2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
selam kızlar nasılsınız bende eylül annesi olacağım inşallah.benim adet duzendizliğim vardı ona o yüzden ilk hesaplar yanlış çıktı ağustos değil eylül annesiymişim. Ama eylül başı olduğu için belki ağustosa da denk gelebilir. Bugun 6+2 olduğumuzu söyledi doktor. Kalp atışlarımızı gördük bugun çok güzeldi.

guzel dileklerin icin kocaman amin canim....

teşekkür ederim kızlar tahlil yaptırdım adetim 28 günde bir gelirdi bugün 35.günüm dün 1447 çıktı hcg.
ama hiç hamile gibi hissedemiyorum çok korkuyorum daha önce bir düşüğüm olduğu için
belirtim de yok sadece kabız ve göğüslerden başka.
allahım yardım etsin hepimize.[/QUOTE]
Bende aynı durumdayım adetim 8 gün geçti, evde test yaptım pozitif çıktı doktora gidemiyorum daha önce benim de bebeğimin kalbi oluşmamıştı keseyi görüp kalp atışlarını duyamadık haftaya gideyim diyorum bari gittiğimde kalp atışlarını duyarım korkuyorum Allah yardımcımız olsun, hayırlısını versin hepimize....

Kızlar bugun tam 5+ 0 m kan degerim bugun 8170 cıktı sizce nasıl? Benim gibi aynı degerde olan varmı

arkadaşım moralini yuksek tutmaya çalış, minicik dunya guzeli bir can tasimaya başladın, hormonlar alt üst durumda, kendini daha iyi hissetmen icin daha dogrusu allahim ne durumda olanlar var deyip korkularindan sikintilarindan bir nebze kurtulman için yaziyorum. buradan hepinizi takip ediyorum, ama yazamadim. Çünkü yasadiklarim ust uste geldi. benim beta hcg istenilen gibi yukselmiyor, su an kalp atisi duymam gerekirken ben daha yeni kucucuk bir kese gordum. doktor bir hafta bekle ama olmayacakmis gibi dudun hazirla kendini dedi. babamin mide kanseri oldugunu geçen persembe ogrendim. ameliyat oldu sali gunu. çok iyi bir ameliyat gecirdi, ama midesinin bir kismi alindi. patoloji sonuçlarını bekliyoruz. insallah yarin taburcu olacak. kemoterapi gorebilir. ben bunlar olunca her iste vardir bir hayir deyip kendimi de dinlemeyi biraktim. sen de ne guzel rabbimiz insallah saglikli bir bebis verecek sana diye dusun. kimseyi de takma kafana. mutsuzlugu huzurduzlugu hep biz kendi kendimize yapıyoruz. canim kendine de iyi bak lutfen, hep kendini düşün;-)

kızlar bugun ılk ogurmemı yasadım kızıma yumurta yedırırken kokusundan kusacak gıbı oldum kızımda hep oyleydım bunda ılk defa oyle kalp atıslarını dıyamamıstım burda bır arkadas dr kalp atısları baslayınca bulantılar baslar demıstıde dogrumudur bu bılemedım

canım dediğim gibi sabah 1 yatarken 2 tane içioruum o zaman etkisni çok hissetmiyor...2 doktorum da öyle kullan demişti...sağlıklı gebelıkler canım...
cnm progestan 100 mg olanından mı kullanıyorsun? prospesküsünde de dediğin gibi yazıyor fakat eczacı 8 saat arayla kullan dedi :/ peki akşam iki tane birden mi içiyorsun ağır olmuyor dimi?

cnm progestan 100 mg olanından mı kullanıyorsun? prospesküsünde de dediğin gibi yazıyor fakat eczacı 8 saat arayla kullan dedi :/ peki akşam iki tane birden mi içiyorsun ağır olmuyor dimi?
ebet canim 100 luk kullaniyorum...normalde gunde doz 3 olunca eczane oyle demistir...ama bana farkli 2 doktorda sabah 1 yatmadan 2 al dedi...cunki gun icinde cok yan etkisi oluyor...ama yatmafan 2 tane icince gece etkisi cok olmuyor...yani gece 2 yane icmen yan etkilerini hafifletmek icin canim...zaten sabah 1 tane ictigimde bile gun icinde kotu oluyorum...ama gece sikinti olmuyor....ama aksam degil yataga girmeden once ic...

Canlar bugun cok sukur kesemizi gorduk bizde :) kalp atisi icin 7 subatta gidicez ins bu arada bisey sorcam bnm sat 6 aralik 5+6 bugun biz altinci haftayi mi bitirdik 5 haftayimi :)))))

Gözün aydın canım. çok yakınız birbirimize. Benim SAT 5 aralık. 6+0 ım bugün. 6 yı doldurmuş olduk bence:))

canım 1i si hcg leri kaç gün arayla yaptın..2. si lekelenme de dr.lar genelde progestan verirler dr.unla görüş muhtemelen progestan baslatır..
cnm öncelikle hayırlı olsun. testler 2 g
Kizlar simdi hcg lerim soyle
1.hcg :325
2.hcg:1043
3.hcg:2280 bunuda az once ogrendim
simdi beniim adet olmadigim 3.gun bugun benden cok az acik kahverengi akinti geldi 3 damla felandi cidddi birsey mi buuu hele bi yazin canlarim nedir sizce ????
caım öncelikle hayırlı olsun tatlım. test sonuçları 2 gün arayla yapıldıysa gayet güzel görünüyor,çünkü 2 güne bir 2 kat artması lazım. bende de ilk günlerde kahverengi lekelenmeler oldu dr normal dedi,fakat dün lekelerim arttı bugün dokrora gittim progestan başlattı. sende de artış olursa mutlaka doktoruna görün canım. tekrar hayırlı olsun

tşk canım ben de aynen senin gibi kullanıcam,çünkü dr kullanmam konusunda bi şey demedi,eczacı 8 saat arayla iç dedi gece ara ara uyanıyodum artık ilacın etkisiyle tokcana bolcana uyurum

ne güzel dualarda bulunmuşsun cnm Allah razı olsun,ben de sizleri her ne kadar tanımasam da bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alalım diye bol bol dua ediyorum ve Rabbime şükrediyorum,bizler gibi çocuk isteyen herkese de Rabbim bu güzel duyguyu tattırsın inşallah.

tşk canım ben de aynen senin gibi kullanıcam,çünkü dr kullanmam konusunda bi şey demedi,eczacı 8 saat arayla iç dedi gece ara ara uyanıyodum artık ilacın etkisiyle tokcana bolcana uyurum
insallah canim etkisni az yasarsin....

amin canim amin...hamilelik bekleyen arkadaslara da en kisa zamanda yasatsin insallah...

Sidelya2011 çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin, kendini yorma bol bol dinlen.
K kaderim35 ikinci doktor ne dedi canım, umarım herşey yolundadır.

Ben nisanda ağır preeklampsi nedeniyle ölü doğum yaptım
Bugün ilk kez doktora gittim, keseyi gördük şükür, 4 mm. Ama tansiyonum yüksek çıktı, çok moralim bozuldu.
Aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. 10 gün sonra gel dedi, bu arada tansiyon takibi yapacakmışım, inşallah yüksek çıkmaz. Korkuyorum.

Vesveselerden uzak tutalım kendimizi, sorunu olmayan güzel anne adayları hamileliğinizin tadını çıkarın.
Çok keyifli bir süreçten geçiyoruz aslında, kendinize zindan etmeyin.

Rabbim hepimize zamanı gelince sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…