• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
:KK69::KK69:Biraz zaman ilerlesinde bebek sekerlerini kendimiz tasarlayip yapalım kızlar cinsiyetleri belli olunca
ben sürekli yattigim için onları araştırıyorum

ay biraz yapmıştım düzenleyince hepsi mahvoldu gitti.
neyse kızlar inşallah güzel haberler alayım süper bi tablo yapıcam inşallah.

:KK69::KK69:Biraz zaman ilerlesinde bebek sekerlerini kendimiz tasarlayip yapalım kızlar cinsiyetleri belli olunca

Ayy evet bende el emeği şeyler i cok seviyorum kina sekerlerimi kendmz ugrastik yaptik inşallah bende arastiriyorm paylasalim burdan ilerde zaman larda

inş. canım ilk kontrol olduğu için heyecanlı ve tedirginim sadece keseyi mi gördün yoksa kesede bebeği de görebildin mi

Yok bebeği göremedim bak ultrason görüntüsü
20150116_122411.jpg

Ayy evet bende el emeği şeyler i cok seviyorum kina sekerlerimi kendmz ugrastik yaptik inşallah bende arastiriyorm paylasalim burdan ilerde zaman larda
Bende el sanatlarina merakim var hazır olmasın kendi istediğim gibi olsun odasının kapı süsü bebek şekeri sebeti kendim yapmak istiyorum.

30 ay dile kolay, Allah sağlıkla kavuştursun: )
ben ydışındayım, bugün 6+0 ım ve bu sabah bulantılarım başladı, yine de henüz bişeyler yiyebilir haldeyim..

canım hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına aldirsin inşallah. Bende hiç bulantı yok. Sadece asiri uyku var. Her yerde uyuyup kalabiliyorum. Normal uykuya benzemiyor. Çarşamba kalp atışı için gideceğim. Insallah sen de ben de duyariz..

Ben gördüm canım geçen hafta 6+4 de duyduk şükür. Uyku bende de var, ama akşamları erken uyuyorum. Ama gün içinde de hep bi yorgunluk var. Vesvese hepimizde var herhalde:) senin de mi ilk Bebeğin :KK66:

Evet canim ilk insallah. 30. Ay mucizemiz Rabbimden. Tam tüp bebeğe hazirlanip Bursa-Istanbul tüp bebek dr lari gezerken hem de
Ayyh.. Bir de kalbini duysam, görsem. .

Ben epilepsili oldugum icin normal doğum yapamayacagim zaten. Mutlak surette sezaryen olacak. Aslında normal doğum yapmak isterdim. Lakin kısmet değilmiş. Hakkımızda hayırlısı olsun :)

aa öyle mi, önemli olan sağlıkla kavuşmak canım, doktor ne derse o, ben de sezeryan sonrası normal doğum istiyorum ama doktor olmaz derse kabul ederim diretmem hiç..

sen de mi ilk kontrole gideceksin ? ben erken olursa gözükmez diyerek erteledim doktor kontrolünü ama bir yandan da merakta kaldım ne durumdayım diye.. inşallah keseyi görebiliriz

görürsün canım inşallah.. oğlumda üstüne görme olmuştu, hamile olduğumu öğrenince koşarak gitmiştim hem kanama hem de bebek nasıl oluyor diye : )) 4+2 idi keseyi karnımdan görmüştü..

benim ilk muayene olacak evet henüz gitmedim, ydışında olduğum için sık sık doktora gidemiyorum bir de çalışıyorum zor oluyor. ikinci gebelik olunca insan daha tecrübeli oluyor sanırım kalp kese vs hepsini görse tek seferde dedim : ) ama kardeşim doktor, keseyi en azından görmek lazım Allah korusun dış gebelik vs ihtimaline karşı git dedi.. bi de türkiyeye geldiğimde 30unda gideceğim inşallah..

canım hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına aldirsin inşallah. Bende hiç bulantı yok. Sadece asiri uyku var. Her yerde uyuyup kalabiliyorum. Normal uykuya benzemiyor. Çarşamba kalp atışı için gideceğim. Insallah sen de ben de duyariz..

inşallah canım, uyku bende de var ama iş ev çocuk olunca ikinci çocukta uyuyamıyor ki insan malesef.. aslında bi yandan da meşgul olmak iyi oluyor zaman hızlı geçiyor: )
hayırlısıyla duyarsın inşallah çok güzel bir his.. Allah her isteyene yaşatsın..

oğlumun bebek şekerini kendim yapmıştım çok güzel olmuştu bir.max diye bir site vardı 3 günde getirdiler ve malzemeler çok güzel çıktı

aa öyle mi, önemli olan sağlıkla kavuşmak canım, doktor ne derse o, ben de sezeryan sonrası normal doğum istiyorum ama doktor olmaz derse kabul ederim diretmem hiç..

Yok bende diretmem sonuçta ciddi bir olay. Doğum esnasında nöbet gecirmektense sezaryen olurum daha iyi...

