Yok arkadaşım jokerde pahalıydı benim şansımahatta teretdütdeyim gittiğim yer burda indirimden bahsedilen yer mi diye ama bir iki birşey aldım poşette joker baby yazıyor neyse canımız sagolsun e bebek tende int bakıyorum artıkEbebek de ınt sıtesnde ındrım var
Jokerde de her zmn var ztn ya hep uygun orası
Yok arkadaşım jokerde pahalıydı benim şansımahatta teretdütdeyim gittiğim yer burda indirimden bahsedilen yer mi diye ama bir iki birşey aldım poşette joker baby yazıyor neyse canımız sagolsun e bebek tende int bakıyorum artık
3 takim,3 citcitli badi,corap 1 kucuk paket bez,agiz silme mendilleri,yenidogan islak mendili,alt acma bezi hazir olanlardan,Meraba arkadaşlar bende yeni geldim. Hastane çantasında neler olacak hiç bilmiyorum ben. Çevreden duyuyoruz ama burda da fikri olan var mı tecrübeli olanlar
Kızlar bebeğim çok büyüdü hissediyorum güçlendigini yakinda ultrosana girenlerin bebekleri kaç gram oldu yazabilir misiniz :) benim en son muanede 757 gramdi
Ooooo birgün için ne kadar çok şey gerekiyormuş ya. Teşekkürler bu arada cevap verdiğin için. Ben bir tane pijama takımı aldım kendime o zaman bir de boydan alayım. Bunların hepsi bir gün için lazım oluyor mu3 takim,3 citcitli badi,corap 1 kucuk paket bez,agiz silme mendilleri,yenidogan islak mendili,alt acma bezi hazir olanlardan,
ince örtü
banyo havlusu.sanirim havluyuda kullanmamislardi ama ben yine koyucam.
mevsimine gore battaniye,yelek.
onun disinda emzik biberon vs.birsey koymadim.emmedigi icin meme kelebek ucu aldirdilar.ama kelebek ucuylada emmedi.aventin gogus kalkani var ben ondan almistim sütüm akiyordu.ic camasirinin icine takiyorsun icine süt doluyor.kimide yara olmamasi icin kullaniyor.bunu hastane icin almadim.
yaklasik 1 ay sonra aldim.
kendim icin 1 gecelik 1 pijama takimi,ayriyaten iki pijama
normal dogumda pijama takimi
sezaryende gecelik,dikis yeri acimamasi icin.
corap.bir kac tane ic camasiri,ordan gazlibez veriyorlar ama bu sefer depend alicam
alta geciyor malesef.
el havlusu tarak dis fircasi
su an aklima gelenler bunlar.
zaten 1 gun kaldim oglen taburcu oldum.
cokta ihtiyac olmuyor.
Benim bazen karnimin içindeki etler sizliyor gibi oluyor o da karnimiz genisledigi içinmis. Kasık ağrıları da 6. Aydan sonra normal heralde bebek büyüyor kilo alıyor baskı yapıyor ya.Hepimiz hemen hemen aynı dönemlerdeyiz o yızddn danışıyorum;
Bugun karnımda tam olarak ağrıda diyemedigim bi gariplik var ve sürekli elektrik çarpar gibi bişiler oluyor kasıklarımın üstü alt karnımda sizde yaşıyor musunuz normal mi ?
ben hala bebek arabası alamadım aldıysanız önerileri bekliyorum hem ucuz hem güzel olsun istiyorumhemde travel sistem
Rica ederim,boydan aldigimi hic kullanmadim onu genelde sezaryen olanlar kullaniyor,ben her ihtimale karsi aldim.sen al yinede.ben iki pijama takimi alicam.Ooooo birgün için ne kadar çok şey gerekiyormuş ya. Teşekkürler bu arada cevap verdiğin için. Ben bir tane pijama takımı aldım kendime o zaman bir de boydan alayım. Bunların hepsi bir gün için lazım oluyor mu
O krem ne işe yarıyor kiRica ederim,boydan aldigimi hic kullanmadim onu genelde sezaryen olanlar kullaniyor,ben her ihtimale karsi aldim.sen al yinede.ben iki pijama takimi alicam.
bana yetmedi alta kan gectigi icin :)
iyiki fazladan getirmisim.zaten az esya ile yola cikamam huyumdur.benimki yine az o kadar ıvır zıvır listeler varki.ama gerekli oldugunu dusunmuyorum.o anki ihtiyaclar onemli.hastane cikisini yazmayi unutmusum zaten bebek ilk onu giyecek.sonra ustu kirleniyor degistiriyorsun.birde hemsire bana lansinoh krem aldirmisti.sen önceden al.
Emzirirken meme ucu yara oluyor yaO krem ne işe yarıyor ki
Oh maşallah tosun olmuş annesi iyi bakmış demekki :)dün 1200 gr dı cnm
Ben gogus ucu agrimasini engellemek icin bisey duydum dogrumu bilmiyorum ama..tahin satiliyor ya onun ustunde yagi birikiyor onu suruncede geciyormus deneyen bi arkadas soledi bende denemeyi dusunuyorumEmzirirken meme ucu yara oluyor ya
onun icin gerci 2 kutu bitirdim faydasini gormedim.lanolin aldim.baska kremler surdum ama iyi gelmedi.cok fena bir aci.
cnm benn.aynen son bir haftadir adet agrisi gibi katin agrisi ve iki kasikta agri var.rahim iyice genislediginden oluyomus.zaten bu hafta karnim birden buyudu.yani bi sabah kalktim baya fark olusmus aniden .sasirdm.umarm bebis kilo almistrbenim haftamda olup karnı ağrıyan var mı acabaaa ??? bugün dr a gittiğimde gayet normal dedi ama bildiğiniz adet sancısı gibi
Gunaydin kizlar masallahcnm benn.aynen son bir haftadir adet agrisi gibi katin agrisi ve iki kasikta agri var.rahim iyice genislediginden oluyomus.zaten bu hafta karnim birden buyudu.yani bi sabah kalktim baya fark olusmus aniden .sasirdm.umarm bebis kilo almistr)
hayirli haberlerle don cnm:)) ben artk bebisin kilosunu coj nerak edyrm artk kilo kismina gectk.daha kontrolume var.baya sabirszlanymGunaydin kizlar masallahbizlere ne gusel Allahin izniyle adim adim yaklasiyoruz yavrularimiza bir bakmisiz ki 35.haftalardayiz wuuwweee sonrasida cabuk gecer insaAllah.. Bugun kizimi gormeye gidicem cok merak ediyorum nekadar buyudu
Onu sonradan okudum iyi geliyormus.Ben gogus ucu agrimasini engellemek icin bisey duydum dogrumu bilmiyorum ama..tahin satiliyor ya onun ustunde yagi birikiyor onu suruncede geciyormus deneyen bi arkadas soledi bende denemeyi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?