2015 eylül anneleri olarak bebişlerimize aldıklarımız

Ayyyy bu beşiğe ben de bayılmıştım çooooook güzel. Nasıl yapacak? Marangoz mu? Bitince mutlaka koy canım.bir de çantayı nerden ve kaça aldın canım?
yok canım marangoz değil. Ama becerikli ve meraklıdır bu konularda. Kızıma elimle yaptığım bişey olsun istiyorum dedi. Henüz bitmedi bitsin koyacağım. Çantayı markafoniden almıştım 85 Tl idi sanırsam. İçi çok geniş,çok kullanışlı.

Besige bayildimmm sağlıkla kullanın inşallah. Cantayi bende gördüm zaten sırt çantası düşünüyordum ama kararsız kalmıştım içi nasıl ? Kullanışlı mi ? 90 tl ydi çünkü eğer pek bi özelliği yoksa daha uygun bişey bakayım

Çantayı nerden aldınız ve kaca aldınız acaba çok iyi.bu arada besik süper bende istedim ama burda yaptirabilecegm biryer yok

Ben cAntayi cok bgendim ivi cik genis. Onundeksicak tutan bolmede cok gnis 3 bibeon sigar.Yanda islak mendl cebi falan acyip begendim yani. Markafonide indirime girmiti 83- 85 gibi bi fiyata aldim.

Iste bizim dun bebisimize aldiklarimiz. Prenses uyku sei ve halimz aytica perdemiz de ayni modrl. Kraft kangurumu 79 tl idi 60tl ye aldik. Bebek arbamiz kraft twist eco 1100 tl idi 1000 tl ye aldik. Veeeee gueller guzeli kiziminnn sabit seDir besigi. hepsini cok begenerek aldik. Gul gule kullaniriz insallah. Arabayi kesilikle onetirim oto koltuhu kismini kucuk bebekle notmal bebek arabasini 19 kilo 3 yasinda yegenl denefik mukemmel. Tavsiyemdir.

Eklentiler

• Kidboo-Park-Yatak-Uyku-Seti-Prenses-58169.jpg
    161,8 KB · Görüntüleme: 425
  • 4751_kidboo-little-princess-9-parca-uyku-seti-80x140-kdb-lp1-renkyok_1-700x480.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 256
  • lKRA-504185_1.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 206
  • 32798821841708139890.jpg
    88,7 KB · Görüntüleme: 457
  • karyola_4.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 211
Canım her şeyiniz çoook güzel, sağlıklı Günlerde kullanmayı nasip eder inş. Uyku seti, halı ve perdeyi nerden, kaça aldınız canım?

hepsi çok güzeller. güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah. Arabayı çok beğendim. Markası ve fiyatını söyleyebilirmisiniz

Canım her şeyiniz çoook güzel, sağlıklı Günlerde kullanmayı nasip eder inş. Uyku seti, halı ve perdeyi nerden, kaça aldınız canım?
Istanbuldanharamiderede eskidji diye bi yer var mobilya carsisi orda babytown diye bir magazadan aldik besigimiz aranamiz ve kangurumuz da oradan.

Gizem benim de aklımda 4moms var çok kullanışlı çok iyi diyorlar ama pahalı hakikaten almakla almamak arasında gidip geliyorum

Gizem benim de aklımda 4moms var çok kullanışlı çok iyi diyorlar ama pahalı hakikaten almakla almamak arasında gidip geliyorum
valla cok pahalııı bı arkadasım cok memnun ama cocugada baglı sureklı aglayan sallanmaktan hoslanan bısı olursa allah korusun ozaman alırım.sonraya bıraktım sankı yaaa 700 tl :O

kızlar english home bebek urunlerı hep ındırımde butun nevresımlerı ordan alcam 25e düşmüş takımlar..gıyımler sonraaa battanıye kundak vs...

Kızlar teyzesi bebeğime almış bugün teslim aldım e bebekten Aldı çok sevdim yaaa

Eklentiler

• image.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 207
  • image.jpg
    140,7 KB · Görüntüleme: 210
arkadaşlar merhaba, bende eylül annesi olucam hayırlısıyla,hatta 2 saat sonra yine kızıma misafir olucaz:)şaka bir yana kontrolümüz war.bu haftalarda sanırım anomali war mı diye ultrason incelemesi warmış,birde aşı filan gerekli mi diye sorucaz!
neyse bir arkadaş english home'dan bahsetmiş.ben oradan örgü battaniye we çocuk nevresimi aldım.zaten mallarını çok sewiyorum.örgü battaniyelerini tawsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…