- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 158
- 33
guzel dileklerin icin kocaman amin canim....Allah senden razi olsun canim. Rabbim ettigin ve ettiğimiz dualari kabul buyursun insaAllah.. Rabbim bebeklerimizi saglikla kucağımıza almamizi nasip etsin..Hamile kalmak isteyen annelerede en kisa zamanda saglikli gebelikler nasip etsin .. AmiN
canim artis olmasi guzel..progestan da insallah en kisa zamanda lekelerini azaltir...Cnm 2 gun arayla yapildi progestan kullaniyorum
insallah canim guzel seyler yarin yazarsin..inşallah canım zaman daraldıkça heyecanım artıyor.. yarın inşallah hayırlı haberler yazarım buraya :)
ne guzel canim demek ki sikintili bir durum yok ilac vermemis...olsun mide bulantilari sayili gunler gecer hayirlisi ile...yok canım vermedi. bol bol dinlen kanaman olursa veririm dedi. mide bulantılarıyla benimde başım dertte
arkadaşım moralini yuksek tutmaya çalış, minicik dunya guzeli bir can tasimaya başladın, hormonlar alt üst durumda, kendini daha iyi hissetmen icin daha dogrusu allahim ne durumda olanlar var deyip korkularindan sikintilarindan bir nebze kurtulman için yaziyorum. buradan hepinizi takip ediyorum, ama yazamadim. Çünkü yasadiklarim ust uste geldi. benim beta hcg istenilen gibi yukselmiyor, su an kalp atisi duymam gerekirken ben daha yeni kucucuk bir kese gordum. doktor bir hafta bekle ama olmayacakmis gibi dudun hazirla kendini dedi. babamin mide kanseri oldugunu geçen persembe ogrendim. ameliyat oldu sali gunu. çok iyi bir ameliyat gecirdi, ama midesinin bir kismi alindi. patoloji sonuçlarını bekliyoruz. insallah yarin taburcu olacak. kemoterapi gorebilir. ben bunlar olunca her iste vardir bir hayir deyip kendimi de dinlemeyi biraktim. sen de ne guzel rabbimiz insallah saglikli bir bebis verecek sana diye dusun. kimseyi de takma kafana. mutsuzlugu huzurduzlugu hep biz kendi kendimize yapıyoruz. canim kendine de iyi bak lutfen, hep kendini düşün;-)doğru söylüyorsun kesinlikle arkadaşım. tam olarak korkularımızı anlayamıyorlar sanırım.bizim gibi yoğun yaşamıyorlar hele bu dönemleri hissetmeleri çok zor.öyle bi haldeyim ki sürekli ağlamak geliyor içimden.. kendimi şaşkınlıkla izliyorum...
cnm progestan 100 mg olanından mı kullanıyorsun? prospesküsünde de dediğin gibi yazıyor fakat eczacı 8 saat arayla kullan dedi :/ peki akşam iki tane birden mi içiyorsun ağır olmuyor dimi?canım dediğim gibi sabah 1 yatarken 2 tane içioruum o zaman etkisni çok hissetmiyor...2 doktorum da öyle kullan demişti...sağlıklı gebelıkler canım...
ebet canim 100 luk kullaniyorum...normalde gunde doz 3 olunca eczane oyle demistir...ama bana farkli 2 doktorda sabah 1 yatmadan 2 al dedi...cunki gun icinde cok yan etkisi oluyor...ama yatmafan 2 tane icince gece etkisi cok olmuyor...yani gece 2 yane icmen yan etkilerini hafifletmek icin canim...zaten sabah 1 tane ictigimde bile gun icinde kotu oluyorum...ama gece sikinti olmuyor....ama aksam degil yataga girmeden once ic...cnm progestan 100 mg olanından mı kullanıyorsun? prospesküsünde de dediğin gibi yazıyor fakat eczacı 8 saat arayla kullan dedi :/ peki akşam iki tane birden mi içiyorsun ağır olmuyor dimi?
Canlar bugun cok sukur kesemizi gorduk bizde :) kalp atisi icin 7 subatta gidicez ins bu arada bisey sorcam bnm sat 6 aralik 5+6 bugun biz altinci haftayi mi bitirdik 5 haftayimi :)))))
cnm öncelikle hayırlı olsun. testler 2 gcanım 1i si hcg leri kaç gün arayla yaptın..2. si lekelenme de dr.lar genelde progestan verirler dr.unla görüş muhtemelen progestan baslatır..
caım öncelikle hayırlı olsun tatlım. test sonuçları 2 gün arayla yapıldıysa gayet güzel görünüyor,çünkü 2 güne bir 2 kat artması lazım. bende de ilk günlerde kahverengi lekelenmeler oldu dr normal dedi,fakat dün lekelerim arttı bugün dokrora gittim progestan başlattı. sende de artış olursa mutlaka doktoruna görün canım. tekrar hayırlı olsunKizlar simdi hcg lerim soyle
1.hcg :325
2.hcg:1043
3.hcg:2280bunuda az once ogrendim
simdi beniim adet olmadigim 3.gun bugun benden cok az acik kahverengi akinti geldi 3 damla felandi cidddi birsey mi buuu hele bi yazin canlarim nedir sizce ????
tşk canım ben de aynen senin gibi kullanıcam,çünkü dr kullanmam konusunda bi şey demedi,eczacı 8 saat arayla iç dediebet canim 100 luk kullaniyorum...normalde gunde doz 3 olunca eczane oyle demistir...ama bana farkli 2 doktorda sabah 1 yatmadan 2 al dedi...cunki gun icinde cok yan etkisi oluyor...ama yatmafan 2 tane icince gece etkisi cok olmuyor...yani gece 2 yane icmen yan etkilerini hafifletmek icin canim...zaten sabah 1 tane ictigimde bile gun icinde kotu oluyorum...ama gece sikinti olmuyor....ama aksam degil yataga girmeden once ic...
ne güzel dualarda bulunmuşsun cnm Allah razı olsun,ben de sizleri her ne kadar tanımasam da bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alalım diye bol bol dua ediyorum ve Rabbime şükrediyorum,bizler gibi çocuk isteyen herkese de Rabbim bu güzel duyguyu tattırsın inşallah.kuzular bu mübarek günün hatrına Rabbim önce sıkıntı yuzunden dr.a giden arkadaslra yardım etsin...ve de hepimizin gönlüne göre versin...oturdum dua okudum Rabbim kabul buyursun sizleri tanımasam da hepinizi kalbimden geçirdim...hayırlı cumalar hepimize ve de minnaklarımıza...sağ salım kucagımıza almak dileğiyle...
insallah canim etkisni az yasarsin....tşk canım ben de aynen senin gibi kullanıcam,çünkü dr kullanmam konusunda bi şey demedi,eczacı 8 saat arayla iç dedigece ara ara uyanıyodum artık ilacın etkisiyle tokcana bolcana uyurum
amin canim amin...hamilelik bekleyen arkadaslara da en kisa zamanda yasatsin insallah...ne güzel dualarda bulunmuşsun cnm Allah razı olsun,ben de sizleri her ne kadar tanımasam da bebişlerimizi sağlıcakla kucaklarımıza alalım diye bol bol dua ediyorum ve Rabbime şükrediyorum,bizler gibi çocuk isteyen herkese de Rabbim bu güzel duyguyu tattırsın inşallah.
Gözün aydın canım. çok yakınız birbirimize. Benim SAT 5 aralık. 6+0 ım bugün. 6 yı doldurmuş olduk bence:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?