- 2 Temmuz 2010
- 660
- 878
- 133
- 36
- Konu Sahibi little3_baby
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunuda babası almış
Markası misket Canım beğenmene sevindimbunun markası ne acaba çok begendım renkerini harıkaaa :)
Merhaba bebekler için deterjan olarak duyduğum ve bloglarda tavsiye olarak okuduğum dalin deterjan ve yumuşatıcı. Aslında bebeklerde yumuşatıcı kullanmamak gerekirmis ama dalin in bu iki ürünü hassas ciltlerde bile bir sorun yasatmamis. Ben şahsen bebek deterjanı olarak dalin den başka birşey düşünmem sanırım :) bebek bakim ürünlerinde de şampuan vs onda da yine dalin tercih ederim mis gibi bebek kokuyor :)*deterjan once toz hacisakir bebek icin yumusatici yok.sonra omonun bebek deterjani varmis
Kizlar arastirmalarina kendim kadar guvendigim annelik duygusunu benden once tadan arkadsimin engin tecrubelerini sizinle paylasmak istiyorum.bugun edindigim bilgileri sizinle paylasiyorum.
yan yatis yastigi bebek icin mutlaka *alinmali dedi bogulmalara karsi ayrica yatakta 45 Derecelik egimle yatirilmasi gerekiomus
*biberonda ilk aylar icin cam avent al dedi.kucuk boymus zaten.ayrica aventin biraz daha kalin sari olan bi biberonu varmis o daha kaliteliymis bi kactane gerekiomus biberon.biberonlarin ucu ayda bir degisiyormus cunku ayina gore ucunda 1 delik 2 delik vs.. artiomus.anne memesi gibi olandan al dedi.
*biberonun dibindeki kalintilari temizlemek icin siradan bisi alabilirsin dedi
*eger sut gelmezse bebek emmezse cift pompali olan lansinohun elektrikli fiyati yaklasik 250 tl olan gogus sagma makinesini önerdi. Diger tum urunlerde tek pompa varmis sadece bunda cift pompa varmis iki gogsu ayni anda sagabiliosun
*dogumdan bi sure once gogus uclarini yumuşatmak icin lansinoh gogus kremi
*lansinoh gogus pedi
*deterjan once toz hacisakir bebek icin yumusatici yok.sonra omonun bebek deterjani varmis
*şampuanları vs hepsi bubchen almis en dogali oymus
*islak mendil unibaby islak pamuk
*bebem bezi beyaz renkte olan prima piremium
*burun aspiratoru icin okyanus suyu
*gerektiğinde ilk emzik kaucuk anne memesine daha cok benzeyen chiconun emzigi
şimdilik bu kadar
Ben iki hafta önce gittim canım . 5 katlı bebek kıyafetleri, bakım malzemelerinden tut arabalara,beşiklere kadar bebek ihtiyaçları mevcut . Özellikle kıyafetler çok uygun hastane çıkışları vs. Bana sadece bebek arabaları pahalı geldi sonuçta internetten daha ucuza alabiliyorsun . Toplu alışverişlerde nakire indirim de yapıyorlar . Ben gittiğimde kalabalıktı insanlar istedikleri eşyaları sepete doldurup geziyorlardı. Istanbulda yakın bir yerddiysen gidip görebilirsinKızlar istanbul da olup havuzlu han a giden var mı
Teşekkür ederim diğer topic te bir arkadaş daha bahsetti hem çok uzaktayim hemde pek gerek yok sanırım teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için :)Ben iki hafta önce gittim canım . 5 katlı bebek kıyafetleri, bakım malzemelerinden tut arabalara,beşiklere kadar bebek ihtiyaçları mevcut . Özellikle kıyafetler çok uygun hastane çıkışları vs. Bana sadece bebek arabaları pahalı geldi sonuçta internetten daha ucuza alabiliyorsun . Toplu alışverişlerde nakire indirim de yapıyorlar . Ben gittiğimde kalabalıktı insanlar istedikleri eşyaları sepete doldurup geziyorlardı. Istanbulda yakın bir yerddiysen gidip görebilirsin
Canım beşiği nereden aldın öğrenebilir miyim ?bende odasından ayrı bir 7 ay kadar yanımda yatırmak için istiyorum benim baktıklarımın fiyatları hep 450 idi . Merak ettim nereden aldığını.ben 300 tl aldım bu beşiği baya geniş içi satıcı 1 yaşına kadar yatar dedi sallantılı yapmadım sabitledim ama 8 ay falan yatar tutunup kalkmaya başladığında yatırmam odasına alıştırırım ilk aylarda iyi olur salona yatak odama taşıması kolay.. bi odası zaten olacak orda büyüyen derin bir beşiği olacak..
tatlım istanbul yenibosna eskidjiden aldım..Canım beşiği nereden aldın öğrenebilir miyim ?bende odasından ayrı bir 7 ay kadar yanımda yatırmak için istiyorum benim baktıklarımın fiyatları hep 450 idi . Merak ettim nereden aldığını.
Ayyyy bu beşiğe ben de bayılmıştım çooooook güzel. Nasıl yapacak? Marangoz mu? Bitince mutlaka koy canım.bir de çantayı nerden ve kaça aldın canım?Kizlar bende bebek bakim cantami oldum stylo grand benim cok hosuma gitti ozellikle sirt cantasi istiyordum zaten oldu. Birdeee bizim super babamiz benim internette gorup hayran kaldigim tasarim besigi kendi elleriyle yapiyor kizimiza. Besigin modelini ekliyorum internetten. Kocacigim bitirince onun fotosunu da koyacagim :)
Bayildimm yaa bebek besiginee cok guzell..cok sanslisin.Kizlar bende bebek bakim cantami oldum stylo grand benim cok hosuma gitti ozellikle sirt cantasi istiyordum zaten oldu. Birdeee bizim super babamiz benim internette gorup hayran kaldigim tasarim besigi kendi elleriyle yapiyor kizimiza. Besigin modelini ekliyorum internetten. Kocacigim bitirince onun fotosunu da koyacagim :)