2015 Eylül anneleri kaç kilo aldınız?

25. haftaya girdim altı kilo almışım biraz hızlandı sanki kilo alma tabi bunda canım ne isterse ne zaman isterse yememin de etkisi olabilir

Valla ben tatli hic sevmem yemem ama ona ragmen kilo aliyordum. 2 haftadir doktorumun dediklerine dikkat ediyorum ekmek yemiyorum (kahvaltida tahilli 3 dilim haric) aksam 8den sonra yemek yemiyorum 2 haftadir kilo almamisim cok mutluyum :) 7.5 8 arasi gidip geliyorum 3 haftadir

25+2 deyim 8 kilo aldım ben 9 kiloya doğru gidiyorum son aylar daha da çok kilo alınıyormuş bakalım sonum ne olacak

ben de şimdi dr randevumdan geldimmm :) biraz kilolu hamile kaldım normale göre 10 kg fazla vardı. 2.5 kg verdim ilk haftalarda. su anda 4 kg almışım. yine de dikkat et dedi dr umm

25. haftam dolmak üzere bugun tartıldım 3 kilo daha almışım toplam 5 oldu ..2 ay once tartılmıştım en son 2 kilo almışsın demişti dr..

Kızlarr ben de 25.haftadayım.Ne güzel almıyorum diye sevinirken son iki haftada 2 kilo birden almışım. Toplamda 6 kilo almış oldum. Nasıl sizce fazlamı ?

Bende 10 kilo aldim :) once cok uzuluyordum sonra dedim ki bebegim saglikli olsun bi sikinti cikmadan kucagima aliyim da gerisi bos bosver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…