2015 Eylül anneleri kaç kilo aldınız?

Bende 66.5 la hamile kalmıştım şimdi 76.5 olmuşum :KK61:herseyi yiyorum resmen yiyip içip yatıyorum hafta da 3 yada 4 gün 1 saat yürüyüş yapıyorum. Halen daha aş eriyorum resmen yada fırsat bilip yiyo olabilirim :oops: canım habire pastalar börekler tatlilar isteyip duruyo :oops:

kızlar son bir ayda neredeyse üç kilo almışım birden. özeldeki doktor decavit ve balık yağı hapı vermişti hergün birinden içiyorum onlar mı yaptı acaba:KK12:

68le hamile kaldım ve şuan 77 oluyorum ama aç karnına tartıldığımda :KK43:
geçen hafta dr.um dikkat et çok kilo almışsın dedi moralim bozuldu zaten :KK43:
bundan önce okulda bir şey yiyemiyordum mide yanması sorunum vardı
eve gelince artık ALLAH ne verdiyse :))
neyse şimdi okullar dağıldı ve 2 haftadır dikkat ediyorum yediklerime
sabah 9.30 gibi kahvaltı öğle gibi kayısı,fındık,kuru üzüm
bir de meyve
akşama doğru da dondurma ya da kraker yiyorum ya :KK43:
iyi mi yapıyorum bilmiyorum amao_O
dün biraz abarttım cips yedim :KK43:(
neyse kiloda değişiklik yok yine de

65 kilo ile hamile kaldım şimdi 73 kiloyum, 28+1 deyim, doktorum bu şekilde devam et idealsin dedi;ama bilmiyorum.

Bnde 50ile hamile kaldim 59um suan yedim yedim zaminida gebelik sekrim cikti diyet yapiyorm artik zayiflama zamani sanirim

27+4 deyim 5.5 kilo aldım. Ama iştahı m yok. Karnım aç ama yemeklerden midem bulanıyor. Kendimi zorlayip kusturmadan yemeye çalışıyorum. Beni gibi olan var mı. Kilo az mı diye korkuyorum.

27+4 deyim 5.5 kilo aldım. Ama iştahı m yok. Karnım aç ama yemeklerden midem bulanıyor. Kendimi zorlayip kusturmadan yemeye çalışıyorum. Beni gibi olan var mı. Kilo az mı diye korkuyorum.

Bende 6 kilo aldım bence normal, gecen hafta 5 kilo almışken doktora sordugumda normal demişti yani az değil aldıgımız kilo.

65 ile hamile kaldım, şuan 84 üm neredeyse 20 kilo :) ece erken bile 30 kilo almış hamileliğinde. bünyeden bünyeye değişiyor bence. çok sorun etmiyorum ben kiloyu. doğumdan sonra gidiyor nasıl olsa

Canim nasıl bi diyet bizede soyle ((bende 10 aldım bile
Elimde herhangi bi liste yok doktorun yeme az ye dediklerini uyguluyorum. Ekmek yok en azından beyaz ekmek hiç yok. Karpuz kavun muz bunları çok az tüket dedi. Bol bol ciğ badem yiyorum. Yesil elma tok tutuyor ve faydalıymş yeşil elma yiyorum. Kısacası dikkat ediyorum. Akşam 6dan sonra yemek yememeye çalışıyorum. Acıkınca salatalık domates doğrayıp yiyorum tabi ekmeksiz. Doyuyo muyum hayır :KK70: ama tutuyo biraz. Hamur işi yasak. Serbetli tatlılara girmiyorum. Onun yerine dondurma yiyorum. Sık sık yiyorum ama az az yiyorum öyle işte :)

Benim istahim kapandi iyice canim birsey istemiyor ekmek yemiyorum vs ama kilo aliyoruk nasil oluyor anlamadim. 27+0 im ve 11 kilo aldim nereme aliyorum onu da anlamadim

Ben henüz 2 kilo aldım. Yeni yeni kilo almaya başladım.

13 kilo aldım ben de. doktorum biraz daha dikkat et dedi çok da kafana takma dedi çok seviyorum doktorumu :21:

8 kilo aldım bende bu zamana kadar. Kalan haftalarda ne olur bilmiyorum. Bebeklerimiz sağlıklı olsun, biz sağlıklı olalım kilolar verilir Allah'ın izniyle :)

Ikinci doğum olacak ilk doğumda 35 kg aldım (ama eski halime 6 ayda geri döndüm) hamileliğin bana verdiği şimdilik 9 kilo
acaba bu son günlerde yine kilo alımının korkuyorum

Ikinci doğum olacak ilk doğumda 35 kg aldım (ama eski halime 6 ayda geri döndüm) hamileliğin bana verdiği şimdilik 9 kilo
acaba bu son günlerde yine kilo alımının korkuyorum
İkincilerde biraz daha dikkatli oluyoruz bende ilk inde 28 kilo aldım şimdi ise 6 kilo dayım şu an icin

X