2015 Eylül anneleri kaç kilo aldınız?

Bende ilk 57 ile hamile kaldim. Suan 21 haftalik. Ilk 3 ay bulantidan 2 kilo verdim. Son iki ayda ise verdiklerimi geri alip uzerine 2 kiloda aldim. Suan 59 kiloyum. Aslinda bulanti zamaninda sadece yararli besinleri aldigimizdan dolayi (bebegin beslenmesi icin) daha saglikli oluyoruz ve ideal kiloya geliyoruz. Ama 3 ay sonu bulantilarim bitince yararli seylr yaninda ufak tefek aburcuburda tukettim. bu yuzden ekstra 2 kilo geldi.

Yorumlari okudugumda cok kilo aldigimi birkez daha anladim 20+5 im 8 kilo aldim istahim bu hafta acildi oysa sanirim vitaminler beni bu hale getirdi ve simdiden heryerim catlamaya basladi 9 aylik gibiyim

Bende 67 kilo ile hamile kaldim dun tartildim 75 olmusum. Ins.daha fazla almam

21+6 4.5 kilo. Sanırım fazla. Dikkat etmek lazım ama her gün hamur işi yemekten oluyor.

20. Haftadayim 3 kilo aldim ama Odemde var. odem tartiya yansiyormu bilmiyorum. Kortizon kullanmak zorundayim. Benim gibi hamileligin de kortizon kullanan arkadaslar varmi konusmak isterim.

Arkadaşlar kilolarımızı bu başlık altında konuşabiliriz diye düşündüm. Ben şuan 14+4 teyim her sabah tartılıyorum ve şuana kadar 1 kilo aldım. Sanırım şimdilik iyi gibi ne dersiniz?
Canim 22 haftadayim 6 kilo aldim simdilik tabiki budaha da articakk yapcak bisey yook)))

21inci haftamdayım. Çok şükür hıç kio almadım hatta verdim bile. 68le hamile kaldım. Hala 68kiloyum çok şükür ama göbüş artık belli olmaya başladı. Rabbimin izniyle 75le bitirmeyi hedefliyorum

Doktorum bana bir krem önerdi ama o söylemeden ben almıştım. Tavsiye üzerine Mustela kullanıyorum. Şimdilik çatlak yok 21. haftadayım. Sonra ne olur bilemiyorum tabi..
Ne guzel catlaginin olmamasi masallah bende 22 haftamdayim bendede daha catlak yok ama korkuyorum catlak olusur diye zaten olusucak da her kadinda olur ama engellemeye calisalim bari))

20+4üm 7.5 kilo aldım oysa en son 4.7 kilo almıştım son 2 haftada 3.5 kiloya yakın almışım bi anda nasıl aldım şiştimmi ödemmi anlamadım??? moralim çok bozuldu bozuldu diye 3 tane çukulata 1 paketde çips yedim sinirimden. şimdi akşam yemeği yicem bebeğim için mecbur ama çok feci iştahım arttı sürekli dondurma düşünüyorum manyak gibi :))))

Bende 20+6 yim 7.5 kilo aldim doktorum 13le kapatmaya calisalim dedi. Aylik 1.5 kilo yani. Sabah 3 dilim ekmek hakkim var ama tam tahilli cavdarli filan. Oglen ve aksam ekmek yasak. Doyana kadar yiyebiliyorum ama ekmeksiz. Ara ogun yok dedi atistirmayi sadece kavrulmamis ceviz badem vs ile yap 2 avucu gecme dedi. Ya da meyve dedi o da 4 avuc kadar. Sutten ziyade yogurt tuket bagirsaklara daha faydali dedi. Ben dikkat etmeye basladim uymak zor oluyor ama mecburrrr :) sorusu olanlara daha ayrintili soylerim listeyi insallah cok abartmadan gecer bu süreç canlar

Canım ben ekim annesi yim ama eylul e de kayabilirim malum her bebek 9 ay 10 gün dogmuyor ben listeni merak ettim detaylı yazar misin acaba rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…