Gercektenmii:) Valla ben 7.ci aya kadar soylemeyi dusunmuyomm amaa bakalimm okadar tutabilirmiyim:) Bence soylememek en iyisii yaa cokk dilleniyo..ilk gebeligimde akrabalari birak mahalle duymustuu ayrica ablamin apartmani.. simdide kimseye demiyom:)ayy tek ben değilmişim biz de kimsye söylemedik...esim bekleyelim diyor..ama ben annemlere söylemek için sıkıstırıyorum ama bekleyeceğiz..
Doktorumun dediğini söylüyorum ağrı belirti tehlike sinyali bırak herşeyi yat sırtüstü 2-3 saattesekku ederm canm agrim olunca korkyrm
tesekkur ederim yatyrm hep zaten yaDoktorumun dediğini söylüyorum ağrı belirti tehlike sinyali bırak herşeyi yat sırtüstü 2-3 saat
Tok karna 1 defa dedi cnmBen de aynınsan kullanıyorum. Günde iki tane kullanmamı ıstedi doktorum. Yalnız aç karnına mı dedi tok karnına mı dedi hatırlamıyorum. Ac karnına kullanıyorum. Sana nasıl kullanmanı söyledi.
Valla ben dedim annelere babalara kardeşlere mecbur söyledim düşük tehlikesi olunca mecbur benim de zaman geliyor onlara ihtiyacım var.annem ütü yapıyor kaynanam yemek yapıyorGercektenmii:) Valla ben 7.ci aya kadar soylemeyi dusunmuyomm amaa bakalimm okadar tutabilirmiyim:) Bence soylememek en iyisii yaa cokk dilleniyo..ilk gebeligimde akrabalari birak mahalle duymustuu ayrica ablamin apartmani.. simdide kimseye demiyom:)
Doktorumun dediğini söylüyorum ağrı belirti tehlike sinyali bırak herşeyi yat sırtüstü 2-3 saat
Ohh masallahh negusel:) benimde ilerleyen zamanda sikinti olursa bende gorumcemi cagirmayi dusunuyomValla ben dedim annelere babalara kardeşlere mecbur söyledim düşük tehlikesi olunca mecbur benim de zaman geliyor onlara ihtiyacım var.annem ütü yapıyor kaynanam yemek yapıyor
Bende yatıyorum canım merak etme işi bıraktım düşün madem bu mucize gelmiş bana bende elimden geleni yapmalıyım 2 gün sonra aynı yerde tekrar olctur bide pıhtılaşma varmı mutlaka kontrol ettir bazı düşüklerin nedeni o oluyormuş ona göre ilaç iğne veriyor doktor.ben bu sefer hergun iğne vuruluyorumtesekkur ederim yatyrm hep zaten ya(
Kizlar günlük olmazsa olmaz deyip yediğiniz şeyler nelerdir?.
Mesela her gün ceviz yiyebiliyor musunuz
ay canım çok sevindim..ben de doktora sordum ikiz olma ihtimali var mı diye artık çok geç bebek bir tane dedi :) çok isterdim iki tane kız :) allah tamamına erdirsin canım hepimizinkini
canım gözün aydın..bir de 2 kalp atışı duymak mükemmel bir duygu olacaktır senin için...
Çokçok teşekkür ederim kızlar, inşallah sağlıklıdırlar da kucağımıza almayı nasip eder güzel Allahım, dilerimki isteyen herkese nasip etsin Rabbim bu duyguyu..paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyoruz teyzeleri size :)ayyy çok güzel bi duygudur kesin ben çok istiyordum ikiz gebeligim olsun 2 oglum var 2 tanede kızım olsa ne güzel olur derdim hep hayırlşı olsun saglıcakla kucagına alırsın inşallah ilk bebeklerinmi darısı başıma inşallah benimde ikiz olur :)
Normal doğumda rahim kendini tazeler.ben doktorun söylediğini söylüyorum sırta vuran ağrı iyi değil..bir öncekinde 6 aylık bebeklerimizi sırtıma vuruyordu romatizma hastasiyim ondan zannediyordum büyüdükleri için belim e baskı yapıyor diye düşündüm meğersem normal doğum başlamış.serklaj olduğum halde bebekler dikişleri açmıştı.???hayir kesinlikle agri tehlike sinyali degil gayet normal ben ayaga kalkamiyordum agrimdan onceki hamileligimden agrimda vardi kanamamda sukur gecti gorumcemin ucuncu gebeligi hep agri olur sanci adet sancilari gibi kiz kardesim suan hamile ayni drun dedigi agri olacaktir rahim buyuyor bebek yerlesmeye calisiyor benim hic simdj agrim sizim yok normal dogurdugum icin mi yada once bir hamilelik gecirdigim icin mi bilmiyorum beljide bu hamileligim oyle her hamilelik kendine ozgu
kuzum sadece içimi burda döküyorum ...hamilelik lafı acınca hemen esim konuyu kapatmaya calısıyor o benden de tedirgin...ama ben kendimi tutabilirmiyim bilmiyorum esim evet dese şimdi anneme derim...ama zaten annem de hamile kalınca bana söyleme diyor...ailecek tuhafız yani:)))Gercektenmii:) Valla ben 7.ci aya kadar soylemeyi dusunmuyomm amaa bakalimm okadar tutabilirmiyim:) Bence soylememek en iyisii yaa cokk dilleniyo..ilk gebeligimde akrabalari birak mahalle duymustuu ayrica ablamin apartmani.. yanee kimse bilmiyoo:)
Ya bende biraz ayakta kalsam belim agriyo uzaniyommm .. bu anormal bi durum mu ki:/Normal doğumda rahim kendini tazeler.ben doktorun söylediğini söylüyorum sırta vuran ağrı iyi değil..bir öncekinde 6 aylık bebeklerimizi sırtıma vuruyordu romatizma hastasiyim ondan zannediyordum büyüdükleri için belim e baskı yapıyor diye düşündüm meğersem normal doğum başlamış.serklaj olduğum halde bebekler dikişleri açmıştı.???
Mecburum yemek yapıyorum elimde değil başlıyor ağrım.yatıyorum koca güne yaya yaya yemek yapıyorum yoramam kendimi.eşim makineye yerleştirme diyor bırak bulaşıkları ben hallederim diyor yazıkOhh masallahh negusel:) benimde ilerleyen zamanda sikinti olursa bende gorumcemi cagirmayi dusunuyom
Masallah canim Allah nazarlardan saklasin.. benimkide ütulerini yapiyorr :)Mecburum yemek yapıyorum elimde değil başlıyor ağrım.yatıyorum koca güne yaya yaya yemek yapıyorum yoramam kendimi.eşim makineye yerleştirme diyor bırak bulaşıkları ben hallederim diyor yazık
tesekku ederm canm agrim olunca korkyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?