- 3 Temmuz 2013
- 4.153
- 4.209
- 248
- Konu Sahibi little3_baby
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm cok guzelmıs nerden aldınız bende 0-3 ay alcamda?Bu gün oğlumuza kışlık astronot mont aldık hemde 24,50 TL ya
Eki Görüntüle 1578589
Yerel bi magzadan elde kalan 3 taneyi satiyorlardi. 0 3 ufak olmaz mi kis icin erken sanki.cnm cok guzelmıs nerden aldınız bende 0-3 ay alcamda?
3. aldığın bende de var..güle güle kullnmak nasip olsunBunlar da benim aldıklarım : İkinci erkek bebeğim olduğu için fazla alışveriş yapmıyorum. Abisinin kıyafetleri yetecektir.
Eki Görüntüle 1605706 Eki Görüntüle 1605707 Eki Görüntüle 1605708 Eki Görüntüle 1605710 Eki Görüntüle 1605711
Aldıkça yine paylaşacağım.
3. aldığın bende de var..güle güle kullnmak nasip olsun
ben weewell soğuk buhar üfleyiciyi performansını beğenmediğim için iade ettim. aslında yorumlar çok olumluydu ama benim aldığım ürünün dijital göstergesi ortam nemini olması gerekenden düşük gösteriyordu. bir de bebeklerimiz için ideal nem 45 olmalı diyor ama tüm gün çalışmasına rağmen bir türlü 45 e gelemedi. tüm bu sebeplerden içime sinmedi. bugün de aldığım diğer ıvır zıvır ürünler gelecek.
Eylül 2015 forumunda alışveriş sohbetleri dönmeye başladı. ancak o kadar hızlı ilerliyor ki forum ben takip edemiyorum. alışveriş sohbetleri bu başlık altında devam etse daha faydali olur diye düşünüyorum aslında.