olan nmavirenkli kküçük beşiğialcm.eelektrikli otamatk sallanıyor.ama onda biraz kararsz gibiyim.onun yerine titresimsz otomatik sallanmayan daha basit birşey mi alsam bilmym. Bu mavinin fiyatı 250.110 TLyte daha basit olanı var o da güzel.titreşim ve otamtk sallanma yok bi tek .yorum yaparsaniz sevnrm cokkk kararszm .önce besigimizi eklym. besigin kenari acikkahve olanini alcm.ikinci ekledigimde kararsz oldgm ana dizim
Gunaydin canm.. Kac dk bekleniyor icip ..Günaydınlarrr
Biz glikozumuzu içtik bekliyoruz. Hiç hoşuma gitmedi
Ben de senin mavi tarzinda bi besik aldim canm ama elektriksiz gerek gormedim nasilsa ilk aylar hep yanlarinda olucaz.. Benimki de bu :)Kizlar bebise beşik bbeğendim sonunda)) bide yaninda küçük anadizi beşikseklinde olan nmavirenkli kküçük beşiğialcm.eelektrikli otamatk sallanıyor.ama onda biraz kararsz gibiyim.onun yerine titresimsz otomatik sallanmayan daha basit birşey mi alsam bilmym. Bu mavinin fiyatı 250.110 TLyte daha basit olanı var o da güzel.titreşim ve otamtk sallanma yok bi tek .yorum yaparsaniz sevnrm cokkk kararszm .önce besigimizi eklym. besigin kenari acikkahve olanini alcm.ikinci ekledigimde kararsz oldgm ana dizim
Bide anne sutu yuzdeki cilede iyi geliyormus o dogru mu acebaOnu sonradan okudum iyi geliyormus.
ama lansinohda kimine iyi geliyor lanolinde aldim ama banamisin demedi.
ben birde cok sık emziriyordum iyilesmeye firsat olmuyordu.agladikca meme veriyordum.bu seferde cok aciyordu bir ara veremiyordum.kısır döngü olmustu.Ben artik acıdan inliyordum.bir gün anneme gitmistim o zaman sagarak veriyordum.sonra annem sen ne yapiyorsun bu böyle gitmez cocugu 2 yada 3 saate emzir iyilesmesine izin ver dedi.bir kac gun öyle yaptim ve benim göğüsler iyilesti.ondan sonra sık sık emzirdim sabah aksam,24 saat memedeydi neredeyse.
cnm ikinci beşiği yani portatif küçük anadizini alcm kesin sadece bu kadar pahalisina gerek varmı onu dusnym.çünkü beşiği yatak odamda olck.gün içinde bebeği bunla istedgm yere götürebilirm yada uyanıkken onun içinde durur diye dusnym amaaaBeşik çok hoş güle güle kullansın bebiş ama Sallanan beşik için bebeğin doğmasını beklemek en iyisi çünkü bazı bebekler için sallamaya hiç ihtiyaç kalmıyormuş hem baktın uyumuyo hemen alırsın alıpta kullanazsan yazık olur yakında doğum yapan arkadaşım vermişti bu tavsiyeyi bende sadece beşik aldım bebeğe göre karar vericem
bende ana dizi düşünüyorum...ama böyle detaylı alırmıyım bilmiyorum...alacaklarımız arasında en son sırada hatta doğumdan sonra bile alabilirm..Kizlar bebise beşik bbeğendim sonunda)) bide yaninda küçük anadizi beşikseklinde olan nmavirenkli kküçük beşiğialcm.eelektrikli otamatk sallanıyor.ama onda biraz kararsz gibiyim.onun yerine titresimsz otomatik sallanmayan daha basit birşey mi alsam bilmym. Bu mavinin fiyatı 250.110 TLyte daha basit olanı var o da güzel.titreşim ve otamtk sallanma yok bi tek .yorum yaparsaniz sevnrm cokkk kararszm .önce besigimizi eklym. besigin kenari acikkahve olanini alcm.ikinci ekledigimde kararsz oldgm ana dizim
Gule gule kullan canimGunaydin canm.. Kac dk bekleniyor icip ..
Ben de senin mavi tarzinda bi besik aldim canm ama elektriksiz gerek gormedim nasilsa ilk aylar hep yanlarinda olucaz.. Benimki de bu :)
günaydın canım..ben bayadır koyuyorum yastık..çok rahat ettriyor benideGunaydin canlarbu gece uyurken bacaklarmin arasina yastik koydum cok rahat ettim bacak agrisindan uyuyamiyordum cok ise yaradi sizede tavsiye ederim kizlar.
Gunaydin canimgünaydınlar.........
yüzünde gebelik lekesi oluşanlar sürüyormuş.bende öyle duydum :)Bide anne sutu yuzdeki cilede iyi geliyormus o dogru mu aceba
günaydın canım..ben bayadır koyuyorum yastık..çok rahat ettriyor benide
Evet canim ya buyuk rahatlikmisgünaydın canım..ben bayadır koyuyorum yastık..çok rahat ettriyor benide
Hayirli haberlerle don canim insallahGünaydınlarrr
Biz glikozumuzu içtik bekliyoruz. Hiç hoşuma gitmedi
ben herkse yastık koyuyor sanıyordum biliyormusunEvet canim ya buyuk rahatlikmis
cnm markası ne nejadara aldın.hayırlı olsnGunaydin canm.. Kac dk bekleniyor icip ..
Ben de senin mavi tarzinda bi besik aldim canm ama elektriksiz gerek gormedim nasilsa ilk aylar hep yanlarinda olucaz.. Benimki de bu :)
Dogrumu acaba bende cok hafif belli belirsiz oldu leke ilerlemedi ama cok sukuryüzünde gebelik lekesi oluşanlar sürüyormuş.bende öyle duydum :)
Ben yeni kesfettimben herkse yastık koyuyor sanıyordum biliyormusun..bileydim iki ay önceden söylrdim
eski kadınlar öyle diyor.onlar diyorsa vardır bir bildikleri...kız bebeklerinde çok olurmuş..anne güzelliğini kızına verdiği için öyle duymuştum...araştıralım bakalımDogrumu acaba bende cok hafif belli belirsiz oldu leke ilerlemedi ama cok sukur
dogum dan sonra oturma odasında yatcm ben yani misafirleri orda karsilycm.bebek yanımda olsun diye ilk etapda olmalı diye dusnym.dediğin gibi sade olanda var 100 TL.zaten bi titresim bi muzikle fiyat i baya arttrylarbende ana dizi düşünüyorum...ama böyle detaylı alırmıyım bilmiyorum...alacaklarımız arasında en son sırada hatta doğumdan sonra bile alabilirm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?