- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
-
- Konu Sahibi oskeortmen
Aslında orta boyluyum 165 tek avantajım bacak boyum uzun birde şişligim yok o yüzden anlaşılmiyo sanırım ama yakinda şişeye başlayınca kilom anlaşılır heraldeBoyun uzunmu? Banada oyle diyorlar :) nasil oluyo cidden anlamiyorumml
27+4 deyim 5.5 kilo aldım. Ama iştahı m yok. Karnım aç ama yemeklerden midem bulanıyor. Kendimi zorlayip kusturmadan yemeye çalışıyorum. Beni gibi olan var mı. Kilo az mı diye korkuyorum.
Canim nasıl bi diyet bizede soyle ((bende 10 aldım bile60la hamile kaldım suan 73ümdiyet uyguluyorum almam yavasladı artık :) sonumuz hayır olsun :)
Elimde herhangi bi liste yok doktorun yeme az ye dediklerini uyguluyorum. Ekmek yok en azından beyaz ekmek hiç yok. Karpuz kavun muz bunları çok az tüket dedi. Bol bol ciğ badem yiyorum. Yesil elma tok tutuyor ve faydalıymş yeşil elma yiyorum. Kısacası dikkat ediyorum. Akşam 6dan sonra yemek yememeye çalışıyorum. Acıkınca salatalık domates doğrayıp yiyorum tabi ekmeksiz. Doyuyo muyum hayırCanim nasıl bi diyet bizede soyle ((bende 10 aldım bile
İkincilerde biraz daha dikkatli oluyoruz bende ilk inde 28 kilo aldım şimdi ise 6 kilo dayım şu an icinIkinci doğum olacak ilk doğumda 35 kg aldım (ama eski halime 6 ayda geri döndüm) hamileliğin bana verdiği şimdilik 9 kilo
acaba bu son günlerde yine kilo alımının korkuyorum