2015 Eylül anneleri kaç kilo aldınız?

1.72 boyundayım 65 kilo ile hamile kaldım. Çok şükür ilk aylarım kusmasız geçti, doğal olarak ilk aylarda bile birer birer kilo aldım. Bugün doktora gittim 76 kilo olmuşum. Doktor kızdı Bütün hamileliğin boyunca alman gereken kiloyu almışsın maşallah dedi. Bundan sonra bebek daha hızlı ve daha çok kilo alır; ama senin almaman lazım dedi. İnanın çok dikkat ediyorum. Günlük 3 lt su içiyorum, yürüyüş yapmaya çalışıyorum, ekmek neredeyse yok denecek kadar az. Off... of... taktım kafaya ya...

32 hafta bitmek üzere ben 10 kilo aldım. Bundan sonra daha dikkatli olmam gerekiyor. Akşam 8'den sonra yemeyi kestim.Akşam yemek bana çok kilo aldırdı.

valla 55-56 arasında hamile kaldım şuan 66 kiloyum yani 10-11 kilo aldım doğuma kadar 2-3 kilo daha alsam standart kiloyla bitiricem inşallah.tek avuntum boyumun uzun olmasından dolayı zayıf görünmem::)))

Bugun 36. Haftamiz, toplam 6kg aldik. (176cm boyunda, 83kg hamile kaldim) tartida 90'ı gorunce (bazi gunler şişkinlik yaşiyorum) son haftalarda daha ne kadar alabilirim diye cok endiseleniyorum.

Gecen 35. haftadaki kontrolumuzde bebek boyumuz 51.5cm kilomuz 2950gr.di.

Yaaa, bu kdr aynı olur :) boyumuz, hamile kaldığımız kilo ve aldığımız kilo aynı! Çok şaşırdım okuyunca, acaba yazmıştım da ben mi unuttum deyip nickine baktım! Doğum tarihimiz de çok yakın :))

Ay ne güzel sen de sanşlı anne adaylarından birisin o zaman :) Hayirli dogumlar nasip olsun insallahhh

Hepimize inşallah :) şanslımıyız ki bilmiomki.. Zaten kilolu kaldm die kafaları yiyorum :s nası 65 e düşerim diye kara kara düşünüyorum..

Hepimize inşallah :) şanslımıyız ki bilmiomki.. Zaten kilolu kaldm die kafaları yiyorum :s nası 65 e düşerim diye kara kara düşünüyorum..
Eger bebegin gelisimi kilosu normalse tabiki cok sanslisin :) benim gibi kilolu hamile kalip uzerine bir de 25kg alan ve su an neredeyse hareket edemeyen arkadasim var. Hayirlisiyla emzirebilirsek bir de bebeklerimizi kilolar kaybolup gidiyormus, ortalama 500kalori harcarmis anneler emzirirken, insallah sutu bol bebekleri de emen anneler oluruz kilolar kaybolup gider :)

Haklısın tabi, çok şükür bebek 3 kg, normal herşey.. Aldğmz hamilelik kilosu hop diye gider de sonrası Allah kerim :) irtibat halinde kalalım da verelim birlikte inşallah :) hangi şehirdesin bu arada? Ben ankaradaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…