Geçmiş olsun.. bende bugün iyilestim fena üç gün geçirdim nelerden.Herkese GÜNAYDIN.... Bugün 7+4 oldukama ben 3 gündür acayip kötü grip oldum
kızlar mide bulantılarınız nasıl?
Benim midem hiç bulanmiyor
6. haftada benimde yoktu ne güzel7. haftaya girince olanlar oldu ((
Evet canim hamilelik bulantisi biseye benzemez cok kotu.migden surekli bulanir normal bulanti degil ama tiksinerek bulaniyor.bisey yiyemiyosun acsin ama yiyemiyosun.cok koti yani.ama saglikli olsunda bebisler cekmeye raziyiz.Geçmiş olsunBenim de belki ilerleyen zamanlarda olur bilemiyorum ama inşallah olmaz. Dün anneme anne ben ne biçim hamileyim midem falan bulanmiyor dedim. Annem de kızım sen manyak misin keşke olmasın hamilelikteki mide bulantısı hicbirsey e benzemez mahveder seni dedi. Demek ki baya kötü birsey Allah yar ve yardımcınız olsun...
Tekrardan geçmiş olsun Sidelya2011
Kızlar benm hiç midem bulanıyor fakat bazı yiyeceklere karşı iştahsızlık var çikolataya bayılırım ama canım hiç istemiyor canım eksi ve tuzlu şeyler istiyor tuşuna Hayır diyemiyorum
Çalışan arkadaslara Allah kolaylik versin ben 4. Haftadan beri düşük
Kızlar aranızda tek anormal ben miyim ya. Bende hamileliğe dair hiçbir belirti yok. Üstüne üstlük hamile kalmadan önce daha hareketsiz ve uykuya egilimim varken hamile kaldıktan sonra hareket etme isteği ve uyumama isteği oluştu. Bugün tatil olmama rağmen 10:30 da kalktım. Ben ki haftasonu kesinlikle öğlen 1 den 2 den önce kalkmazdim. Anlayamıyorum
Benim 6 haftada başladı annemle konuştum kızım miden bulanıyor mu dedi yok dedim telefonu kapattım yarım saat sonra bulanmaya başladı ondan beri bulanıyorKızlar günaydın. Bulantılarınız kaçıncı haftada başladı yazar mısınız zahmet olmazsa :)
Kızlar aranızda tek anormal ben miyim ya. Bende hamileliğe dair hiçbir belirti yok. Üstüne üstlük hamile kalmadan önce daha hareketsiz ve uykuya egilimim varken hamile kaldıktan sonra hareket etme isteği ve uyumama isteği oluştu. Bugün tatil olmama rağmen 10:30 da kalktım. Ben ki haftasonu kesinlikle öğlen 1 den 2 den önce kalkmazdim. Anlayamıyorum
hayır canım bende anormal sayılırım çünkü bende de hiç belirti adına bir şey yok ben hala hamile olduğuma inanmıyorum nedense.sadece göğüslerim hassas kabızlık var başka ne ağrı ne sızı ne bulantı ve en çok takıldığım akıntım sıfır.
ayrıca bende senin gibi yataktan kalkamazken erkenden uyanıyorum.
allahım ne zormuş beklemek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?