- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 38
- Konu Sahibi little3_baby
-
merhabaarkadaşlar merhaba, bende eylül annesi olucam hayırlısıyla,hatta 2 saat sonra yine kızıma misafir olucaz:)şaka bir yana kontrolümüz war.bu haftalarda sanırım anomali war mı diye ultrason incelemesi warmış,birde aşı filan gerekli mi diye sorucaz!
neyse bir arkadaş english home'dan bahsetmiş.ben oradan örgü battaniye we çocuk nevresimi aldım.zaten mallarını çok sewiyorum.örgü battaniyelerini tawsiye ederim.
gözün aydın.. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-eylul-anneleri.777960/page-2074 bak burda daha çok kalabalığız...bu sayfada sadece aldıklarımızı paylaşıyoruz.tekrar merhaba kızlar,
henüz geldim ayrıntılı ultrasondan..çok şükür rabbime kızımın herşeyi çok normal!gerçekten ayrıntılı bir kontrolden geçtik!aşı olmam gerekiyor birde kan tahlili RH uyuşmazlığımız we kan sayımı için.kısacası şuan her şey yolunda!darısı herkese!
bu arada beklerken bi kadın geldi bebeği düşmüş,benim karnıma bir bakışı wardı anlatamam!kaldıramadım kafamı yerden.Allah sabır wersin we bizleri ewlatlarımızın acısıyla sınamasın diye dua ettim
yok estağfurullah olurmu..görmemişsindir belki dedimaa ewet biliyorum..heyecandan okuduğum sayfaya yazıwerdim. kusura bakmayın
Canim karyola yatak uyku seti hali perde 1500 tuttu hepsi. Karyola belis marka gercekten bebek mobilyasinda isim yapmis bir marka Baya arastirdim. Uku seti ve diger tekstil urunleri kidboo o da cok kaliteli. Kumasi lan mukemmel yumusacik.hepsi çok güzeller. güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah. Arabayı çok beğendim. Markası ve fiyatını söyleyebilirmisiniz
sifir tabiki canim ikinci eli ne yapalim bebislerimize :) adi eskici sadece bir suru moilyacinin ayni bina icinde oldgu bir yer.Hanımlar bu eskidji dediğiniz yer ikinci el ürün mü satıyor yoksa sıfır mı.
sifir tabiki canim ikinci eli ne yapalim bebislerimize :) adi eskici sadece bir suru moilyacinin ayni bina icinde oldgu bir yer.
Arkadaşlar benim de SAT 18 aralık, bebeğim 24 eylülde 40 haftayı dolduracak. Ama ikinci bebek ve ilki sezeryan, muhtemelen 10 eylülde alır doktor. Tecrübelerime dayanarak illa göğüs pompası alacaksanız avent manuel tekli pompayı tavsiye ederim. Çalışan anneyseniz şimdiden alın. Çalışmayan anneler için çok lazım bir ürün değil bence pompa, bebek doğsun eğer sizi emmezse ona göre bakarsınız. Lansinoh'un ikili elektrikli pompası da var elimde ama kesinlikle avent manuel daha güzel. Manuelde göğsünüzü istediğiniz kadar sert veya yumuşak sıkıyorsunuz, elektrikli kendi sıktığı için acıtabiliyor, bence kimse elektrikli almasın, ben pişman olmuştum.
Kızlar bugün Havuzlu Hana gittik Eminönü'ne bebeğe daha hiç kıyafet almamıştım bugün bir şeyler aldım
Bu takımı
Eki Görüntüle 1507542
Iyi Günler'de sağlıkla giysin bebişin hepsi çok güzel bu Takım'ı ne Kadar'a aldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?