- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
canım ben 7 .haftadayım ilk defa dün gece yogun oldu bitkin düştüm öğürürken insan korkuyor mınnaka bir şey olacak diye..Rabbime emanetiz...işin ilginç tarafı benim okuldayken bulantım çok az oluyor eve gelince başlıyor evimden felaket derece tiksinmiş durumdayım...Merhaba Eylül anneleri bulantılar ve yorgunlukla başım dertte .var mi brnim gibi mide bulantısı çok olan.açken daha kötü midem bulanıyo.
canım ben sabah 1 tane içiyorum yatmadan 2 tane alıyorum yan etkisi oluyor çünki...ben progestan a başladım. 8 saatte bir kullanmam gerekiyomuş,ilkini bugün saat 13.00te içtim diğerlerini nasıl denk getiririm bilemiyorum çünkü günde 3 tane almam lazım.
canım bak benim 4+2 de 3880 idi 6+1 de ise 110 bin çıktı çok korktuk aksam hemen dr.a gittik kalp atısını duyduk halbuki ben kotü senaryolar kurmustum kafamda..dr. her şey normal dedi kalp atısını duyduktan sonra betanın önemi yok dedi sen de ferah tut yüreğini durmumuz benziyor canım...hem mol gebelikte kanama ve yüksek betadan dolayı fazla mide bulantısı olurmus bu şikayetlerin toksa rahat ol canım...Kızlar benim beta hcg 4+3 de 2580 idi. 5+3 de tekrar ölçtürdüm 29.200 küsürlerde. Şimdi de değerlerim çok mu yüksek diye endişelenme noktasındayım. Yükselse kabahat düşse kabahat. Ben hamileliğimin en başından beri kimyasal gebelik mi, dış gebelik mi, boş gebelik mi korkusu yaşadım. Şimdi de mol gebelik de değerlerin çok yüksek olduğunu okuyorum. Bilmemek daha iyi sanırım. Daha hamilelik havasına giremedim. Karnımda hep özlemle beklediğim bebeğim var ama ona sevgiyle, mutlulukla, coşkuyla hoşgeldin bebeğim diyemedim.
Kaybetme korkusu ile onu hissetmekten, vazgeçmek zorunda kalırsam üzülmekten korkuyorum sanırım. Ben yaklaşık bir yıllık evliyim ve 34 yaşındayım. Yaş nedeniyle de dile getirmediğim korkularım var sanırım. Gerçi sigara ve alkol kullanmadım hiç. Minyon bir insanım yaşımı göstermiyorum ve hiç düşüğüm yok.
Sürekli dua ediyorum sağlıklı bir bebek sahibi olmak için. İnşallah rabbim hiç birimize bu acıyı yaşatmasın. Sağlıklı evlatlar versin.
kalp atışlarını duymadan önce ben de ağlama nöbetleri yasıyordum sabret canım az kaldı kalp atışlarını duyunca gececek inşallah...kızlar ben çok moralsizim özellikle iki gecedir ağlayarak uyuyorum.. gün içerisinde mutsuzum.. eşimle bile aramız tatsız ki normalde çok iyi anlaşırız.. bugün işyerinde bile ağladım.. sorunlar sıkıntılar var ama normalde bu kadar zayıf değilimdir daha güçlü biriyimdir.. hamilelikten mi bilmiyorum.. benim gibi olan var mı aranızda?? birde yarın doktora gidicem kalp atışları için biraz da onun stresi var galiba.. kötü birşey duymaktan çok korkuyorum.. sürekli başım ağrıyor ve bugün kasıklarım da ağrımaya başladı.. aslında buraya hep güzel şeyler yazmak istiyorum ama niye böyle oluyor bilmiyorum
canım dediğim gibi sabah 1 yatarken 2 tane içioruum o zaman etkisni çok hissetmiyor...2 doktorum da öyle kullan demişti...sağlıklı gebelıkler canım...ben progestan a başladım. 8 saatte bir kullanmam gerekiyomuş,ilkini bugün saat 13.00te içtim diğerlerini nasıl denk getiririm bilemiyorum çünkü günde 3 tane almam lazım.
canım 1i si hcg leri kaç gün arayla yaptın..2. si lekelenme de dr.lar genelde progestan verirler dr.unla görüş muhtemelen progestan baslatır..Kizlar simdi hcg lerim soyle
1.hcg :325
2.hcg:1043
3.hcg:2280bunuda az once ogrendim
simdi beniim adet olmadigim 3.gun bugun benden cok az acik kahverengi akinti geldi 3 damla felandi cidddi birsey mi buuu hele bi yazin canlarim nedir sizce ????
canım bak benim 4+2 de 3880 idi 6+1 de ise 110 bin çıktı çok korktuk aksam hemen dr.a gittik kalp atısını duyduk halbuki ben kotü senaryolar kurmustum kafamda..dr. her şey normal dedi kalp atısını duyduktan sonra betanın önemi yok dedi sen de ferah tut yüreğini durmumuz benziyor canım...hem mol gebelikte kanama ve yüksek betadan dolayı fazla mide bulantısı olurmus bu şikayetlerin toksa rahat ol canım...
gittiginde yine sor canim bakalim senin dr. ne diyecek...Biraz rahatladım cok saolasın. Bugün tam 6+0 ım. Degerler benimde uçmuş olabilir. Artık dokrora gitmeyi bekleyeceğim. 26 ocak gününe randevu aldım 7+3 olmuş olacağım. Ne kadar geç olsa o kadar iyi olur diye düşündüm.
Allah senden razi olsun canim. Rabbim ettigin ve ettiğimiz dualari kabul buyursun insaAllah.. Rabbim bebeklerimizi saglikla kucağımıza almamizi nasip etsin..Hamile kalmak isteyen annelerede en kisa zamanda saglikli gebelikler nasip etsin .. AmiNkuzular bu mübarek günün hatrına Rabbim önce sıkıntı yuzunden dr.a giden arkadaslra yardım etsin...ve de hepimizin gönlüne göre versin...oturdum dua okudum Rabbim kabul buyursun sizleri tanımasam da hepinizi kalbimden geçirdim...hayırlı cumalar hepimize ve de minnaklarımıza...sağ salım kucagımıza almak dileğiyle...
TAHMİN ETMİŞTİM :) İLK HAMİLELİĞİMDE BENDE KULLANDIM BULANTIMI ARTIRIYORDU..FERRUM DAHA RAHAT O KONUDA..Gyno ferro sanol kullanıyorum canım.
Cnm 2 gun arayla yapildi progestan kullaniyorumcanım 1i si hcg leri kaç gün arayla yaptın..2. si lekelenme de dr.lar genelde progestan verirler dr.unla görüş muhtemelen progestan baslatır..
kızlar yüz bakımı için ne kullanıyorsunuz.önceki kullandıklarıma devam etmek istemiyorum doğal bişeyler kullanayım istiyorum. Sizin başladığınız bir marka var mı.jel tonik krem vs. netten biraz araştırdım ama hangisini alsam bilemedim.
kalp atışlarını duymadan önce ben de ağlama nöbetleri yasıyordum sabret canım az kaldı kalp atışlarını duyunca gececek inşallah...
haklısın canım zorlu bir süreç bizi beklıyor...benim göbekten vuruldugum iğnelrerim var dün nasıl yaptıysam kanattım...hala alısamadım iğnelere..akşamdam mide bulantım delaketti öğürmekten bir hal oldum...ama minnaklara değer:)))sana progestan verdi mi canım...
Sidelya2011 canım çok geçmiş olsun.Allah tekrarını yaşatmasın.İnşallah sende bebişinde iyisiniz.Dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?