2015 Eylül anneleri kaç kilo aldınız?

oskeortmen

Deniz koydum adını ;)
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
1.044
1.773
Arkadaşlar kilolarımızı bu başlık altında konuşabiliriz diye düşündüm. Ben şuan 14+4 teyim her sabah tartılıyorum ve şuana kadar 1 kilo aldım. Sanırım şimdilik iyi gibi ne dersiniz?

bende 15. haftadayım 2 kilo aldım. şişlik var üstümde süt yogurt ceviz muz bunları yemek için zorluyorum kendimi bi de yemek yiyorum fazla kilo almaktan korkuyorum fakat her doktora gittiğimde bebeğimin gelişimi gayet iyi mutlu oluyorum :)) o iyi olsun da veririz inş

Ben bu konuyu açtığımda 14. haftada olduğumu sanıyordum. Meğer üstüne görmüşüm bebek 10 gün kadar büyükmüş. Şuan 16+3 teyim kilom aynı. hala 60 kiloyum. Yani 1 kilo almış bulunuyorum hala. Göbek çıktı özellikle akşamları belirgin genelde. Ama dün yürüdüm 15 dakika kadar hiç şişkinliğim de olmadı hatta karnım çıkmayınca önce ne oldu bebeğime dedim . Yürüyüş gerçekten işe yarıyormuş tavsiye ederim.

16+3 üm ben de şimdiye kadar hiç kilo almadım.. ama yakındır başlarız herhalde almaya

Sizlere maşallah ya tebrik ederim. Ben 14+2 yim. 3 kilo aldım maalesef. Ama hiç kusmayan bir gebeyim. Ona bağlıyorum.

Ben de 13+6 oldum. Henüz kilo almadım. Eğer ödem hissediyorsanız bol su ve yürüyüş tavsiye ederim.

Hamile kaldigimda 58 kiloydum su an 60 sanirsam esimden kaynaklaniyor ilk gebeligim oldugu icin ne bulursak yiyoruz oda bende fazlasiyla kilo aldik bu gidisle birlikde dogum yapicaz :)

en kilolunuz benim :) 18. haftadayız 4 kilo aldım. bende hiç mide bulantısı yaşamadan hamilelik geçirenlerdenim ne bulursam da yemiyorum ama kilo almak kaçınılmaz oldu.

Sanırım bende yarim kg kadar aldım,çarşamba günü 17. Hafta bitecek ama göbek belirginleşti.. Hala her kiyafetimi giyiyorum sizde durumlar ne kıyafet konusunda hanımlar

ben hamiş pantalonu giymeye basladım :) sıkıyo pantalonum bayagı belli oldu göbiş

Ben hamile pantolonu aldım iki tane ama hala birinin paçasını yaptırmadığım için giyemiyorum. Tayt çok rahat oluyor. Üzerine de bol trikolar :) Okulda bile artık tayt giyiyorum. Zaten okulda sadece 4 kişiyiz ve hepimiz bayanız ve müdür de ben olduğum için tayt giymem sorun olmuyor :) Hamileliğimin bu okulda denk gelmesi benim için baya bir şans oldu.
Hafta sonu da bundan sonra giyemeyeceğim bütün kıyafetleri kaldırdım. Dolabım çok ferahladı.
Ama hala salopet bulamadım kafama göre. Onu da alırsam tam hamile gibi hissedicem sanırım :)

bende 15+2 deyim 52 ile hamile kaldım 48 kiloya düştüm

Ben hala 1 kilodayım. Bebek zaten yaklaşık 200 gr, göğüslerim de en az 500 gr fark yaratmıştır :) Şaka bi tarafa kiloyu ben göğüsten alıyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…