• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben 4+6 da vaginal ultrasonda gördüm. Geçen perşembe yani. Tekrar vaginal bakılmasını istemediğim için kalp atışı için 7+ 3 e kadar beklemeyi düşünüyorum. İnşallah sorunsuz duyarım bebeğimin kalp atışlarını.

Evet 1 guncuk var aramizda :) sen keseyi gordunmu bn karindan baktrdigimdan anca bugun goruldu

Sidelya2011 Sidelya2011 çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin, kendini yorma bol bol dinlen.
K kaderim35 ikinci doktor ne dedi canım, umarım herşey yolundadır.

Ben nisanda ağır preeklampsi nedeniyle ölü doğum yaptım :KK43:
Bugün ilk kez doktora gittim, keseyi gördük şükür, 4 mm. Ama tansiyonum yüksek çıktı, çok moralim bozuldu.
Aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. 10 gün sonra gel dedi, bu arada tansiyon takibi yapacakmışım, inşallah yüksek çıkmaz. Korkuyorum.

Vesveselerden uzak tutalım kendimizi, sorunu olmayan güzel anne adayları hamileliğinizin tadını çıkarın.
Çok keyifli bir süreçten geçiyoruz aslında, kendinize zindan etmeyin.

Rabbim hepimize zamanı gelince sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin inşallah.

canım o dedıgın yuksek tansıyondan kaynaklı bısemı sebeb ne cok mu sıtrese gırıyorsun ben hamılelıgım 6. aydam ıtıbaren yukselıyordu tansıyon ılacı kulanmaya basladım bıtı sukur umarım bu gebelıkte aynı seyı yasamasın saglıkla alırsın kucagına bebegını

Allah razı olsun canım. şimdi çıktım hastahaneden. 1 hafta sonra kontrole gidicem. şimdilik birşey yok çok şükür. serum ile daha iyi olsum. dua eden tüm arkadaşlar için çok tşk ederim. gerçekten insana güç veriyorsunuz. Allah razı olsun hepinizden
geçmiş olsun canım.inşallah bi daha yaşamazsın böyle korkular.rabbim bebeğini sana bağışlasın.daha iyi misin şimdi?

geçmiş olsun canım.inşallah bi daha yaşamazsın böyle korkular.rabbim bebeğini sana bağışlasın.daha iyi misin şimdi?

şükür canım biraz daha iyiyim, Allah razı olsun. eşim şimdi ilaçlarımı alıp getirdi. ilaçların içinde antibiyotikler var. inş sorun olmaz sonuçta dr verdi. ilaçlarım: Rova'mycıne ve üromisin Saşe var. umarım sorun olmaz cnm. hamilelikte de bu ilaçları kullanan varsa ve yazarsa sevinirim

Bu da benim miniğin bugünkü resmi :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 132
Bu da benim miniğin bugünkü resmi :)
maşallah kuzum:) Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla..canım gönlünü ferah tut.inşallah bidaha yaşamazsın.ilaçlar konusunda da doktoruna güveniyorsun sonuçta,kullan bence evhamlanma.hem bak yarın ben de gidicem sen tavsiye ettin diye:) inşallah ben de iyi haberlerle dönerim.

şükür canım biraz daha iyiyim, Allah razı olsun. eşim şimdi ilaçlarımı alıp getirdi. ilaçların içinde antibiyotikler var. inş sorun olmaz sonuçta dr verdi. ilaçlarım: Rova'mycıne ve üromisin Saşe var. umarım sorun olmaz cnm. hamilelikte de bu ilaçları kullanan varsa ve yazarsa sevinirim
GÖNÜL RAHATLI İLE KULLAN ZATEN GEBELİKTE TEK KULLANILAN İLAÇ BU BEN OĞLUMDA KULANMIŞTIM İÇİN RAHAT OLSUN.
minişin çok tatlı aynı benimkine benziyor :)

maşallah kuzum:) Allah kucağına almayı da nasip etsin sağlıkla..canım gönlünü ferah tut.inşallah bidaha yaşamazsın.ilaçlar konusunda da doktoruna güveniyorsun sonuçta,kullan bence evhamlanma.hem bak yarın ben de gidicem sen tavsiye ettin diye:) inşallah ben de iyi haberlerle dönerim.

inş canım :) mutlaka haberlerini bekliyorum. bu arada bugün faruk beyin diğer çalıştığı hastahaneye gittim avcılar hospital değil diğeri. orası daha uygun 20 tl muayene ücreti var cnm hbrin olsun. bugün serum takılınca odaları da görme şansım oldu tek kişilik güzeldi. haberin olsun canım. sabah 8 ile 13:00 aradı diğer hastahanede bulunuyor. esenyurt etik life da

GÖNÜL RAHATLI İLE KULLAN ZATEN GEBELİKTE TEK KULLANILAN İLAÇ BU BEN OĞLUMDA KULANMIŞTIM İÇİN RAHAT OLSUN.
minişin çok tatlı aynı benimkine benziyor :)

Çok sağol canım :) tamam mutlaka kullanıcam. inş sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. ben kalp atışlarını daha duyamadım ama gördüm. kısmet... ayın 26 sında tekrar randevum var. bakalım belki o zaman duyabilirim :)

Çok sağol canım :) tamam mutlaka kullanıcam. inş sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. ben kalp atışlarını daha duyamadım ama gördüm. kısmet... ayın 26 sında tekrar randevum var. bakalım belki o zaman duyabilirim :)
sen idrar yollarınımı üşüttün ilaçlar öyle çünkü bol su iç emi idarınıda sakın tutma...
duyarsın cnm içini ferah tut...

canım o dedıgın yuksek tansıyondan kaynaklı bısemı sebeb ne cok mu sıtrese gırıyorsun ben hamılelıgım 6. aydam ıtıbaren yukselıyordu tansıyon ılacı kulanmaya basladım bıtı sukur umarım bu gebelıkte aynı seyı yasamasın saglıkla alırsın kucagına bebegını

Yani belirtilerinden biriyüksek tansiyon canım. Onun dışında bebekte gelişim geriliği, suyunda azalma vs oluyor. Hastalığın sebebinin ne olduğu bilinmiyor maalesef.
Bu hamileliğimle ilgili stres yapmıyorum ama sonuçta bebeğimi mezara verdim, onun üzüntüsünü hala yaşıyorum. Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şeyi. Hayata devam edebilmek zor oluyor.
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah

Cnm cok cok gecmis olsun Rabbim sana ve bebeciginr sifalar versin. Ben de progestana bslafim.bi kacgundur kahverengi akintilar oluyodu dun artinca cok korktum.cok sukur icerde kanama yok. Rabbim yavrularimizi bizlere bagislasin ins.

Kizlar bu arada dr benden bi suru tahlil istedi.idrar testi de verdimm enfeksiyon varmis, bol su ic ve lavaboya cik dedi. Acaba usutmekten olabilir mi? Ya da isyerinde lavabo pek hijyenik degil ondan midir?

cnm öncelikle hayırlı olsun. testler 2 g

caım öncelikle hayırlı olsun tatlım. test sonuçları 2 gün arayla yapıldıysa gayet güzel görünüyor,çünkü 2 güne bir 2 kat artması lazım. bende de ilk günlerde kahverengi lekelenmeler oldu dr normal dedi,fakat dün lekelerim arttı bugün dokrora gittim progestan başlattı. sende de artış olursa mutlaka doktoruna görün canım. tekrar hayırlı olsun :anneadayı::nazar:
Trskkur dderim cnm insan stres oluyooo..kesryi ve kalp atisini da duysaydik bi ah ahhh

Back