2015 Eylül anneleri kaç kilo aldınız?

ben 25 haftadayım 6 kilo aldım:) bakalım son üç ayda kaç kilo alıcam esas kiloyu son aylarda alırsın diyorlar:s gerçi bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde doğsunda kiloyu veririz.

Bende 20+6 yim 7.5 kilo aldim doktorum 13le kapatmaya calisalim dedi. Aylik 1.5 kilo yani. Sabah 3 dilim ekmek hakkim var ama tam tahilli cavdarli filan. Oglen ve aksam ekmek yasak. Doyana kadar yiyebiliyorum ama ekmeksiz. Ara ogun yok dedi atistirmayi sadece kavrulmamis ceviz badem vs ile yap 2 avucu gecme dedi. Ya da meyve dedi o da 4 avuc kadar. Sutten ziyade yogurt tuket bagirsaklara daha faydali dedi. Ben dikkat etmeye basladim uymak zor oluyor ama mecburrrr :) sorusu olanlara daha ayrintili soylerim listeyi insallah cok abartmadan gecer bu süreç canlar
aynı durumdayız listeni bana detaylı olarak açıklar mısın cnmmmmmmm bende 7.5 kilo aldım :KK43:

22. Haftayı 5 kg ile kapatmış 23 e adım atmış bulunuyoruz. Bakalım bu kontrollü alım ileriki haftalarda n'olacak. Bünyem kiloya gayet müsaitti oldum olası, kontrol de istemli olarak yapılmış değil.
Sanıyorum aniden balona dönüşeceğim :KK70:

Şu ana kadar (yani 22+3) 2 yada 3 kilo aldım. Bundan sonra daha dikkatli olmam lazım. İştahım çok fena. :kk77:

Ben de 23 haftalığım 7,5 kilo aldım ama sanki bundan sonra daha da çok alıcam diye korkuyorum aynı miktarda yiyorum ama kilom artıyor haftaya Dr umda çok almışsın dicek, onlarda ayrı kasıyor

Ben de 23 haftalığım 7,5 kilo aldım ama sanki bundan sonra daha da çok alıcam diye korkuyorum aynı miktarda yiyorum ama kilom artıyor haftaya Dr umda çok almışsın dicek, onlarda ayrı kasıyor
Aşağı yukarı aynı ilerlemişiz ve bana da öyle geliyor ki birden dubaya dönüşeceğim :KK53::KK70:
Bünye müsait olunca sonuç kaçınılmaz sanırım. Allah meleklerimize sağlık versin ne yapalım:oops:

Aşağı yukarı aynı ilerlemişiz ve bana da öyle geliyor ki birden dubaya dönüşeceğim :KK53::KK70:
Bünye müsait olunca sonuç kaçınılmaz sanırım. Allah meleklerimize sağlık versin ne yapalım:oops:
Âmin canım zaten emzirirken kilo veriliyor; zaten tempo yorucu oluyor istemeden zayıflıyorsun; Allah yavrularımızı korusun

Bende 23 haftalığım 3 kilo aldım.. Bu haftadan sonraa çifter çifter alıyormuşuzzz :KK43: :KK43: Ama olsun sağlıklı olsun kuzucuklarımızz

Tabi kaç kiloyla hamile kaldığımızda önemli dikkat etmemiz lazımm . Bu aralar dondurmaya çok takmıştım bende ara verdim :)

Ben 22+3 tam 3 kilo aldım. Daha önceki gebelik lerinde 9 10 kilo ile bitirdim ama bundan daha hızlı almışım eski notlarına bakınca gördüm. Istah yok isim çok yoğun bişey yicek vakit bulamıyorum. Allahtan hayirlisi

cts doktor kontrolümüz vardı, ayrıntılı ultrason için; 6,5 kg almışım, 58 ile başladım, 64,4 çıktım, doktor bu ne hız dedi, pek memnun olmadı, daha az bekliyormuş...

22+5 deyim ve 10 kilo aldım:KK76:54 le başlamıştım Halen hamile olduğum çok belli değil bütün kilolar kalçama bacaklarıma giiti ya hiç böyle olcağım aklıma gelmezdi bugün aytıntılı var benimde sonrasında kendi doktorumla da görüşcem ..hep sabahtan alıyordum randevuları bugün 2 ye aldım kahvaltıyı yapıp gidince nerdeyse 2 kilo atıyor resmen:KK53::KK53:

Ohhh kizlar hepimiz tombiklesiyoruz olsun feda olsun kuzularimiza evlatlarimiz iyi olsun insallah ama boyle kilolarimizi paylasalimki bazilarimiz ben dahil asiriya kacdik mi stop diyelim :anneadayı::KK200::nazar::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

X