• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar ben bugün kalp atışlarını duydum :KK49: Allah herkese nasip etsin inşallah.Ben tüp bebek ile hamile kaldım.11 Aralıkta transferim olmuştu.Normalde okumuştum hafta hesaplardan transferden iki hafta öncesine göre hesaplıyormuşuz.Buda 27 kasıma denk geliyordu.Ama doktor son adetimi sordu 22 Kasımdı ona göre 7+5 dedi.Yani son adet tarihine göre hesap yaptı

inanmıyoruuumm ben de s.arabistandayım : ))) hangi şehirdesin? ben riyaddayım.
hangi doktora gidiyorsun? tavsiye edebileceğin bir doktor var mı ben hala emin olamadım hangisine gitsem diye.. daha doktora gitmedim henüz, 20sinde gidicem kısmetse..

ben dammamdayim riyata iyi drlar var ama bilemiycem benim gitigim kadin iranli dr daha once misidliydi o daha iyi gibiydi bencede bekle biraz bakalim bende haftaya gidecem insallah

Kızlar ben bugün kalp atışlarını duydum :KK49: Allah herkese nasip etsin inşallah.Ben tüp bebek ile hamile kaldım.11 Aralıkta transferim olmuştu.Normalde okumuştum hafta hesaplardan transferden iki hafta öncesine göre hesaplıyormuşuz.Buda 27 kasıma denk geliyordu.Ama doktor son adetimi sordu 22 Kasımdı ona göre 7+5 dedi.Yani son adet tarihine göre hesap yaptı

:D çok sevindimmmmm, darısı başımıza inş

Marpesa tebrik ederim canim.benimde tuple oldu dun gordum keseyi ahh bende bi duysam allahin izniyle oyle rahatlicam ki 15 gun sonraya verdi nasil gecicek zaman bilmiyorum

merhabalar ben 4hafta 6 gunluk hamileyim:) beta hcb 186 cikti iki gun sonra yine yaptir kucuk bebek dediler kasik ve belimde agrilrm oluo normalmi bilgisi olan cevap verirse sevinirim. allah hepimize kucahimiza almayi nasip etsin ins.

Kızlaarr doktoro gittim bugün, bebeklerim ikizmiş :) iki farklı kese gördük biri 4+6 biri tam 5 haftalık, henüz bebekleri ve kalp ayışlarını göremedik küçük oldukları için şimdilik normal dedi çok şükür, tabi clexan, prolütan, progestoron ve coraspirine devam :) sevindim ama garip bir biçimde de içimi değişik bir korku kapladı nasıl bakıcam diye çok karmaşık duygular içerisindeyim fena :)

ay canım çok sevindim..ben de doktora sordum ikiz olma ihtimali var mı diye artık çok geç bebek bir tane dedi :) çok isterdim iki tane kız :) allah tamamına erdirsin canım hepimizinkini

Kızlaarr doktoro gittim bugün, bebeklerim ikizmiş :) iki farklı kese gördük biri 4+6 biri tam 5 haftalık, henüz bebekleri ve kalp ayışlarını göremedik küçük oldukları için şimdilik normal dedi çok şükür, tabi clexan, prolütan, progestoron ve coraspirine devam :) sevindim ama garip bir biçimde de içimi değişik bir korku kapladı nasıl bakıcam diye çok karmaşık duygular içerisindeyim fena :)
canım gözün aydın..bir de 2 kalp atışı duymak mükemmel bir duygu olacaktır senin için...

oh ne güzel her gün birilerimiz duymaya başladık pıt pıtları masallah...

güzel anneler keyifler nasıl...benim mide bulantıları az az oluyor...dr. dün kilo konusunda uyardı almamam konusunda halbuki 58 kg.yum benim dr. kıloyu takık biraz....dünkü kalp atışını unutamıyorum bugün okulda sersem gibiydim dün sevincimden dr.a bile sarıldım düşünün o sarhoş halimi:)))çok komiktim...en kısa zamanda sizlerin de duyması dileğiyle...

yarın dr randevum var çok heyecanlıyım bir okadar da tedirginim içimde kötü bir his var o_O
canım bu hisler hepimizde var tedirginiz haliyle...dün inanki esimle dr.a girmeden bak her şeye hazırlıklı ol dedim ve bu lafı kaç kere dediğimi hatırlamıyorum sonunda da esim kızdı yeter diye...

Marpesa tebrik ederim canim.benimde tuple oldu dun gordum keseyi ahh bende bi duysam allahin izniyle oyle rahatlicam ki 15 gun sonraya verdi nasil gecicek zaman bilmiyorum
bende senin gibiydim canım nası geçicek bu günler diyodum ama gerçekten stres yapma geçiyor.sende hayırlısıyla duyucaksın canım.hayırlı uğurlu olsun Allah devamını sağlıkla getirsin hepimizin inşallah amin.

Canım mutlaka başlamalısın ben hamile kalmaya karar verdiğimde başladım hamile kaldığımda 1.5 kutu bitmişti bile doktoruma söylediğimde en doğrusunu yapmışsın dedi bebeğin gelişimi için çok önemli birşey ben folik trio kullanıyorum hem kalsiyum hem d vitamini hemde folik asit sanada tavsiye ederim
birazdan alıcam folikasiti folibolun çok iyi oldugunu söylemişlerdi ama senin kullandıgında hem kalsiyum hem d vitamini var diyosun günde 1 tanemi içmem gerekiyo 2 mi malum ben geç başlamış olucam

merhabalar ben 4hafta 6 gunluk hamileyim:) beta hcb 186 cikti iki gun sonra yine yaptir kucuk bebek dediler kasik ve belimde agrilrm oluo normalmi bilgisi olan cevap verirse sevinirim. allah hepimize kucahimiza almayi nasip etsin ins.
canım geç döllenmedir betan katlanır günden güne...kasıkta hala ara ara ağrılarım oluyor dün dr.da kasıkta ağrı olabilir dedi..burda bazı arkadaslarda da bel ağrısı oluyor...hayırlı olsun gebeliğiniz...

ayyy çok güzel bi duygudur kesin ben çok istiyordum ikiz gebeligim olsun 2 oglum var 2 tanede kızım olsa ne güzel olur derdim hep hayırlşı olsun saglıcakla kucagına alırsın inşallah ilk bebeklerinmi darısı başıma inşallah benimde ikiz olur :)

kizlar ben 4hafta 6gunluk hamileyim :) beta hcb 186 cikti iki gun sonra yine yaptir kucuk bebek dediler kasik ve belimde agrilrm oluo normalmi bilgisi olan cevap verirse sevinirim.

Back