• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 eylül anneleri olarak bebişlerimize aldıklarımız

arkadaşlar merhaba, bende eylül annesi olucam hayırlısıyla,hatta 2 saat sonra yine kızıma misafir olucaz:)şaka bir yana kontrolümüz war.bu haftalarda sanırım anomali war mı diye ultrason incelemesi warmış,birde aşı filan gerekli mi diye sorucaz!
neyse bir arkadaş english home'dan bahsetmiş.ben oradan örgü battaniye we çocuk nevresimi aldım.zaten mallarını çok sewiyorum.örgü battaniyelerini tawsiye ederim. :anneadayı::KK46::KK37:
merhaba
dün bende gittim english home a aldık bazı cicicler....tavsıye ederiz.
benımde aksam ayrıntılı ultrasonum var...hayırlısı hakkımızda

tekrar merhaba kızlar,
henüz geldim ayrıntılı ultrasondan..çok şükür rabbime kızımın herşeyi çok normal!gerçekten ayrıntılı bir kontrolden geçtik!aşı olmam gerekiyor birde kan tahlili RH uyuşmazlığımız we kan sayımı için.kısacası şuan her şey yolunda!darısı herkese!
bu arada beklerken bi kadın geldi bebeği düşmüş,benim karnıma bir bakışı wardı anlatamam!kaldıramadım kafamı yerden.Allah sabır wersin we bizleri ewlatlarımızın acısıyla sınamasın diye dua ettim :110:o_O

tekrar merhaba kızlar,
henüz geldim ayrıntılı ultrasondan..çok şükür rabbime kızımın herşeyi çok normal!gerçekten ayrıntılı bir kontrolden geçtik!aşı olmam gerekiyor birde kan tahlili RH uyuşmazlığımız we kan sayımı için.kısacası şuan her şey yolunda!darısı herkese!
bu arada beklerken bi kadın geldi bebeği düşmüş,benim karnıma bir bakışı wardı anlatamam!kaldıramadım kafamı yerden.Allah sabır wersin we bizleri ewlatlarımızın acısıyla sınamasın diye dua ettim :110:o_O
gözün aydın.. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-eylul-anneleri.777960/page-2074 bak burda daha çok kalabalığız...bu sayfada sadece aldıklarımızı paylaşıyoruz.

hepsi çok güzeller. güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah. Arabayı çok beğendim. Markası ve fiyatını söyleyebilirmisiniz
Canim karyola yatak uyku seti hali perde 1500 tuttu hepsi. Karyola belis marka gercekten bebek mobilyasinda isim yapmis bir marka Baya arastirdim. Uku seti ve diger tekstil urunleri kidboo o da cok kaliteli. Kumasi lan mukemmel yumusacik.

Biberon alacaksanız, doktor Brown'un dar ağızlı biberonuna bakın. Bu biberon özel tasarım ve bebek içerken bebeğin hava yutmasını engellediği için gaz yapmıyor. Kardeşimin oğlu onunla büyüdü. Bu arada erkek bebeklerde gaz kız bebeklere göre daha çok oluyor; bununda nedeni erkek bebeğin bağırsak uzunluğu kıza göre daha fazla. Bu da gaz yapıyor :( Bu biberonu tavsiye ederim; yalnız dar ağızlı olanını alın.

Bir de Nuk'un damaklı memesi o da iyi bir yalancı meme. Bizde tomarla vardı :) İkisi iki elinde biri ağzında geziyordu :)

Banyo şampuanı imkanınız varsa Sebamed ürünleri. Pişik kremi ise Nivea. Bunların hepsi test edildi onaylandı yeğenimde :)

Hanımlar bu eskidji dediğiniz yer ikinci el ürün mü satıyor yoksa sıfır mı.

Kirmizi aldik emin olamasam da hosuma gitti ya oglum olacak ama kirmizi ona da olur diye dusundum

Eklentiler

• IMG_20150423_191135.jpg
    IMG_20150423_191135.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 269
Kızlar bugün Havuzlu Hana gittik Eminönü'ne bebeğe daha hiç kıyafet almamıştım bugün bir şeyler aldım

Bu takımı

baby-center-42082-paris-mon-amour-onden-citcitli-takim-krem-1.jpg

Bu battaniyeyi markası Sebi Bebe

108840802_tn70_0.jpg

Bu hastane çıkışını aldım ama sanırım yenidoğan için biraz büyük geldi gözüme

tavşannn.jpg

Son olarak bu alt açma minderini aldım

Adsız.jpg

Bu kadar:))

Arkadaşlar benim de SAT 18 aralık, bebeğim 24 eylülde 40 haftayı dolduracak. Ama ikinci bebek ve ilki sezeryan, muhtemelen 10 eylülde alır doktor. Tecrübelerime dayanarak illa göğüs pompası alacaksanız avent manuel tekli pompayı tavsiye ederim. Çalışan anneyseniz şimdiden alın. Çalışmayan anneler için çok lazım bir ürün değil bence pompa, bebek doğsun eğer sizi emmezse ona göre bakarsınız. Lansinoh'un ikili elektrikli pompası da var elimde ama kesinlikle avent manuel daha güzel. Manuelde göğsünüzü istediğiniz kadar sert veya yumuşak sıkıyorsunuz, elektrikli kendi sıktığı için acıtabiliyor, bence kimse elektrikli almasın, ben pişman olmuştum.

canım ben de lansinoh kullandım ama elektriklisini, memnun kaldım ben de tavsiye ederim. sıkma ayarı ayarlanabiliyor, hiç sıkıntı yaşamadım ben açıkcası. pompa aslında ilk zamanlarda da lazım, kalan sütü sağdıkça süt artıyor çünkü. ben ilk günden itibaren başladım pompayı kullanmaya.

hanımlar daha önce tavsiye edildi mi bilmiyorum ama göğüs ucunun yara olmaması için philips aventin göğüs kalkanını öneririm, göğüs pedi hiç kullanmadım ben, sadece dışarı çıkarken kullanıyordum. emzirdikten sonra lansinoh göğüs ucu çatlak önleyici kremi sürüp kalkanı takıyordum, yara binşükür hiç olmadı. o yüzden soran hamilelere ilk tavsiyem hep bu oldu.
sterilizatör hiç kullanmadım, almadım da..katı meyve sıkacağı almıştım ek gıdaya geçişte, o da gayet gereksiz olmuş sonradan anladım tavsiye eden olursa ve henüz almadığınız bi ürünse hiç tavsiye etmiyorum cam rendede rendeleyip posasyıyla alıştırmanızı tavsiye ediyorum.
aklıma geldikçe yazacağım ben de birinciden tecrübelerimi..

Hangisini canımm?? Eğer pembeli alt üstü soruyorsan o 5li takım 25 liraydı sanırım.

Back