- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
Canım maşallah bebişine. Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
Sağol canım, amin cümlemizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım maşallah bebişine. Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
sen idrar yollarınımı üşüttün ilaçlar öyle çünkü bol su iç emi idarınıda sakın tutma...
duyarsın cnm içini ferah tut...
benimki seninkinden büyük :) 10.43 mm
yoksa 10.60 mm :) ozaman seninki büyük...
Cnm cok cok gecmis olsun Rabbim sana ve bebeciginr sifalar versin. Ben de progestana bslafim.bi kacgundur kahverengi akintilar oluyodu dun artinca cok korktum.cok sukur icerde kanama yok. Rabbim yavrularimizi bizlere bagislasin ins.
Yani belirtilerinden biriyüksek tansiyon canım. Onun dışında bebekte gelişim geriliği, suyunda azalma vs oluyor. Hastalığın sebebinin ne olduğu bilinmiyor maalesef.
Bu hamileliğimle ilgili stres yapmıyorum ama sonuçta bebeğimi mezara verdim, onun üzüntüsünü hala yaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi. Hayata devam edebilmek zor oluyor.
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah
Yani belirtilerinden biriyüksek tansiyon canım. Onun dışında bebekte gelişim geriliği, suyunda azalma vs oluyor. Hastalığın sebebinin ne olduğu bilinmiyor maalesef.
Bu hamileliğimle ilgili stres yapmıyorum ama sonuçta bebeğimi mezara verdim, onun üzüntüsünü hala yaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi. Hayata devam edebilmek zor oluyor.
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah
Canim cok gecmis olsun rabbim bidaha boyle bi aci yasatmasin kimseyeseni cok iyi anliyorum benim ilk gebeligimde 6.ayda bebegin suyu biti ve normal dogumla toparaga berdim o yuzden tarifi yok sebebide beli degilmis iste allah sabir versin insallah ayni seyleri yasamayiz benim sonra kizim oldu sukur
Merhaba Eylül anneleri.. Ben de nasipse Eylül anne adayıyım. Savha arkadaşımın tavsiyesi ile buldum grubu. 30 aylık deneme sürecimizin sonunda tüp bebek doktorları gezerken (vajinal muayene de dahil) adet olmadım. Kistim var diye ortalıklarda 10 gün dolaştım. Adet gecikmesinin 10. günü testte değerim 14159.00 çıktı veee hamileydimmmm... Dr un hesaplarına göre bugün 6+1 olduk inşallah. Kese ve bebek göründü. Nasipse çarşamba kalp atışaları. Endişe ile karışık çokkk heyecanlıyım. Beni en iyi siz anlarsınız
Canim bende cok kotuydum 6 hafta baslamisti. Iki gundur raporluydum. Baygin gibi tiksinme ogurme cikarma halsizlik hepsi vardi. Dr yi aradim mide bulanti iaci soyledi aldim. Valla bende istemezdim icmek ama dayanilir gibi degil. Hamilelik reflusu de cikti. Agriyordu da. Bugun sukur daha iyiyim ise de gittim. Yiyecekle gecmemisti benimgeçmiş olsun.bende çok şükür kanama da akıntı da hiç yok ama bu bulantı hali beni mahvediyor.bunun çaresini bilen var mı ?
sen de hoşgeldin minik arkadaş :)Merhaba kızlar,sanırım bende Eylül annesi olucam:) daha bat 4 gün var kan testide yaptırmadım ama çift çizgiyi gördüm.aranızda en küçük benm miniğim olacak sanırım doğum tarihi 28 Eylül görünüyor eğer nasip olursa :)
Cnm seni üzmek istemem ama bundan önce bi dusuk yaptim banada doktor kesenin sekli bozuk düsük yapabilirsin dedi o gun yaptim dusugu ama benim once kahverengi lekelenmem oldu sonra kırmizi oldu.seninki daha kucuk belki daha kalbi olusmamistir baska bi doktora gorun sen.ayrica progestan verdimi.vermediyse mutlaka git al eczaneden.kanaman falan varmi?merhaba kızlar bugün doktora gittim kalp atışını duyamadı doktor bide kesenin şekli bozuk dedi düşük olabilir dedi anlamadım hiçbişey salı gel tekrar başına böle bişey gelen varmı hiç
İns cnm icini ferah tut ve rabbimden hayirlisini ile O en iyisini bilir ins bisey olmaz yarin baska bi dojtora gorun sen yinedekanamam yok progestan kullanıyorum baş dönmesi bulantı uykusuzluk var bide kasıklarımda ağrım var inşallah düşmez bu bebeğim de
Hoşbuldukk:)) hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin rabbimmm:)sen de hoşgeldin minik arkadaş :)
ben de benzer bir soru soracaktım canım baktım ki sen sormuşsun :) beta hcg'niz kaç çıkınca duydunuz kalp atışını diyecektim ben de :) yardımcı olur musunuz hanımlarrr :)kalp atışı duyan arkadaşlar kaçıncı haftanız da duydunuz benim bugün 6+6 oldu sizce haftaya gideyim mi duyarmıyım 5 haftalıkken gittim duyamadım şimdi beklemek istiyorum bi yandan da gitmek istiyorum sizce ne yapmalıyım....
canım ben dün duydum 6+5 haftalıkkenkalp atışı duyan arkadaşlar kaçıncı haftanız da duydunuz benim bugün 6+6 oldu sizce haftaya gideyim mi duyarmıyım 5 haftalıkken gittim duyamadım şimdi beklemek istiyorum bi yandan da gitmek istiyorum sizce ne yapmalıyım....