2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Herkese GÜNAYDIN.... Bugün 7+4 olduk ama ben 3 gündür acayip kötü grip oldum

Günaydın
Aramıza yeni katılan arkadaşları tebrik ediyorum
Sidelya2011 bende antibiyotik kullanıyorum aynısı bebeğe bir zararı olmadığını söyledi doktor ben toxoplazma çocuğa geçmemesi için kullaniyorum

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz...
deli_yağmur, canım tşk ederim bilgi verdiğin için. bu arada benim mide bulantılarım feci arttı dün gece hiç ama hiç uyumadım. fena haldeyim. bakalım daha ne kadar sürecek

gunaydin herkese okulda kurstayim cok ama cok uykum var...yerime de uyuyun annisler...

6. haftada benimde yoktu ne güzel 7. haftaya girince olanlar oldu ((

Geçmiş olsun Benim de belki ilerleyen zamanlarda olur bilemiyorum ama inşallah olmaz. Dün anneme anne ben ne biçim hamileyim midem falan bulanmiyor dedim. Annem de kızım sen manyak misin keşke olmasın hamilelikteki mide bulantısı hicbirsey e benzemez mahveder seni dedi. Demek ki baya kötü birsey Allah yar ve yardımcınız olsun...

Evet canim hamilelik bulantisi biseye benzemez cok kotu.migden surekli bulanir normal bulanti degil ama tiksinerek bulaniyor.bisey yiyemiyosun acsin ama yiyemiyosun.cok koti yani.ama saglikli olsunda bebisler cekmeye raziyiz.

Kızlar günaydın. Bulantılarınız kaçıncı haftada başladı yazar mısınız zahmet olmazsa :)

Tekrardan geçmiş olsun Sidelya2011
Kızlar benm hiç midem bulanıyor fakat bazı yiyeceklere karşı iştahsızlık var çikolataya bayılırım ama canım hiç istemiyor canım eksi ve tuzlu şeyler istiyor tuşuna Hayır diyemiyorum
Çalışan arkadaslara Allah kolaylik versin ben 4. Haftadan beri düşük riskinden dolayi raporluyum

Kızlar günaydın. Bulantılarınız kaçıncı haftada başladı yazar mısınız zahmet olmazsa :)
Benim 6 haftada başladı annemle konuştum kızım miden bulanıyor mu dedi yok dedim telefonu kapattım yarım saat sonra bulanmaya başladı ondan beri bulanıyor

hayır canım bende anormal sayılırım çünkü bende de hiç belirti adına bir şey yok ben hala hamile olduğuma inanmıyorum nedense.sadece göğüslerim hassas kabızlık var başka ne ağrı ne sızı ne bulantı ve en çok takıldığım akıntım sıfır.
ayrıca bende senin gibi yataktan kalkamazken erkenden uyanıyorum.
allahım ne zormuş beklemek...

Arkadaşlar bir şey sorucam size perşembe günü doktora gittik bebişimle doktorumuz çok iyi olduğu sorun olmadığını söyledi hatta bir haftada 4 mm den 16 mm e çıktığınıda söyledi ama eve gelip netten bakınca 16 mm olması için 8 haftalık falan olması gerekiyormuş ama benim minnakim daha 6 haftalikken 16 mm e ulaşmış arkadaslarada sordum onlarinkilerde hiç okadar olan yok benide haliyle bi telaş aldı sizin minnaklar kaçar mm acaba?

Benim gibi birini görmek mutlu etti cidden Bir de ben ne bulsam yiyorum elime ne geçerse yani sanırım sigarayı birakmam da sebep oldu bu yemek yeme mevzusuna. 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi doktor o zaman diyetisyene de gideceğim beslenme programı için. Yoksa balon olacağım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…