2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ebebek de ınt sıtesnde ındrım var
Jokerde de her zmn var ztn ya hep uygun orası
Yok arkadaşım jokerde pahalıydı benim şansımahatta teretdütdeyim gittiğim yer burda indirimden bahsedilen yer mi diye ama bir iki birşey aldım poşette joker baby yazıyor neyse canımız sagolsun e bebek tende int bakıyorum artık

Senın sansına demek ki :) umarım bir daha ki sefere indirimleri yakalarsın ..

Meraba arkadaşlar bende yeni geldim. Hastane çantasında neler olacak hiç bilmiyorum ben. Çevreden duyuyoruz ama burda da fikri olan var mı tecrübeli olanlar
3 takim,3 citcitli badi,corap 1 kucuk paket bez,agiz silme mendilleri,yenidogan islak mendili,alt acma bezi hazir olanlardan,
ince örtü
banyo havlusu.sanirim havluyuda kullanmamislardi ama ben yine koyucam.
mevsimine gore battaniye,yelek.
onun disinda emzik biberon vs.birsey koymadim.emmedigi icin meme kelebek ucu aldirdilar.ama kelebek ucuylada emmedi.aventin gogus kalkani var ben ondan almistim sütüm akiyordu.ic camasirinin icine takiyorsun icine süt doluyor.kimide yara olmamasi icin kullaniyor.bunu hastane icin almadim.
yaklasik 1 ay sonra aldim.
kendim icin 1 gecelik 1 pijama takimi,ayriyaten iki pijama
normal dogumda pijama takimi
sezaryende gecelik,dikis yeri acimamasi icin.
corap.bir kac tane ic camasiri,ordan gazlibez veriyorlar ama bu sefer depend alicam
alta geciyor malesef.
el havlusu tarak dis fircasi
su an aklima gelenler bunlar.
zaten 1 gun kaldim oglen taburcu oldum.
cokta ihtiyac olmuyor.

Ooooo birgün için ne kadar çok şey gerekiyormuş ya. Teşekkürler bu arada cevap verdiğin için. Ben bir tane pijama takımı aldım kendime o zaman bir de boydan alayım. Bunların hepsi bir gün için lazım oluyor mu

Benim bazen karnimin içindeki etler sizliyor gibi oluyor o da karnimiz genisledigi içinmis. Kasık ağrıları da 6. Aydan sonra normal heralde bebek büyüyor kilo alıyor baskı yapıyor ya.

Rica ederim,boydan aldigimi hic kullanmadim onu genelde sezaryen olanlar kullaniyor,ben her ihtimale karsi aldim.sen al yinede.ben iki pijama takimi alicam.
bana yetmedi alta kan gectigi icin :)
iyiki fazladan getirmisim.zaten az esya ile yola cikamam huyumdur.benimki yine az o kadar ıvır zıvır listeler varki.ama gerekli oldugunu dusunmuyorum.o anki ihtiyaclar onemli.hastane cikisini yazmayi unutmusum zaten bebek ilk onu giyecek.sonra ustu kirleniyor degistiriyorsun.birde hemsire bana lansinoh krem aldirmisti.sen önceden al.

O krem ne işe yarıyor ki

yine sabahın 05:00 inde uyanan ben. yine 1 saat yatakta uyumaya çalışan ama uyuyamayan sonundada kalkan ben artık her gün erken kalkmak beni alt üst ediyor. cidden yoruldum. geceleri de tuvalete çıkıyorum sürekli yine uyuyamıyorum. 1 haftadır vücudumda kaşıntılarım da başladı. Allahım nolur bugünler çabuk geçsin

Emzirirken meme ucu yara oluyor ya
onun icin gerci 2 kutu bitirdim faydasini gormedim.lanolin aldim.baska kremler surdum ama iyi gelmedi.cok fena bir aci.
Ben gogus ucu agrimasini engellemek icin bisey duydum dogrumu bilmiyorum ama..tahin satiliyor ya onun ustunde yagi birikiyor onu suruncede geciyormus deneyen bi arkadas soledi bende denemeyi dusunuyorum

benim haftamda olup karnı ağrıyan var mı acabaaa ??? bugün dr a gittiğimde gayet normal dedi ama bildiğiniz adet sancısı gibi
cnm benn.aynen son bir haftadir adet agrisi gibi katin agrisi ve iki kasikta agri var.rahim iyice genislediginden oluyomus.zaten bu hafta karnim birden buyudu.yani bi sabah kalktim baya fark olusmus aniden .sasirdm.umarm bebis kilo almistr)

cnm benn.aynen son bir haftadir adet agrisi gibi katin agrisi ve iki kasikta agri var.rahim iyice genislediginden oluyomus.zaten bu hafta karnim birden buyudu.yani bi sabah kalktim baya fark olusmus aniden .sasirdm.umarm bebis kilo almistr)
Gunaydin kizlar masallah bizlere ne gusel Allahin izniyle adim adim yaklasiyoruz yavrularimiza bir bakmisiz ki 35.haftalardayiz wuuwweee sonrasida cabuk gecer insaAllah.. Bugun kizimi gormeye gidicem cok merak ediyorum nekadar buyudu

Gunaydin kizlar masallah bizlere ne gusel Allahin izniyle adim adim yaklasiyoruz yavrularimiza bir bakmisiz ki 35.haftalardayiz wuuwweee sonrasida cabuk gecer insaAllah.. Bugun kizimi gormeye gidicem cok merak ediyorum nekadar buyudu
hayirli haberlerle don cnm:)) ben artk bebisin kilosunu coj nerak edyrm artk kilo kismina gectk.daha kontrolume var.baya sabirszlanym

Ben gogus ucu agrimasini engellemek icin bisey duydum dogrumu bilmiyorum ama..tahin satiliyor ya onun ustunde yagi birikiyor onu suruncede geciyormus deneyen bi arkadas soledi bende denemeyi dusunuyorum
Onu sonradan okudum iyi geliyormus.
ama lansinohda kimine iyi geliyor lanolinde aldim ama banamisin demedi.
ben birde cok sık emziriyordum iyilesmeye firsat olmuyordu.agladikca meme veriyordum.bu seferde cok aciyordu bir ara veremiyordum.kısır döngü olmustu.Ben artik acıdan inliyordum.bir gün anneme gitmistim o zaman sagarak veriyordum.sonra annem sen ne yapiyorsun bu böyle gitmez cocugu 2 yada 3 saate emzir iyilesmesine izin ver dedi.bir kac gun öyle yaptim ve benim göğüsler iyilesti.ondan sonra sık sık emzirdim sabah aksam,24 saat memedeydi neredeyse.

Kizlar bebise beşik bbeğendim sonunda)) bide yaninda küçük anadizi beşikseklinde olan nmavirenkli kküçük beşiğialcm.eelektrikli otamatk sallanıyor.ama onda biraz kararsz gibiyim.onun yerine titresimsz otomatik sallanmayan daha basit birşey mi alsam bilmym. Bu mavinin fiyatı 250.110 TLyte daha basit olanı var o da güzel.titreşim ve otamtk sallanma yok bi tek .yorum yaparsaniz sevnrm cokkk kararszm .önce besigimizi eklym. besigin kenari acikkahve olanini alcm.ikinci ekledigimde kararsz oldgm ana dizim

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-05-08-55-00.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 119
  • Screenshot_2015-06-05-08-57-33.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…