2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ayy tek ben değilmişim biz de kimsye söylemedik...esim bekleyelim diyor..ama ben annemlere söylemek için sıkıstırıyorum ama bekleyeceğiz..
Gercektenmii:) Valla ben 7.ci aya kadar soylemeyi dusunmuyomm amaa bakalimm okadar tutabilirmiyim:) Bence soylememek en iyisii yaa cokk dilleniyo..ilk gebeligimde akrabalari birak mahalle duymustuu ayrica ablamin apartmani.. simdide kimseye demiyom:)

Ben de aynınsan kullanıyorum. Günde iki tane kullanmamı ıstedi doktorum. Yalnız aç karnına mı dedi tok karnına mı dedi hatırlamıyorum. Ac karnına kullanıyorum. Sana nasıl kullanmanı söyledi.
Tok karna 1 defa dedi cnm

Gercektenmii:) Valla ben 7.ci aya kadar soylemeyi dusunmuyomm amaa bakalimm okadar tutabilirmiyim:) Bence soylememek en iyisii yaa cokk dilleniyo..ilk gebeligimde akrabalari birak mahalle duymustuu ayrica ablamin apartmani.. simdide kimseye demiyom:)
Valla ben dedim annelere babalara kardeşlere mecbur söyledim düşük tehlikesi olunca mecbur benim de zaman geliyor onlara ihtiyacım var.annem ütü yapıyor kaynanam yemek yapıyor

Kizlar günlük olmazsa olmaz deyip yediğiniz şeyler nelerdir?.
Mesela her gün ceviz yiyebiliyor musunuz

Doktorumun dediğini söylüyorum ağrı belirti tehlike sinyali bırak herşeyi yat sırtüstü 2-3 saat

hayir kesinlikle agri tehlike sinyali degil gayet normal ben ayaga kalkamiyordum agrimdan onceki hamileligimden agrimda vardi kanamamda sukur gecti gorumcemin ucuncu gebeligi hep agri olur sanci adet sancilari gibi kiz kardesim suan hamile ayni drun dedigi agri olacaktir rahim buyuyor bebek yerlesmeye calisiyor benim hic simdj agrim sizim yok normal dogurdugum icin mi yada once bir hamilelik gecirdigim icin mi bilmiyorum beljide bu hamileligim oyle her hamilelik kendine ozgu

Valla ben dedim annelere babalara kardeşlere mecbur söyledim düşük tehlikesi olunca mecbur benim de zaman geliyor onlara ihtiyacım var.annem ütü yapıyor kaynanam yemek yapıyor
Ohh masallahh negusel:) benimde ilerleyen zamanda sikinti olursa bende gorumcemi cagirmayi dusunuyom

tesekkur ederim yatyrm hep zaten ya (
Bende yatıyorum canım merak etme işi bıraktım düşün madem bu mucize gelmiş bana bende elimden geleni yapmalıyım 2 gün sonra aynı yerde tekrar olctur bide pıhtılaşma varmı mutlaka kontrol ettir bazı düşüklerin nedeni o oluyormuş ona göre ilaç iğne veriyor doktor.ben bu sefer hergun iğne vuruluyorum

Kizlar günlük olmazsa olmaz deyip yediğiniz şeyler nelerdir?.
Mesela her gün ceviz yiyebiliyor musunuz

olmasa olmaz yedigim bise yok arada sut icmeye calisyorum kilolu hamile kaldim ilk uc ay cok dikat etmiyorum yediklerim biraz daha kisitli sonrasinda yumurta sut mutlaka

ay canım çok sevindim..ben de doktora sordum ikiz olma ihtimali var mı diye artık çok geç bebek bir tane dedi :) çok isterdim iki tane kız :) allah tamamına erdirsin canım hepimizinkini

canım gözün aydın..bir de 2 kalp atışı duymak mükemmel bir duygu olacaktır senin için...

Çokçok teşekkür ederim kızlar, inşallah sağlıklıdırlar da kucağımıza almayı nasip eder güzel Allahım, dilerimki isteyen herkese nasip etsin Rabbim bu duyguyu..paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyoruz teyzeleri size :)

Normal doğumda rahim kendini tazeler.ben doktorun söylediğini söylüyorum sırta vuran ağrı iyi değil..bir öncekinde 6 aylık bebeklerimizi sırtıma vuruyordu romatizma hastasiyim ondan zannediyordum büyüdükleri için belim e baskı yapıyor diye düşündüm meğersem normal doğum başlamış.serklaj olduğum halde bebekler dikişleri açmıştı.???

Gercektenmii:) Valla ben 7.ci aya kadar soylemeyi dusunmuyomm amaa bakalimm okadar tutabilirmiyim:) Bence soylememek en iyisii yaa cokk dilleniyo..ilk gebeligimde akrabalari birak mahalle duymustuu ayrica ablamin apartmani.. yanee kimse bilmiyoo:)
kuzum sadece içimi burda döküyorum ...hamilelik lafı acınca hemen esim konuyu kapatmaya calısıyor o benden de tedirgin...ama ben kendimi tutabilirmiyim bilmiyorum esim evet dese şimdi anneme derim...ama zaten annem de hamile kalınca bana söyleme diyor...ailecek tuhafız yani:)))

Ya bende biraz ayakta kalsam belim agriyo uzaniyommm .. bu anormal bi durum mu ki:/

Ohh masallahh negusel:) benimde ilerleyen zamanda sikinti olursa bende gorumcemi cagirmayi dusunuyom
Mecburum yemek yapıyorum elimde değil başlıyor ağrım.yatıyorum koca güne yaya yaya yemek yapıyorum yoramam kendimi.eşim makineye yerleştirme diyor bırak bulaşıkları ben hallederim diyor yazık

Mecburum yemek yapıyorum elimde değil başlıyor ağrım.yatıyorum koca güne yaya yaya yemek yapıyorum yoramam kendimi.eşim makineye yerleştirme diyor bırak bulaşıkları ben hallederim diyor yazık
Masallah canim Allah nazarlardan saklasin.. benimkide ütulerini yapiyorr :)

Arkadaşlar bende öğlen ilk defa dr'a gittim, kese göründü ama daha bebek, kalp atışı yok haftaya gel görünür dedi.. Sata göre 6+2 yim ama kese boyutuna göre 5+4' müşüm, kan tahlili falan istedi ister devlette ister burda yaptir dedi haftaya devlette yaptırıp goturcem, dr'umdan çok memnun kaldım, inşallah hep böyle güzel gider..

Dr' a girdim hamileymisim dedim, benden öncede bi bayan girmisti o da hamilemiyim bilmiyorum supheleniyorum demiş ve ikizlere hamile olduğunu öğrenmiş, ayy darısı başıma diyorum dr'da guluyo

gün içinde çok giremedim bugün siteye, mide bulantılarım arttı anca okudum yazılanları. kalp atışı duyan ve gören arkadaşlarım adına çok sevindim. hayırlısı olsun inş. şuan uzanıyorum ama geçmek bilmiyor. bakalım ne zaman oh çekicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…