• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
dogum dan sonra oturma odasında yatcm ben yani misafirleri orda karsilycm.bebek yanımda olsun diye ilk etapda olmalı diye dusnym.dediğin gibi sade olanda var 100 TL.zaten bi titresim bi muzikle fiyat i baya arttrylar
elimizin altında kolaylık olur...bende senin gibi yatak odama koyacam mobilya beşiğini buda oturma odasında olur...ben 7-8 ay yatar diye düşünüyordum ama 1,5 yaşa kadar demişsin..baya iyimiş bu durumda.

Gunaydin canlar:KK200:bu gece uyurken bacaklarmin arasina yastik koydum cok rahat ettim bacak agrisindan uyuyamiyordum cok ise yaradi sizede tavsiye ederim kizlar.
Canım ben nerdeyse bir aydır yastikla yatıyorum gerçekten çok rahat oluyor herkese bende tavsiye ederim :)

eski kadınlar öyle diyor.onlar diyorsa vardır bir bildikleri...kız bebeklerinde çok olurmuş..anne güzelliğini kızına verdiği için öyle duymuştum...araştıralım bakalım
Benim zaten yüzümde çil leke vardı hamilelikte daha arttı özellikle burnumun üstünde :) bebeğim kız olacak inşallah

Benim zaten yüzümde çil leke vardı hamilelikte daha arttı özellikle burnumun üstünde :) bebeğim kız olacak inşallah
annesinin güzelliğini alıyor işte :) bizimki nasipse erkek bende hiç oluşmadı leke..sadece göğüs aramda hafif lekeler oluştu

Bide anne sutu yuzdeki cilede iyi geliyormus o dogru mu aceba
Anne sütünün bir cok seye iyi geldigini duydum.çillere iyi gelir mi bilmiyorum.
hatta cocukta birsey cikinca vucuduna falan surulurmus.ben hic boyle bisi yapmadim gerçi.
meme ucu yaralarinda da sütünüzü sürün derler. ben sürdüm ama bi fayda etmedi.

Nestle musli kullanan var mı aranızda hamilelik de bi zararı var mıdır ki
canım ben pek bir zararının olduğunu düşünmüyorum ama için rahat etsin istiyorsan,
yulafını alıp,içindeki malzemeleri sen katabilirsin,kuru üzüm incir,fındık,badem vs.
belki içinde koruyu katkı maddesi var mı bilemem ama ben sürekli kullanmadıkça zararlı olduğunu düşünmüyorum.
ben şimdiye kadar taş çatlasa 1-2 kere kullandım.

Kizlar gecen saglik ocaginda, aclik kan sekeriyle tokluk kan sekeri tahlili yaptirmistim aclik 81 tokluk 89cikmisti ve sandivic ekmek ve meyve suyuyla 1saat olcum olarak oldu. Bugun devlet hastanesinde tokluk tekrar yaptirdim 126 cikti sizce nasil iyimi yuksekmi sinir neydi bilmiyorum kagittada yazmiyoo dr. Yarin gostercem..
140 diye biliyorum.
Günaydınlarrr :KK68::KK200:
Biz glikozumuzu içtik bekliyoruz. Hiç hoşuma gitmedi :KK43:
inşallah güzel sonuçlar alırsın :KK66:

Kizlar bebise beşik bbeğendim sonunda)) bide yaninda küçük anadizi beşikseklinde olan nmavirenkli kküçük beşiğialcm.eelektrikli otamatk sallanıyor.ama onda biraz kararsz gibiyim.onun yerine titresimsz otomatik sallanmayan daha basit birşey mi alsam bilmym. Bu mavinin fiyatı 250.110 TLyte daha basit olanı var o da güzel.titreşim ve otamtk sallanma yok bi tek .yorum yaparsaniz sevnrm cokkk kararszm .önce besigimizi eklym. besigin kenari acikkahve olanini alcm.ikinci ekledigimde kararsz oldgm ana dizim
Bu kadar teferruat gereksiz geliyor ama bilemiyorum
ahşap beşik alacaksanızda biraz büyük alsanız en azından 90 cm daha kullanışlı olur.
ayrıca park yataklarda titreşim olmadanda iteklediğinde sallanıyor.
İnşallah sallamaya alışmaz tabi.Bence basit bişey yeterli olur.

