- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
Evet belli biri erkek biri kız
Ayy masallah insallh kucaginizada alirsiniz darisi bize artik, pazartesi tek mi cift mi ogreniriz allah in izniylehayirli olsun benimkilerde biri kiz biri erkek :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet belli biri erkek biri kız
Ayy masallah insallh kucaginizada alirsiniz darisi bize artik, pazartesi tek mi cift mi ogreniriz allah in izniylehayirli olsun benimkilerde biri kiz biri erkek :)
Senin de hayırlı olsun inşallah sağlıkla doğsun evlatlarımızhayirli olsun benimkilerde biri kiz biri erkek :)
Biz ikili taramasaol cnm benim doktorum da taramalarin hiç birini yaptirmiyo ikizlerde yapmıyorum dedi
Benim doktorum yaptırdı ve sonuç çok iyi çıktı çok şükür. . Her doktorun yöntemi farklı demekki cnm.saol cnm benim doktorum da taramalarin hiç birini yaptirmiyo ikizlerde yapmıyorum dedi
Cok sewindim iyi olmalarına cnm☺amniyo sentezi doktorum önerdi ama ben düşünmüyorum. çok riskli.onun yerine detaylı ultrasonla bebeklerde herhangi bir problem var mı bakılacak. 14. haftadayım. çok şükür ense kalınlıkları normal burun kemikleri de oluşmuş bebeklerimin.bu da down sendromu olasılığından kurtulduk demek. bu arada biri erkek gibi..diğeri belirsiz:)
evet canım dün gittim doktora gayet iyi durumları çokkkkkk şükür RABBİMEEE :))) ben birini daha çok hissediyorum diğerini çok değil yada bana öyle geliyor canım içimde tam onların olduğu yerde kıpırdama oluyor çok tatlı kaşınıyor tam o bölgede keselerinin olduğu yerde acayip sertlik var zaten :)) canım biri erkek çııkıntısını gösterdi doktor biride kıza benziyor gibi hadi bunada kız diyelim dedi kesin değil dedi yanılma payı bıraktı kendine.... hayırlısı olsun durumları iyi yaa çok şükürrr :)Bugün doktora gidecektin sanırım cnm. Hayırlı haberlerini bekliyorum☺ikimiz de aynı Haftadayiz. Sen bebekleri hissediyormusun. Ben henüz anlayamıyorum. Ama son iki gündür ayağa kalkınca karnimda bi ağırlık hissediyorum. Sanırım artık yaklaşık 50 gr oldular. Yani ikisi 100 gram falan. Herhalde ondandir diyorum.
benim doktorum da yapmıyorum doğru sonuç vermiyor dedi bana yurtdışında yapılan bir kan tarama testinden bahsetti kanınızı alıp yurtdışında test yapıyorlarmış Türkiye de olmayan bir sistem olduğundan pahalı olduğunu söyledi istersen onu yaptırabilirsin dediBiz ikili tarama
Benim doktorum yaptırdı ve sonuç çok iyi çıktı çok şükür. . Her doktorun yöntemi farklı demekki cnm.
benim doktorum da yapmıyorum doğru sonuç vermiyor dedi bana yurtdışında yapılan bir kan tarama testinden bahsetti kanınızı alıp yurtdışında test yapıyorlarmış Türkiye de olmayan bir sistem olduğundan pahalı olduğunu söyledi istersen onu yaptırabilirsin dedi
Hayırlısı olsun cnm☺sağlıklı olsunlarda kız erkek fark etmez. Bende de var o tuhaf kaşinma☺ben gaz hareketi mi yoksa bebekler mi anlayamıyorum. Baya gazım var çünküevet canım dün gittim doktora gayet iyi durumları çokkkkkk şükür RABBİMEEE :))) ben birini daha çok hissediyorum diğerini çok değil yada bana öyle geliyor canım içimde tam onların olduğu yerde kıpırdama oluyor çok tatlı kaşınıyor tam o bölgede keselerinin olduğu yerde acayip sertlik var zaten :)) canım biri erkek çııkıntısını gösterdi doktor biride kıza benziyor gibi hadi bunada kız diyelim dedi kesin değil dedi yanılma payı bıraktı kendine.... hayırlısı olsun durumları iyi yaa çok şükürrr :)
Son bir haftadır bende öyleyim cnm. Ayağa kalkarken zorlanıyorum. Göbeğimde ağırlık hissediyorum. Bir de Karnım çok sert. Ben doktora sordum normal dedi.16.haftaya girdim sanki birden agirlastim karnım kasiliyo gibi felan baya zorlaniyorum kızlar yaa sizde de varmi hala bebek hareketleri ni hissetmiyorum
Canım ben 22.haftama girdim. Son iki haftadır ben de kusma arttı. Yediklerimi geri çıkarıyorum.Ayrıca yemeklerden çıkarken boğazımda gıcık yapıyor bununla birlikte öksürük de başlıyor mahvoluyorum. Artık yemek yemeye korkuyorum. Leblebiyi önerdiler bana az da olsa kusmayı engelliyor ama kesin çözüm değil.Artık dayanamıyorum. Bugün doktora gidecem. Bakalım ne diyecek. Allah yardımcımız olsun. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimiziMerhaba arkadaşlar...
ben de çift yumurta ikizlerime gebeyim. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah.
ben gebeliğimin 5. haftasından beridir aşırı şiddetli kusma bulantı yaşıyorum. 8. hafta coştu. günde 20 kere kusuyordum ve devamlı olarak yatıyordum.
