2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
daha doktora gitmedim.son adet tarihim 16 aralık.netten hesaplattım...siz doktora gittiniz mi?içten amiiin diyorum duanıza..
Benim de 17 Aralıktı son adet tarihim :) doktora gittim kan tahlilinde de çıktı ama henüz çok küçük olduğu için ultrasonda görünmedi kese bile 26 ocakta çağırdı tekrar o zaman görünür dedi. Beta hcg 1500 olunda alttan görünürmüş, 6000leri bulunca karnından görülebilir ancak dedi doktor :)

Kızlar ya bişey sorcam size. Çok çok az kahverengi akıntım oluyo benim dünden beri. Normal bişey mi sizce bu? Ödüm kopuyo bişey olcak bebeğime diye. Şuan adet haftam olcaktı normalde onunla ilgili bişeydir inşallah. Folik asit dışında kullandığım ilaç yok ayrıca.

evet canım benimde iştahım arttı.sigara bende içmiyorum zorlansam da.
peki sende akıntı varmı.ben taktım bu konuya.
kasık ağrın falan var mı birde

Bi doktoruna sor istersen progestan veriyorlar genelde kanama olunca bi doktorla görüşsen iyi olur. Inşallah önemli birşey değildir

benimde bulansa. O zaman hamile olduğumu anlicam. Belki bana güleceksiniz ama bulantı istiyorum :)

7. haftada başlar canım muhtemelen. 6. haftaya kadar allah allah gerçekten hamile miyim diye soruyordum kendime çünkü göğüs ağrısı dışında birsey yoktu. şuan felaket mide bulantısı var. dün gece bulantıdan aç yattım o derece

Inşallah canım. Ya bebişimi hissetmek istiyorum herşeye razıyım :)

Yardimmmmm adetim bir hafta gecikmisti test yapmayi dusunurken adet oldum dger adetlerim gbi degl ve on gunu gecmesine ragmen hala koyu kahve renginde bseler gelio test yaptm ikinci czgim pembe ckti ertesi gun tekrarladim sonc yne ayni szce bu ne bosuna umutlanmak istemiyorum lutfen szin tecrubelerinzden faydalanmak istyorm

evet canım benimde iştahım arttı.sigara bende içmiyorum zorlansam da.
peki sende akıntı varmı.ben taktım bu konuya.
kasık ağrın falan var mı birde

Sigara konusu beni baya bi zorladı. Günde 1.5 paket iciyordum. Öğrenir öğrenmez eşim benim paketi attı. Kendisi de bıraktı sigarayı. Is yerindeki arkadaşım da gündüz ne ofiste ne balkonda icmiyor. Ama eve sigara içen biri gelince Kızkardeşim annem falan bazen otlakcilik yapıyorum. Doktor duşa beni keser. Akıntım var bazen adet kanamasını hissederiz ya onun gibi var hemde. Akıntı olunca korkuyorum kanama var saniyorum ama şükür yok. Kasiklarimda sancı hep var. Hemen hemen aralıksız diyebilirim...

Canım meraba. Hemen doktora git sllsj korusun düşük yapmış olabilirsin. Pozitif çıkmış testlerin. Betahcg var vücudunda. Ya hamilesin. Ki inşallah öylesindir.. ya da düşük yaptın inşallah bebiş vardır göbişte. Hemen git ama ihmal etme

canım doktora git hemen bendede ilk gebeligimde kahverengi akıntı oldu doktorum bebgimin eşinin aşagı düştügün sölemişti hemen doktora görün geç olmadan

Ah insallah hamişimdir allahmmmmmmm ilginiz icin tesekkurler

Kan testimi yaptrmam lazm dusuk varsa allah korusun onda belli oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…