Benim de 17 Aralıktı son adet tarihim :) doktora gittim kan tahlilinde de çıktı ama henüz çok küçük olduğu için ultrasonda görünmedi kese biledaha doktora gitmedim.son adet tarihim 16 aralık.netten hesaplattım...siz doktora gittiniz mi?içten amiiin diyorum duanıza..
Benim 6. Haftada başladıKızlar günaydın. Bulantılarınız kaçıncı haftada başladı yazar mısınız zahmet olmazsa :)
evet canım benimde iştahım arttı.sigara bende içmiyorum zorlansam da.Benim gibi birini görmek mutlu etti ciddenBir de ben ne bulsam yiyorum elime ne geçerse yani sanırım sigarayı birakmam da sebep oldu bu yemek yeme mevzusuna. 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi doktor o zaman diyetisyene de gideceğim beslenme programı için. Yoksa balon olacağım sanırım.
Bi doktoruna sor istersen progestan veriyorlar genelde kanama olunca bi doktorla görüşsen iyi olur. Inşallah önemli birşey değildirKızlar ya bişey sorcam size. Çok çok az kahverengi akıntım oluyo benim dünden beri. Normal bişey mi sizce bu? Ödüm kopuyo bişey olcak bebeğime diye. Şuan adet haftam olcaktı normalde onunla ilgili bişeydir inşallah. Folik asit dışında kullandığım ilaç yok ayrıca.
Benim 6 haftada başladı annemle konuştum kızım miden bulanıyor mu dedi yok dedim telefonu kapattım yarım saat sonra bulanmaya başladı ondan beri bulanıyor
benimde bulansa. O zaman hamile olduğumu anlicam. Belki bana güleceksiniz ama bulantı istiyorum :)Benim 6. Haftada başladı
benimde bulansa. O zaman hamile olduğumu anlicam. Belki bana güleceksiniz ama bulantı istiyorum :)
hiçte istencek birşey değil nerdeyse wcye bile giremiyorum helede iş yerinde iki gün bulansa vazgecersinbenimde bulansa. O zaman hamile olduğumu anlicam. Belki bana güleceksiniz ama bulantı istiyorum :)
Inşallah canım. Ya bebişimi hissetmek istiyorum herşeye razıyım :)7. haftada başlar canım muhtemelen. 6. haftaya kadar allah allah gerçekten hamile miyim diye soruyordum kendime çünkü göğüs ağrısı dışında birsey yoktu. şuan felaket mide bulantısı var. dün gece bulantıdan aç yattım o derece
Bilmiyorum hissetsem keşke bebişimin varlığını. Çekerim ondan gelen herşeyi :)hiçte istencek birşey değil nerdeyse wcye bile giremiyorum helede iş yerinde iki gün bulansa vazgecersin
evet canım benimde iştahım arttı.sigara bende içmiyorum zorlansam da.
peki sende akıntı varmı.ben taktım bu konuya.
kasık ağrın falan var mı birde
Canım meraba. Hemen doktora git sllsj korusun düşük yapmış olabilirsin. Pozitif çıkmış testlerin. Betahcg var vücudunda. Ya hamilesin. Ki inşallah öylesindir.. ya da düşük yaptın inşallah bebiş vardır göbişte. Hemen git ama ihmal etmeYardimmmmmadetim bir hafta gecikmisti test yapmayi dusunurken adet oldum dger adetlerim gbi degl ve on gunu gecmesine ragmen hala koyu kahve renginde bseler gelio test yaptm ikinci czgim pembe ckti ertesi gun tekrarladim sonc yne ayni szce bu ne bosuna umutlanmak istemiyorum lutfen szin tecrubelerinzden faydalanmak istyormEki Görüntüle 1377906 Eki Görüntüle 1377905
canım doktora git hemen bendede ilk gebeligimde kahverengi akıntı oldu doktorum bebgimin eşinin aşagı düştügün sölemişti hemen doktora görün geç olmadanYardimmmmmadetim bir hafta gecikmisti test yapmayi dusunurken adet oldum dger adetlerim gbi degl ve on gunu gecmesine ragmen hala koyu kahve renginde bseler gelio test yaptm ikinci czgim pembe ckti ertesi gun tekrarladim sonc yne ayni szce bu ne bosuna umutlanmak istemiyorum lutfen szin tecrubelerinzden faydalanmak istyormEki Görüntüle 1377906 Eki Görüntüle 1377905
Canım git hiç bekleme bizi de haberdar et. ÖpüyorumAh insallah hamişimdir allahmmmmmmm ilginiz icin tesekkurler
inş cnımmmAh insallah hamişimdir allahmmmmmmm ilginiz icin tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?