2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Beşik çok hoş güle güle kullansın bebiş ama Sallanan beşik için bebeğin doğmasını beklemek en iyisi çünkü bazı bebekler için sallamaya hiç ihtiyaç kalmıyormuş hem baktın uyumuyo hemen alırsın alıpta kullanazsan yazık olur yakında doğum yapan arkadaşım vermişti bu tavsiyeyi bende sadece beşik aldım bebeğe göre karar vericem

Günaydınlarrr
Biz glikozumuzu içtik bekliyoruz. Hiç hoşuma gitmedi
Gunaydin canm.. Kac dk bekleniyor icip ..
Ben de senin mavi tarzinda bi besik aldim canm ama elektriksiz gerek gormedim nasilsa ilk aylar hep yanlarinda olucaz.. Benimki de bu :)

Eklentiler

• 156535700_tn50_0.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 123
Bide anne sutu yuzdeki cilede iyi geliyormus o dogru mu aceba

cnm ikinci beşiği yani portatif küçük anadizini alcm kesin sadece bu kadar pahalisina gerek varmı onu dusnym.çünkü beşiği yatak odamda olck.gün içinde bebeği bunla istedgm yere götürebilirm yada uyanıkken onun içinde durur diye dusnym amaaa

bende ana dizi düşünüyorum...ama böyle detaylı alırmıyım bilmiyorum...alacaklarımız arasında en son sırada hatta doğumdan sonra bile alabilirm..

Gunaydin canm.. Kac dk bekleniyor icip ..

Ben de senin mavi tarzinda bi besik aldim canm ama elektriksiz gerek gormedim nasilsa ilk aylar hep yanlarinda olucaz.. Benimki de bu :)
cnm markası ne nejadara aldın.hayırlı olsn) bunu ekstra aldın dimi.bu tip anadizini kullanışlı alırsak uzun sure kullaniliyo.arkdasmin bebeği 1.5 yasnda hala onda yatiyomus gunduz

Dogrumu acaba bende cok hafif belli belirsiz oldu leke ilerlemedi ama cok sukur
eski kadınlar öyle diyor.onlar diyorsa vardır bir bildikleri...kız bebeklerinde çok olurmuş..anne güzelliğini kızına verdiği için öyle duymuştum...araştıralım bakalım

bende ana dizi düşünüyorum...ama böyle detaylı alırmıyım bilmiyorum...alacaklarımız arasında en son sırada hatta doğumdan sonra bile alabilirm..
dogum dan sonra oturma odasında yatcm ben yani misafirleri orda karsilycm.bebek yanımda olsun diye ilk etapda olmalı diye dusnym.dediğin gibi sade olanda var 100 TL.zaten bi titresim bi muzikle fiyat i baya arttrylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…