2015 ekim ayinda ikiz bebek sahibi olacak anneler..

Kızlar benim de bebişlerim 27+3 de 1100 gr civarıydı. Kendimde 7 kilo aldım. 28. Haftada bitiyor hayırlısıyla 30 Lara gelsek

Herkese iyi hafta sonları bugün Dr gidip bebeklerim gördüm 1350 ve 1450 olmuş kiloları haftalariyda uyumlu dedi Dr haftaya nst için çağırdı ciğer geliştirici iğne bir problem olmadı sürece gerek yok nst sonucuna göre tekrar konuşuruz dedi sizler yaptirdiniMi

Slm arkadaslar 23 haftalik ikizlere hamileyim 1 haftadir hic iştahım yok kilo almayi birak sanki zayifliyorum göbeğim küçülüyor gibi geliyor sizinde hamileliginizin bir doneminde oldumu böyle. Simdiye kadar 7 kilo aldim 21+2 haftalik hamileyken ikizlerim 330 ile 360 gr.dilar sanki birazda küçükler kafama takmaya basladim. Sizlerin kac gr.di bu haftalik dönemde

Slm kizlar sali gunu kntrl vardi bebislerimin durumu gayet iyiymis kizim 990 gr oglum 1.50gr geldi dr normal dedi fakat bende kasilmalar oluyodu ara ara nst ye bagladi sanci cikti ve bi gece hastanede yattim bi gun boyunca takip edelim dedi dr gece resmen dogum sancisi cikti nstde ama ben hic hissetmedim yani agrim falan olmadi dr da sen hissetmeyebilirsinde boyle devam ederse hastanede yatiririz en az 32 haftaya kadar disini sıkman gerekiyo dedi ama tabi dogacaklarsa buna bizde engel olamayiz dedi serumlar ilaclar gece boyu kabus gibi gecti cok sukur sabah nst normal cikti ve beni eve gonderdi dr ama en ufak kasilma hissettiginde hemen gelceksin dedi suan progestan kullanmaya basladim bi sıkıntı olmazsa e hafta sonra normal kontrolume gitcem aranizda benimle benzer seyler yasayan varmi cok korkuyorum kasilmam devam ederde bebeklerim erken dunyaya gelir diye daha cok küçükler

Merhaba kızlar ben de dün doktor kontrolüne gittim ogludlarimin 27+6 olmasi gerekiyor son adete göre ama 28+6 olctu doktor..kilolari 1374 ve 1346 dedi...ikisinin de sırtı dönülktu tam göremedim 1 ay sonra gidicem tekrar bakalimmm

X