- 28 Ocak 2015
- 6
- 5
- 36
-
- Konu Sahibi oskeortmen
Canim 22 haftadayim 6 kilo aldim simdilik tabiki budaha da articakk yapcak bisey yook)))Arkadaşlar kilolarımızı bu başlık altında konuşabiliriz diye düşündüm. Ben şuan 14+4 teyim her sabah tartılıyorum ve şuana kadar 1 kilo aldım. Sanırım şimdilik iyi gibi ne dersiniz?
Kizlar doktorunuz size catlak kremi yazdimi yoksa illa kendimiz mi sormaliyiz
Sanırım kendin sormalısın. Ben şimdilik her duştan sonra Bebe yağı sürüyorum.
Ilk hamileliğimde özellikle karnımın alt kısmı çatır çatır çatlamıştı. Şimdi de öyle olur muhtemelen
20.haftadayım ve 5 kg aldım.
Doktorum bana bir krem önerdi ama o söylemeden ben almıştım. Tavsiye üzerine Mustela kullanıyorum. Şimdilik çatlak yok 21. haftadayım. Sonra ne olur bilemiyorum tabi..Kizlar doktorunuz size catlak kremi yazdimi yoksa illa kendimiz mi sormaliyiz
Ne guzel catlaginin olmamasi masallah bende 22 haftamdayim bendede daha catlak yok ama korkuyorum catlak olusur diye zaten olusucak da her kadinda olur ama engellemeye calisalim bari))Doktorum bana bir krem önerdi ama o söylemeden ben almıştım. Tavsiye üzerine Mustela kullanıyorum. Şimdilik çatlak yok 21. haftadayım. Sonra ne olur bilemiyorum tabi..
Canım ben ekim annesi yim ama eylul e de kayabilirim malum her bebek 9 ay 10 gün dogmuyorBende 20+6 yim 7.5 kilo aldim doktorum 13le kapatmaya calisalim dedi. Aylik 1.5 kilo yani. Sabah 3 dilim ekmek hakkim var ama tam tahilli cavdarli filan. Oglen ve aksam ekmek yasak. Doyana kadar yiyebiliyorum ama ekmeksiz. Ara ogun yok dedi atistirmayi sadece kavrulmamis ceviz badem vs ile yap 2 avucu gecme dedi. Ya da meyve dedi o da 4 avuc kadar. Sutten ziyade yogurt tuket bagirsaklara daha faydali dedi. Ben dikkat etmeye basladim uymak zor oluyor ama mecburrrr :) sorusu olanlara daha ayrintili soylerim listeyi insallah cok abartmadan gecer bu süreç canlar
Canim yukari fotosunh cektim koydum. Ben tam uygulayamiyorum umarim sen basarirsin:)))Canım ben ekim annesi yim ama eylul e de kayabilirim malum her bebek 9 ay 10 gün dogmuyorben listeni merak ettim detaylı yazar misin acaba rica etsem