inanmıyoruuumm ben de s.arabistandayım : ))) hangi şehirdesin? ben riyaddayım.
hangi doktora gidiyorsun? tavsiye edebileceğin bir doktor var mı ben hala emin olamadım hangisine gitsem diye.. daha doktora gitmedim henüz, 20sinde gidicem kısmetse..
Kızlar ben bugün kalp atışlarını duydumAllah herkese nasip etsin inşallah.Ben tüp bebek ile hamile kaldım.11 Aralıkta transferim olmuştu.Normalde okumuştum hafta hesaplardan transferden iki hafta öncesine göre hesaplıyormuşuz.Buda 27 kasıma denk geliyordu.Ama doktor son adetimi sordu 22 Kasımdı ona göre 7+5 dedi.Yani son adet tarihine göre hesap yaptı
Kızlaarr doktoro gittim bugün, bebeklerim ikizmiş :) iki farklı kese gördük biri 4+6 biri tam 5 haftalık, henüz bebekleri ve kalp ayışlarını göremedik küçük oldukları için şimdilik normal dedi çok şükür, tabi clexan, prolütan, progestoron ve coraspirine devam :) sevindim ama garip bir biçimde de içimi değişik bir korku kapladı nasıl bakıcam diye çok karmaşık duygular içerisindeyim fena :)
canım gözün aydın..bir de 2 kalp atışı duymak mükemmel bir duygu olacaktır senin için...Kızlaarr doktoro gittim bugün, bebeklerim ikizmiş :) iki farklı kese gördük biri 4+6 biri tam 5 haftalık, henüz bebekleri ve kalp ayışlarını göremedik küçük oldukları için şimdilik normal dedi çok şükür, tabi clexan, prolütan, progestoron ve coraspirine devam :) sevindim ama garip bir biçimde de içimi değişik bir korku kapladı nasıl bakıcam diye çok karmaşık duygular içerisindeyim fena :)
oh ne güzel her gün birilerimiz duymaya başladık pıt pıtları masallah...Kızlar ben bugün kalp atışlarını duydumAllah herkese nasip etsin inşallah.Ben tüp bebek ile hamile kaldım.11 Aralıkta transferim olmuştu.Normalde okumuştum hafta hesaplardan transferden iki hafta öncesine göre hesaplıyormuşuz.Buda 27 kasıma denk geliyordu.Ama doktor son adetimi sordu 22 Kasımdı ona göre 7+5 dedi.Yani son adet tarihine göre hesap yaptı
yarın dr randevum var çok heyecanlıyım bir okadar da tedirginim içimde kötü bir his var
canım bu hisler hepimizde var tedirginiz haliyle...dün inanki esimle dr.a girmeden bak her şeye hazırlıklı ol dedim ve bu lafı kaç kere dediğimi hatırlamıyorum sonunda da esim kızdı yeter diye...yarın dr randevum var çok heyecanlıyım bir okadar da tedirginim içimde kötü bir his var
bende senin gibiydim canım nası geçicek bu günler diyodum ama gerçekten stres yapma geçiyor.sende hayırlısıyla duyucaksın canım.hayırlı uğurlu olsun Allah devamını sağlıkla getirsin hepimizin inşallah amin.Marpesa tebrik ederim canim.benimde tuple oldu dun gordum keseyi ahh bende bi duysam allahin izniyle oyle rahatlicam ki 15 gun sonraya verdi nasil gecicek zaman bilmiyorum
saolasın canım sende içindeki kötü hisleri at,iyi şeyler düşün Allah'ın izniyle herşey güzel olucak yarın doktordan geldiğinde bize güzel haberler vericeksin inşallah.çok sevindimmmmm, darısı başımıza inş
birazdan alıcam folikasiti folibolun çok iyi oldugunu söylemişlerdi ama senin kullandıgında hem kalsiyum hem d vitamini var diyosun günde 1 tanemi içmem gerekiyo 2 mi malum ben geç başlamış olucamCanım mutlaka başlamalısın ben hamile kalmaya karar verdiğimde başladım hamile kaldığımda 1.5 kutu bitmişti bile doktoruma söylediğimde en doğrusunu yapmışsın dedi bebeğin gelişimi için çok önemli birşey ben folik trio kullanıyorum hem kalsiyum hem d vitamini hemde folik asit sanada tavsiye ederim
canım geç döllenmedir betan katlanır günden güne...kasıkta hala ara ara ağrılarım oluyor dün dr.da kasıkta ağrı olabilir dedi..burda bazı arkadaslarda da bel ağrısı oluyor...hayırlı olsun gebeliğiniz...merhabalar ben 4hafta 6 gunluk hamileyim:) beta hcb 186 cikti iki gun sonra yine yaptir kucuk bebek dediler kasik ve belimde agrilrm oluo normalmi bilgisi olan cevap verirse sevinirim. allah hepimize kucahimiza almayi nasip etsin ins.
ayyy çok güzel bi duygudur kesin ben çok istiyordum ikiz gebeligim olsun 2 oglum var 2 tanede kızım olsa ne güzel olur derdim hep hayırlşı olsun saglıcakla kucagına alırsın inşallah ilk bebeklerinmi darısı başıma inşallah benimde ikiz olur :)Kızlaarr doktoro gittim bugün, bebeklerim ikizmiş :) iki farklı kese gördük biri 4+6 biri tam 5 haftalık, henüz bebekleri ve kalp ayışlarını göremedik küçük oldukları için şimdilik normal dedi çok şükür, tabi clexan, prolütan, progestoron ve coraspirine devam :) sevindim ama garip bir biçimde de içimi değişik bir korku kapladı nasıl bakıcam diye çok karmaşık duygular içerisindeyim fena :)
sağ ol canım darısı sizlere insallah...Hayirli olsun canim benim cok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?