3 kez falan acillik oldum serumlar yedim. serum 1 gün iyi ediyordu sonrayine başlıyordum kusmalara. su bile içemiyordum ki bir damla içsem çok susayıp, onu da çıkarıyordum. anlatamam ne zor günlerdi.
şimdi geçtimi derseniz HAYIR geçmedi. geçmiyor da. ikiz olduğundan bu kadar şiddetli yaşıyorsun diyor doktorum. hayattan soğudum resmen bu kusmalar yüzünden. şimdi eskisi gibi 20 kez kusmasam da günde 1-2 kez kusuyorum ama mide bulantım ve halsizliğim gün boyu sürüyor. devamlı yatmak istiyorum soluk soluğa kalıyorum.
kimi arkadaşları okuyorum 29 haftada hala çekiyormuş. onları düşünmek bile zor geliyor. ne yapcağımı şaşırdım vallahi. devamlı raporluyum çalışamıyorum.
lütfen beni için dua edin sizden ilk isteğim o. benim için şöyle yürekten dua edin arkadaşlar çok ihtiyacım var...
bir de sizlerin arasında da bu şekilde zor geçenler yada hala geçirmekte olanlar var mı bilgi verirseniz sevinirim..
sevgiler..
Canım ben 22.haftama girdim. Son iki haftadır ben de kusma arttı. Yediklerimi geri çıkarıyorum.Ayrıca yemeklerden çıkarken boğazımda gıcık yapıyor bununla birlikte öksürük de başlıyor mahvoluyorum. Artık yemek yemeye korkuyorum. Leblebiyi önerdiler bana az da olsa kusmayı engelliyor ama kesin çözüm değil.Artık dayanamıyorum. Bugün doktora gidecem. Bakalım ne diyecek. Allah yardımcımız olsun. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
Allah şifa versin inşallah hemen atlatirsin benimde 8. Haftada başladı midem 14. Haftada çok şükür kendime geldim insana hiç gecmicekmis gibi geliyor ama geçiyor 1 tane kızıM var o kadar rahat geçirmiştim ki hamileligimi ama ikiz olunca çok farklı oliyomus inşallah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin RabbimMerhaba arkadaşlar...
ben de çift yumurta ikizlerime gebeyim. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah.
ben gebeliğimin 5. haftasından beridir aşırı şiddetli kusma bulantı yaşıyorum. 8. hafta coştu. günde 20 kere kusuyordum ve devamlı olarak yatıyordum.
3 kez falan acillik oldum serumlar yedim. serum 1 gün iyi ediyordu sonrayine başlıyordum kusmalara. su bile içemiyordum ki bir damla içsem çok susayıp, onu da çıkarıyordum. anlatamam ne zor günlerdi.
şimdi geçtimi derseniz HAYIR geçmedi. geçmiyor da. ikiz olduğundan bu kadar şiddetli yaşıyorsun diyor doktorum. hayattan soğudum resmen bu kusmalar yüzünden. şimdi eskisi gibi 20 kez kusmasam da günde 1-2 kez kusuyorum ama mide bulantım ve halsizliğim gün boyu sürüyor. devamlı yatmak istiyorum soluk soluğa kalıyorum.
kimi arkadaşları okuyorum 29 haftada hala çekiyormuş. onları düşünmek bile zor geliyor. ne yapcağımı şaşırdım vallahi. devamlı raporluyum çalışamıyorum.
lütfen beni için dua edin sizden ilk isteğim o. benim için şöyle yürekten dua edin arkadaşlar çok ihtiyacım var...
bir de sizlerin arasında da bu şekilde zor geçenler yada hala geçirmekte olanlar var mı bilgi verirseniz sevinirim..
sevgiler..
Allah şifa versin inşallah hemen atlatirsin benimde 8. Haftada başladı midem 14. Haftada çok şükür kendime geldim insana hiç gecmicekmis gibi geliyor ama geçiyor 1 tane kızıM var o kadar rahat geçirmiştim ki hamileligimi ama ikiz olunca çok farklı oliyomus inşallah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin Rabbim
Öyle bende hamile değilde hasta gibi hissediyodüm kendimi 14 haftada bıçak gibi kesildi hicbosey yemek istemiyodum aç olsam bulaniyodu yesem bulaniyodu şimdi bulantı geçti istah açıldı bakalım kaç kilo alacak kendimden korkuyorum napim veririm valla keyfini cikatcam bi daha doğurmayı düşünmüyorum zaten tüp bebekle kavuştum evlatlarıma 3 çocuğum olacak inşallah Allah ima sonsuz kere şükürler olsun tattım bu güzel duyguyu Rabbim.herkese nasip etsinamin canımm. valla bak sen bana umut oldun. ben de bugün 14. haftama girdim. amanşeytan kulağına kursun daha çıkarmadım. inşaAllah da çıkarmam. vallahi hayattan soğudum arkadaşım.
Öyle bende hamile değilde hasta gibi hissediyodüm kendimi 14 haftada bıçak gibi kesildi hicbosey yemek istemiyodum aç olsam bulaniyodu yesem bulaniyodu şimdi bulantı geçti istah açıldı bakalım kaç kilo alacak kendimden korkuyorum napim veririm valla keyfini cikatcam bi daha doğurmayı düşünmüyorum zaten tüp bebekle kavuştum evlatlarıma 3 çocuğum olacak inşallah Allah ima sonsuz kere şükürler olsun tattım bu güzel duyguyu Rabbim.herkese nasip etsin