- 17 Aralık 2014
- 168
- 88
- 43
- 34
beta hcg bildiğime göre ilk başta keseyi görmek için bakılıyor kalp atışı için kesenin boyu 20 mm olması gerekiyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam canım...ben de benzer bir soru soracaktım canım baktım ki sen sormuşsun :) beta hcg'niz kaç çıkınca duydunuz kalp atışını diyecektim ben de :) yardımcı olur musunuz hanımlarrr :)
aaa ne güzel darısı duymayanların başına 5+4 te gittim duyamadım şimdi tekrara gidip duyamazsam hayal kırıklığı peki kaç mm kese boyutu canım....canım ben dün duydum 6+5 haftalıkken
kese boyu 7 mm idi gelişimi tam 6+5 haftalık dedi doktoraaa ne güzel darısı duymayanların başına 5+4 te gittim duyamadım şimdi tekrara gidip duyamazsam hayal kırıklığı peki kaç mm kese boyutu canım....
Ben yarın gidicem. Normal test günüm yarın. Bakalım artmış mı. ?1 hft snr 956.9 a cıktı cnm..sen ne yaptın gittinmi dr a
kizlarrr ii geceler bugun doktora gittim beta hcg iki gun once 186diydi bugun 579 cikti doktor norml drdi ama agrim.oNormal doğumda rahim kendini tazeler.ben doktorun söylagrim.oluo die progestan 100mg verdi dusuk olmasin die... söylüyorum sırta vuran ağrı iyi değil..bir öncekinde 6 aylık bebeklerimizi sırtıma vuruyordu romatizma hastasiyim ondan zannediyordum büyüdükleri için belim e baskı yapıyor diye düşündüm normal doğum başlamış.serklaj olduğum halde bebekler dikişleri açmıştı.???
Duyarsın cnm ben çarşamba duydum istediğin vakit git bence aramızda 1 gün var çünkü....kalp atışı duyan arkadaşlar kaçıncı haftanız da duydunuz benim bugün 6+6 oldu sizce haftaya gideyim mi duyarmıyım 5 haftalıkken gittim duyamadım şimdi beklemek istiyorum bi yandan da gitmek istiyorum sizce ne yapmalıyım....
benimde bes haftalik.cikmadi.kese canim..Duyarsın cnm ben çarşamba duydum istediğin vakit git bence aramızda 1 gün var çünkü....
Endişe yapılcak bi durum yok bi çoğumuz kullanıyoruz tetbir amaçlı değerinde ayrıca çok güzel katlamış tadını çıkar bence kese görünmez o değerle zaten en az 2000 lerde olucak oda alttan ugs görünür 1 hafta sonra dr gidersen keseni görürsün cnm.kizlar bende iki gu once beta hcg 186 cikti bugun 579 kese gorunmedi.agrilrm var kasik ve belimde progestan verdi dusuk.icin(
Yazdım bak ben sana cevap zaman verin azıcık bebişlerimiz büyüsün stres çok etkiler en az 2 haftan var kalp atışlarını duymak için ilk bebiş galiba heycan var:)benimde bes haftalik.cikmadi.kese canim..
Dr makinamı eski neden duyamıyorsunuz anlamadım bebişin gelişimi çok iyi bi dr değiştirsene duyulur artık çünkü.ben bugün gittim dr a yazmıştım biliyorsunuz. fakat yine kalp atışını gördüm ama duyamadım. yapacak birsey yok biraz daha beklememiz gerekiyor daha erken dedi dr. sanırım haftaya duyarım gibime geliyor bir terslik olmazsa. bu arada 6. haftada çok azzzz olan mide bulantılarım dayanılmaz hale geldi ve sosyal hayatımı etkileyecek durumda şuan. ciddi anlamda zorlanıyorum. umarım bir an önce mide bulantısız günlerime kavuşurum
Hayırlı olsun arkadaşım hayırlısıyla doğdukları günü Görelim inşallah :) bizim doğum tarihlerimiz aynı :)ben de hamileyim.hayırlısıyla kucagıma alrız
daha doktora gitmedim.son adet tarihim 16 aralık.netten hesaplattım...siz doktora gittiniz mi?içten amiiin diyorum duanıza..Hayırlı olsun arkadaşım hayırlısıyla doğdukları günü Görelim inşallah :) bizim doğum tarihlerimiz aynı :)
Canim cok gecmis olsun rabbim bidaha boyle bi aci yasatmasin kimseye
Allah razi olsun cnm hepimiz icin cok aminamınn canım allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın bebegını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?