Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ben daha onceki dusugumde cok kan kaybim olmustu ve demir depolarim bosalmisti o yuzden demir hapi kullaniyorum. Normalde gebelikte belirli biaydan sonra kullaniliyor.. Eger senin boyle bi sikintin yoksa canini sıkma..Kan ilacı kullanmaya başlayanlar mi oldu. ben daha doktora gitmedim.eksiklikten mi kullanıyorsunuz yoksa rutin mi arkadaşlar.
Amin..Canim benim yaa Allahim sabirlar versin ilk gebeliginmiydi kac haftaliktin.. Rabbim tez vakitte saglikli bi gebelik nasip etsin canim..Kızlar bu akşam hafif kanamayla doktora gittim bebeğim yola devam etmemeye karar vermiş rabbim size sağlıklı bebisler nasip etsin bebişleriniz sizi sonuna kadar birakmasin
Valla benimki kendi gomleklerini pantolarini utulesin yeter:)Ohh ohh maşallah benim ki ütü çok gereksiz diyor çarşafları ütüleyince kızıyor :)
Geçmiş olsun canım sağlıklı bebiş lere rahat hamileliklerle ulaşmak dileğiyleKızlar bu akşam hafif kanamayla doktora gittim bebeğim yola devam etmemeye karar vermiş rabbim size sağlıklı bebisler nasip etsin bebişleriniz sizi sonuna kadar birakmasin
canım geçmiş olsun Rabbim aratmadan en kısa zamanda nasip eder inşallah...Kızlar bu akşam hafif kanamayla doktora gittim bebeğim yola devam etmemeye karar vermiş rabbim size sağlıklı bebisler nasip etsin bebişleriniz sizi sonuna kadar birakmasin
çok mu fazla peki...bende ara ara sancı oluyor fakat sürekliliği az...kızlar kasıklarımda inanılmaz bi ağrı var benim haftamda olup benim gibi olan var mı?
Ufya bende 62 kiloyum 5 haftalık hamileyim kaçla hamile kaldın acaba ben 3 aya kadar az yiyip zayıflamayı düşünüyorum önceki gebeligimde 30 kilo almış halde girdim doguma sonra vermesi çok zor oluyoolmasa olmaz yedigim bise yok arada sut icmeye calisyorum kilolu hamile kaldim ilk uc ay cok dikat etmiyorum yediklerim biraz daha kisitli sonrasinda yumurta sut mutlaka
Ufya bende 62 kiloyum 5 haftalık hamileyim kaçla hamile kaldın acaba ben 3 aya kadar az yiyip zayıflamayı düşünüyorum önceki gebeligimde 30 kilo almış halde girdim doguma sonra vermesi çok zor oluyo
Çok üzüldüm en kısa zamanda senden güzel haberler alırız insallahKızlar bu akşam hafif kanamayla doktora gittim bebeğim yola devam etmemeye karar vermiş rabbim size sağlıklı bebisler nasip etsin bebişleriniz sizi sonuna kadar birakmasin
Ben tekböbrek oldugum için sakıncalı diye kızıyor Dr lar gebelikte sıkıntılı geciriyorum kilo fazla olunca ozaman bende depodan besliyim melegimihe he 62 kilo kilomu kiz ben soymiyim hic 90 dim bur aylik diyet yaptim siki bir diyet zayifladim sanirim tartilmasim hamile kalmisim zaten ilk uc ay bebegin depolarindan besleniyor o yuzden cok problem degil ben ona gore yemegimi yiyorum
Cnm bende de ara ara adet agrusii geluyir odum kopuyor. Dun sabah ve bugun sabak kahverengi geldi.bu aksam biraz daha fazla geldi cok korkuyorum.yarin doktora gidecem.odum kopuyor.esimi de telaslandirdimhayir kesinlikle agri tehlike sinyali degil gayet normal ben ayaga kalkamiyordum agrimdan onceki hamileligimden agrimda vardi kanamamda sukur gecti gorumcemin ucuncu gebeligi hep agri olur sanci adet sancilari gibi kiz kardesim suan hamile ayni drun dedigi agri olacaktir rahim buyuyor bebek yerlesmeye calisiyor benim hic simdj agrim sizim yok normal dogurdugum icin mi yada once bir hamilelik gecirdigim icin mi bilmiyorum beljide bu hamileligim oyle her hamilelik kendine ozgu
Birşey olmaz inşallah telaş yapmayın canım. Doktora bi an önce git yat dinlen uzat bacaklarınıCnm bende de ara ara adet agrusii geluyir odum kopuyor. Dun sabah ve bugun sabak kahverengi geldi.bu aksam biraz daha fazla geldi cok korkuyorum.yarin doktora gidecem.odum kopuyor.esimi de telaslandirdim
En son ayın kaçında adet oldun tatlım. Aramıza hoşgeldin herkeste hemen belirti olmuyor şimdiden başlama sende benim gibi evhamlanmaya :)kızlar inşallah bende eylül annesi olucam ama ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum.
sanırım 5 haftalık olcam yarın.değerim 1447 çıktı bugün.
hiç belirti yok sadece göğüslerim acıyor.akıntım kasık ağrım falan yok.
sizlerde böylemiydiniz 5.haftada
Sirtustu uzanip ayagimi yuksege koydum dogru yapiyor muyum ? Dualatinizi bekliyorum insallahBirşey olmaz inşallah telaş yapmayın canım. Doktora bi an önce git yat dinlen uzat bacaklarını