- 2 Temmuz 2010
- 660
- 878
- 133
- 36
- Konu Sahibi little3_baby
Evet canım en üstteki pembe Takım'ı sordum çok güzel Güle güle giysin inşallah
Hangisini canımm?? Eğer pembeli alt üstü soruyorsan o 5li takım 25 liraydı sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım en üstteki pembe Takım'ı sordum çok güzel Güle güle giysin inşallah
Hangisini canımm?? Eğer pembeli alt üstü soruyorsan o 5li takım 25 liraydı sanırım.
canım çok güzel ne kdar bu arabanın fiyatıKirmizi aldik emin olamasam da hosuma gitti ya oglum olacak ama kirmizi ona da olur diye dusundum
Tatlim 630a aldik babymallde 23 nisan indirimi vardicanım çok güzel ne kdar bu arabanın fiyatı
Kirmizi aldik emin olamasam da hosuma gitti ya oglum olacak ama kirmizi ona da olur diye dusundum
kızlar okiedog marka bebek çantası vardı. Burada görmüştüm sanırım. İçinde termos aparatı filan vardı. Bilen varsa gönderebilir mi?
hanımlar daha önce tavsiye edildi mi bilmiyorum ama göğüs ucunun yara olmaması için philips aventin göğüs kalkanını öneririm, göğüs pedi hiç kullanmadım ben, sadece dışarı çıkarken kullanıyordum. emzirdikten sonra lansinoh göğüs ucu çatlak önleyici kremi sürüp kalkanı takıyordum, yara binşükür hiç olmadı. o yüzden soran hamilelere ilk tavsiyem hep bu oldu.
sterilizatör hiç kullanmadım, almadım da..katı meyve sıkacağı almıştım ek gıdaya geçişte, o da gayet gereksiz olmuş sonradan anladım tavsiye eden olursa ve henüz almadığınız bi ürünse hiç tavsiye etmiyorum cam rendede rendeleyip posasyıyla alıştırmanızı tavsiye ediyorum.
aklıma geldikçe yazacağım ben de birinciden tecrübelerimi..[/QUOTben ilk cocuğumda altı ay bebek bezi alır gibi kendime gögüs pedi aldım çok akıyordu göğüslerim bu göğüs kalkanı akmaya kesin çözüm müdür ben de alsam mı
Yerine bağlı ben kendi evim olsaydı kesinlikle mobilya alırdım. Kiraciyim ve tayinciyiz sürekli bu yüzden park yatak lardan alacağımarkadaşlar beşik alırken neye dikkat etmek gerekir? mobilya tarzındakileri mi tavsiye edersiniz yoksa katlanabilir özellikte olanlarımı?
Ayy kiyamam saglicakla giysin insallah canim o hirkayla kalin alt ust takimi nerden aldin acaba cok begendim )))Bunlar da oğluma aldıklarım, bebeğim annen heyecanla seni bekliyor :)Eki Görüntüle 1522624 Eki Görüntüle 1522625 Eki Görüntüle 1522626 Eki Görüntüle 1522627
Canım bebetto dan aldım indirime girmiş kaçırmadım:)Ayy kiyamam saglicakla giysin insallah canim o hirkayla kalin alt ust takimi nerden aldin acaba cok begendim )))
Bende aynı durumdayım. Üstelik doğumu başka bir şehirde (annemin yanında) yapmayı düşünüyorum. Bize de park yatak lazım sanırım.Yerine bağlı ben kendi evim olsaydı kesinlikle mobilya alırdım. Kiraciyim ve tayinciyiz sürekli bu yüzden park yatak lardan alacağım
Tamamen aynı durumdayiz :)) bende doğumu kısmetse annemin yanında yapacağım. Oraya yatak alacak misin ?Bende aynı durumdayım. Üstelik doğumu başka bir şehirde (annemin yanında) yapmayı düşünüyorum. Bize de park yatak lazım sanırım.
Park yataklar katlanabilir oluyormus ondan alirsak tasiyabiliriz sanirim.Tamamen aynı durumdayiz :)) bende doğumu kısmetse annemin yanında yapacağım. Oraya yatak alacak misin ?
Ben de kızçeme bunları aldım. Genelde hastane çıkışlarını pek sevmiyordum bu cici geldi bana.