2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
tesekkur ederim ama cok korkuyorum agrim olunca birdaha kan yesti yaptirmam gerekli sanirim ..

tesekkur ederim ama cok korkuyorum agrim olunca birdaha kan yesti yaptirmam gerekli sanirim ..
korkmakta haklıyız cnm...betadan 2 gün sonra bir daha baktır ınsallah 2 ye katlanır...geç döllenme tehlikeli bir şey değil yumurtlama günün geç olmus...sıkıntı değil yani...

canım bu hisler hepimizde var tedirginiz haliyle...dün inanki esimle dr.a girmeden bak her şeye hazırlıklı ol dedim ve bu lafı kaç kere dediğimi hatırlamıyorum sonunda da esim kızdı yeter diye...

Evet hep kotuye hazirliyorum kendimi ve esimide oda cok kiziyor haliyle, ama engel olamiyorum bebegi goremedik ya gecen hafta cok tedirginim oyuzden

birazdan alıcam folikasiti folibolun çok iyi oldugunu söylemişlerdi ama senin kullandıgında hem kalsiyum hem d vitamini var diyosun günde 1 tanemi içmem gerekiyo 2 mi malum ben geç başlamış olucam

Valla canım sabah öğle akşam veya tek seferde 3 tane içiyorsun günlük bi kutuda 90 adet var tam 1 aylık ben bayadır kullanıyorum ve değerlerimin o yüzden ii çıktığını düşünüyorum hiç bi sorun sıkıntıda yaşamadım özele giden bi arkadaşıma tavsiye etmişti doktoru oda bana söyledi bende o vesileyle başladım daha hamile değilken

Kizçeler bebeklerinin keselerini goren kalplerini duyan annelerimi çook ama çokkkk tebrik ederimmm.. Allahim duymalarada nasip etsin insaAllah.. Ayrica saglikla kucagimizada almamizi nasip etsin.. Amin.. Kizlar ben hala hamile oldugumu ne anneme nede kayin valideme soylemedim. Bi siz biliyosunuzz :)

ayy tek ben değilmişim biz de kimsye söylemedik...esim bekleyelim diyor..ama ben annemlere söylemek için sıkıstırıyorum ama bekleyeceğiz..

merhabalar ben 4hafta 6 gunluk hamileyim:) beta hcb 186 cikti iki gun sonra yine yaptir kucuk bebek dediler kasik ve belimde agrilrm oluo normalmi bilgisi olan cevap verirse sevinirim. allah hepimize kucahimiza almayi nasip etsin ins.
canım dinlenmem gerekiyor.stres yok yol yok ilişki yok..

ayy tek ben değilmişim biz de kimsye söylemedik...esim bekleyelim diyor..ama ben annemlere söylemek için sıkıstırıyorum ama bekleyeceğiz..
Gercektenmii:) Valla ben 7.ci aya kadar soylemeyi dusunmuyomm amaa bakalimm okadar tutabilirmiyim:) Bence soylememek en iyisii yaa cokk dilleniyo..ilk gebeligimde akrabalari birak mahalle duymustuu ayrica ablamin apartmani.. yanee kimse bilmiyoo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…