- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
6.3 mm dedi ...insallah hayırlısı ile alırız kucağımıza...Bebiş kaç mm olmuş bişey dedimi sana ne zman çağırdı bide kontrole.
korkmakta haklıyız cnm...betadan 2 gün sonra bir daha baktır ınsallah 2 ye katlanır...geç döllenme tehlikeli bir şey değil yumurtlama günün geç olmus...sıkıntı değil yani...tesekkur ederim ama cok korkuyorum agrim olunca birdaha kan yesti yaptirmam gerekli sanirim ..
inş. cnm aminnnn6.3 mm dedi ...insallah hayırlısı ile alırız kucağımıza...
İnsallah cnm , yazarim mutlaka 13:30 da randevumsaolasın canım sende içindeki kötü hisleri at,iyi şeyler düşün Allah'ın izniyle herşey güzel olucak yarın doktordan geldiğinde bize güzel haberler vericeksin inşallah.
canım bu hisler hepimizde var tedirginiz haliyle...dün inanki esimle dr.a girmeden bak her şeye hazırlıklı ol dedim ve bu lafı kaç kere dediğimi hatırlamıyorum sonunda da esim kızdı yeter diye...
Tmm cnm cok saol, yarin haberleselim seninde guzel haberlerini bekliyorum bu gece dua edicem ikimiz icindeHic kotu şeyler düşünme güzel olacak hersey. Gönlünü ferah tut.
yarın güzel haberlerini alacağız inşallah canım:)))Evet hep kotuye hazirliyorum kendimi ve esimide oda cok kiziyor haliyle, ama engel olamiyorum bebegi goremedik ya gecen hafta cok tedirginim oyuzden
birazdan alıcam folikasiti folibolun çok iyi oldugunu söylemişlerdi ama senin kullandıgında hem kalsiyum hem d vitamini var diyosun günde 1 tanemi içmem gerekiyo 2 mi malum ben geç başlamış olucam
kanı ne zaman yaptın canım...imkanın varsa ustunden 2 gün gecince tekrar yaparsan için rahatlar...tesekkur ederim canim.cok korkuyorum ya yukselmezse
gec dollenme tehlikelimi(
ayy tek ben değilmişim biz de kimsye söylemedik...esim bekleyelim diyor..ama ben annemlere söylemek için sıkıstırıyorum ama bekleyeceğiz..Kizçeler bebeklerinin keselerini goren kalplerini duyan annelerimi çook ama çokkkk tebrik ederimmm.. Allahim duymalarada nasip etsin insaAllah.. Ayrica saglikla kucagimizada almamizi nasip etsin.. Amin.. Kizlar ben hala hamile oldugumu ne anneme nede kayin valideme soylemedim. Bi siz biliyosunuzz :)
canım dinlenmem gerekiyor.stres yok yol yok ilişki yok..merhabalar ben 4hafta 6 gunluk hamileyim:) beta hcb 186 cikti iki gun sonra yine yaptir kucuk bebek dediler kasik ve belimde agrilrm oluo normalmi bilgisi olan cevap verirse sevinirim. allah hepimize kucahimiza almayi nasip etsin ins.
tesekku ederm canm agrim olunca korkyrmcanım dinlenmem gerekiyor.stres yok yol yok ilişki yok..
Gercektenmii:) Valla ben 7.ci aya kadar soylemeyi dusunmuyomm amaa bakalimm okadar tutabilirmiyim:) Bence soylememek en iyisii yaa cokk dilleniyo..ilk gebeligimde akrabalari birak mahalle duymustuu ayrica ablamin apartmani.. yanee kimse bilmiyoo:)ayy tek ben değilmişim biz de kimsye söylemedik...esim bekleyelim diyor..ama ben annemlere söylemek için sıkıstırıyorum ama bekleyeceğiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?