cnm markası ne nejadara aldın.hayırlı olsn:KK66:) bunu ekstra aldın dimi.bu tip anadizini kullanışlı alırsak uzun sure kullaniliyo.arkdasmin bebeği 1.5 yasnda hala onda yatiyomus gunduz
ben gg dan aldım canm 110tl ye markasını hatırlamıyorum ama.. evet ekstra ama ilk etapta sadece bu var çünkü kirada oturuyorum evim odam cok küçük devamlı kullanacağı beşiği doğumdan sonra kendi evimize gecince alıcam bunu ilk 5 -6 ay kullanıyorum kendi odamda sonra odasına gecer bebiş.. korkarım ben sanırım o kadar uzun yatamaz cok derın değil bu cıkmaya calısır uyanınca görmessem düşer..

dün şu kasılma ve karnın sertleşmesi konuları konuşulmuştu, ben bir kaç gündür çekiyordum doktorum kalsiyumu arttır dedi, bugün çok daha iyiyim benzer sorunu olanların bilgisine :)

dün şu kasılma ve karnın sertleşmesi konuları konuşulmuştu, ben bir kaç gündür çekiyordum doktorum kalsiyumu arttır dedi, bugün çok daha iyiyim benzer sorunu olanların bilgisine :)
canm ne yaptın peki ilaç mı alıyosun evetse ne alıyosun:) ben de dişlerden cekiyorum da bu aralar..

Günaydın güzel anneler :) 50 gr şeker yüklememin sonucu 133 çıktı randevum ayın 20 sinde o zamana kadar beklicem.. sınır 140 diye biliyorum sizce dikkat etmem gerekir mi?? ayrıca kan ve idrar tahlili yaptırdım idrar tahlili sonucum kötü çıktı galiba aslında hiç bir şikayetim yoktu ama anlamadım gitti.. canım sıkılıyor zaten bi kapı süsü beğenemedim bebek şekeri filan bakıyorum hiç birşey beğenemiyorum.. siz aldınız mı fikirlerinizi paylaşın kızlaaarr bana da fikir olur belkiii.. ayy içim şişti sizi dee şişirdiimm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Günaydın kızlar.. güne krampla başladım sabahtan beri ağlıyorum acıdan. Ve suan topallıyorum :( gece eskisi gibi rahat da uyuyamıyorum artık. Erken mi başladık ne ağırlaşmaya.

Günaydın kızlar.. güne krampla başladım sabahtan beri ağlıyorum acıdan. Ve suan topallıyorum :KK43: gece eskisi gibi rahat da uyuyamıyorum artık. Erken mi başladık ne ağırlaşmaya.
Kramplardan ben de çok şikayetçiyim doktor magnezyum verdi bakalım insallah iyi gelir kramptan ziyade sonrasında olusan kas ağrısı yıpratıcı oluyo:KK43:

canım ben pek bir zararının olduğunu düşünmüyorum ama için rahat etsin istiyorsan,
yulafını alıp,içindeki malzemeleri sen katabilirsin,kuru üzüm incir,fındık,badem vs.
belki içinde koruyu katkı maddesi var mı bilemem ama ben sürekli kullanmadıkça zararlı olduğunu düşünmüyorum.
ben şimdiye kadar taş çatlasa 1-2 kere kullandım.

140 diye biliyorum.

inşallah güzel sonuçlar alırsın :KK66:

Bu kadar teferruat gereksiz geliyor ama bilemiyorum
ahşap beşik alacaksanızda biraz büyük alsanız en azından 90 cm daha kullanışlı olur.
ayrıca park yataklarda titreşim olmadanda iteklediğinde sallanıyor.
İnşallah sallamaya alışmaz tabi.Bence basit bişey yeterli olur.

Yulaf ı sadece nerden alabilir m ki büyük marketlerde mi oluyor

Back
X