• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 eylül anneleri olarak bebişlerimize aldıklarımız

kızlar okiedog marka bebek çantası vardı. Burada görmüştüm sanırım. İçinde termos aparatı filan vardı. Bilen varsa gönderebilir mi?

kızlar okiedog marka bebek çantası vardı. Burada görmüştüm sanırım. İçinde termos aparatı filan vardı. Bilen varsa gönderebilir mi?

Burda gördüm mü hatırlamıyorum ama Unnado'ya ara ara geliyor okiedog markası. Ayrıca e-bebek te de yakında görme fırsatım olmuştu :) sorduğun termos aparatı gibi parçalarının olup olmaması ise okiedog çantalarda var. Simply good ve lassig (laessig diye de geçiyor) markalarında da görmüştüm onlarda da vardı. Bu 3 markanın da tarzı birbirine yakın :)

hanımlar daha önce tavsiye edildi mi bilmiyorum ama göğüs ucunun yara olmaması için philips aventin göğüs kalkanını öneririm, göğüs pedi hiç kullanmadım ben, sadece dışarı çıkarken kullanıyordum. emzirdikten sonra lansinoh göğüs ucu çatlak önleyici kremi sürüp kalkanı takıyordum, yara binşükür hiç olmadı. o yüzden soran hamilelere ilk tavsiyem hep bu oldu.
sterilizatör hiç kullanmadım, almadım da..katı meyve sıkacağı almıştım ek gıdaya geçişte, o da gayet gereksiz olmuş sonradan anladım tavsiye eden olursa ve henüz almadığınız bi ürünse hiç tavsiye etmiyorum cam rendede rendeleyip posasyıyla alıştırmanızı tavsiye ediyorum.
aklıma geldikçe yazacağım ben de birinciden tecrübelerimi..[/QUOTben ilk cocuğumda altı ay bebek bezi alır gibi kendime gögüs pedi aldım çok akıyordu göğüslerim bu göğüs kalkanı akmaya kesin çözüm müdür ben de alsam mı

ben memnun kaldım, bu hamileliğimde de aldım yine. ilk bebeğimde yara yaşamadım. kremi sürdüken sonra kalkanı takıyorsun, arada bi boşluk var fazla süt oraya doluyor, oradan kendin boşaltabilirsin. akmayı durdurmuyor yani. yarayı engelliyor.

Merhaba güzel anneler, bebeğim öyle güzel kıyametleriyle geliyor ki.. Bazen birşey almama gerek olmayacak diye düşünüyorum :) Dün gelen hediyelerimiz aşağıdakiler

Bunlar halamızın hediyeleri P_20150507_092650.jpg
Bu merserize hırka, alt ve çoraplar babannemizden
P_20150507_092908.jpg

Babamızın teyzesi mama setimizi şimdiden almış, örgü yeleğimizde teyzemizden.. daha bir sürü şey siparişi vermiş, gelmesini bekliyoruz. Yine esprili bodyleri de babannemiz almış. Ananemiz iyi dikiş diktiği için oda pikelerimizi, nevresim takımımızı yorganımızı, alt açma setimizi, koku keselerimizi hazırlayacak.

Eklentiler

• P_20150507_093115.jpg
    P_20150507_093115.jpg
    109,3 KB · Görüntüleme: 226
  • P_20150507_093224.jpg
    P_20150507_093224.jpg
    121,4 KB · Görüntüleme: 243
  • P_20150507_093028.jpg
    P_20150507_093028.jpg
    124,6 KB · Görüntüleme: 234
arkadaşlar beşik alırken neye dikkat etmek gerekir? mobilya tarzındakileri mi tavsiye edersiniz yoksa katlanabilir özellikte olanlarımı?

arkadaşlar beşik alırken neye dikkat etmek gerekir? mobilya tarzındakileri mi tavsiye edersiniz yoksa katlanabilir özellikte olanlarımı?
Yerine bağlı ben kendi evim olsaydı kesinlikle mobilya alırdım. Kiraciyim ve tayinciyiz sürekli bu yüzden park yatak lardan alacağım

Yerine bağlı ben kendi evim olsaydı kesinlikle mobilya alırdım. Kiraciyim ve tayinciyiz sürekli bu yüzden park yatak lardan alacağım
Bende aynı durumdayım. Üstelik doğumu başka bir şehirde (annemin yanında) yapmayı düşünüyorum. Bize de park yatak lazım sanırım.

Bende aynı durumdayım. Üstelik doğumu başka bir şehirde (annemin yanında) yapmayı düşünüyorum. Bize de park yatak lazım sanırım.
Tamamen aynı durumdayiz :)) bende doğumu kısmetse annemin yanında yapacağım. Oraya yatak alacak misin ?

Back