Evet canim ilk insallah. 30. Ay mucizemiz Rabbimden. Tam tüp bebeğe hazirlanip Bursa-Istanbul tüp bebek dr lari gezerken hem de
Ayyh.. Bir de kalbini duysam, görsem. .
Canım senin de mucizen hayırla doğsun inş... Benimki de mucize bebiş;)

Yok bende diretmem sonuçta ciddi bir olay. Doğum esnasında nöbet gecirmektense sezaryen olurum daha iyi...

hamilelik sırasında nöbet geçirmeni engellemek için birşey yapacaklar mı ilaç vs gibi? tek kalmaman gerek sanırım bu süreçte

görürsün canım inşallah.. oğlumda üstüne görme olmuştu, hamile olduğumu öğrenince koşarak gitmiştim hem kanama hem de bebek nasıl oluyor diye : )) 4+2 idi keseyi karnımdan görmüştü..

benim ilk muayene olacak evet henüz gitmedim, ydışında olduğum için sık sık doktora gidemiyorum bir de çalışıyorum zor oluyor. ikinci gebelik olunca insan daha tecrübeli oluyor sanırım kalp kese vs hepsini görse tek seferde dedim : ) ama kardeşim doktor, keseyi en azından görmek lazım Allah korusun dış gebelik vs ihtimaline karşı git dedi.. bi de türkiyeye geldiğimde 30unda gideceğim inşallah..
4+2 iken karından mı gördün maaşallah canım erken döllenme miydi benim yumurtlamam adetin 17. gününde oldu sanırım döllenmenin zamanıyla alakalı kesenin erken veya geç görülmesi... benim hala ara ara adet ağrıları gibi ağrım oluyor sonra geçiyor normal mi acaba ? Rabbim muhafaza eylesin insan ister istemez korkuya kapılıyor...
benimde ilk bebeğim ama biraz beklemek istedim kese görülsün diye ama dediğin gibi dış gebelik ihtimaline karşı erken gitmekte de fayda var...

[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td]ANNE ADAYI[/td]
[td]BEK. DOĞUM[/td]
[td]SAT[/td]
[td]KAÇINCI BEBEK[/td]
[td]CİNSİYETİ[/td]
[td]İSİM[/td]
[/td][/tr][td]
[tr]
[td]wakeupandlive[/td]
[td]20.09.2015[/td]
[td]13.12.2014[/td]
[td]1.bebek:KK46:[/td]
[td]:KK69:[/td]
[td]:nazar:[/td]
[/tr][/td][tr][/tr][td]
[tr]

[td]inşirahım[/td]
[td]09.09.2015[/td]
[td]03.12.2014[/td]
[td]1.bebek[/td]
[td]:KK55:[/td]

[/tr][/td][/table]

Son düzenleme:
4+2 iken karından mı gördün maaşallah canım erken döllenme miydi benim yumurtlamam adetin 17. gününde oldu sanırım döllenmenin zamanıyla alakalı kesenin erken veya geç görülmesi... benim hala ara ara adet ağrıları gibi ağrım oluyor sonra geçiyor normal mi acaba ? Rabbim muhafaza eylesin insan ister istemez korkuya kapılıyor...
benimde ilk bebeğim ama biraz beklemek istedim kese görülsün diye ama dediğin gibi dış gebelik ihtimaline karşı erken gitmekte de fayda var...

evet canım belki 1 hafta daha ileridir de ultrasonda 4+2 çıkmıştır bilmiyorum ama 4+2 yi çok iyi hatırlıyorum : )
bence ultrason aletlerinin de etkisi çok, doğumdan 1 gün önce doktorum oğluma 3280 dedi, tam 3280 doğdu. arkadaşımın doktoru 1 kilo şaşmıştı mesela, doğumdan hemen önce 3200 dediler bebek 4200 doğdu
adet ağrıları gibi bende de oluyor canım, bir de bel ağrım çok oluyor.. uzanınca dinlenince iyi geliyor.. adet sancısı gibi sancı normal, rahimde hazırlık var.. sadece lekelenmenin kırmızıya dönmesinden kork, gerisi normal..

oğlumun bebek şekerini kendim yapmıştım çok güzel olmuştu bir.max diye bir site vardı 3 günde getirdiler ve malzemeler çok güzel çıktı

Ben bir yerde büyük biberonun içinde küçük bib
hamilelik sırasında nöbet geçirmeni engellemek için birşey yapacaklar mı ilaç vs gibi? tek kalmaman gerek sanırım bu süreçte

Yok bir şey yapmayacaklar. Nöbetlerim kontrol altında. Hamilelikte en az yan etkisi olan ilaç olan Lamictal kullanıyorum. Bu yüzden doktor aynen devam dedi. Şu anda sıkıntı yok çok şükür. Genelde yalnız kalmıyorum. İş arkadaşım daha önce yanında nöbet geçirdiğim için bu konuda bilinçli. Hamile kaldığımı duyduğundan beri daha da hassas oldu. Benimle birlikte sigarayı o da bıraktı. Artık ofiste hiç sigara içmiyor balkonda bile. Sadece tek başıma banyo yapmıyorum. Eşim ben banyoya girdiğimde yanımda beni bekliyor. Sıkıntı yok şimdilik çok şükür :)

[table="width: 900, class: grid"]
[tr]
[td]ANNE ADAYI[/td]
[td]BEK. DOĞUM[/td]
[td]SAT[/td]
[td]KAÇINCI BEBEK[/td]
[td]CİNSİYETİ[/td]
[td]İSİM[/td]
[/td][/tr][td]
[tr]
[td]wakeupandlive[/td]
[td]20.09.2015[/td]
[td]13.12.2014[/td]
[td]1.bebek:KK46:[/td]
[td]:KK69:[/td]
[/tr][/td][/table]

Insirahim. 1. Bebek. Sat 3 aralık. Beklenen doğum 9 eylül insallahhhh.. beni de ekler misiniz? :-D

Back