2015 ekim ayinda ikiz bebek sahibi olacak anneler..

Merhaba kızlar ben de 16.haftadayim sabah kusmalarim devam onun dışında iyiyim 6 kilo aldim..bugün kontrolüm vardı ikisi de erkek mis çift yumurta ikiz 150 gr olmuslar..1 ay sonra peronatoloji uzmanına yonlendirdi ayrıntılı ultrason cekincegimm hayırlısı olsunn herkese nasip etsin hepimize sağlıklı doğumlar versin
Amin canm..

Selam arkadaslar İzmirinsani tez vakitte bitsin insallah bu kusmalarin :KK43: ben cok şükür yasamadim Allah yardımcınız olsun istifra eden arkadaslar bizimkilerde tek yumurta ikizi erkek dediler :) Dogumum normalde ekim 20 ama 1 ay onceden olur dedi doktor eylül insallah cabucak gelsin cok guzel duygular Allah isteyen herkese nasip etsin benimkiler kipirdamaya basladi yavas yavas :) kendim de agarlastim 2 hafta once 100 gramlardi persembe kontrol var bakalim pıtırcıklar ne yapiyor yorulunca sirt agrilarim cok oluyo dinlenince geciyo bide tuvalete cok sık gidiyorum sizin nasil geciyo?
selam canım. teşekkür ederim. biraz azalmış olsa da tam olarak geçmedi. inşaAllah geçecek diye umut ediyorum. bebiklerin erkekmiş çoook sevindim. sağlıkla kucağına al kardeşim. hepimiz sağlıkla alalım inşaAllah kucağımıza. biz zorlu yollardan gecen kader arkadaşlarıyız. ne çektiğimiz bizlerden iyi kim bilebilirki? benim de sırt ağrılarım var canım. tuvaletim benim de çok sık ve az az idrarım oluyor. benimkilerin cinsiyetleri 23 mayıs ta belli olcak. acaba ne diye merak ediyorumvallahi ben de:) bazı arkadaşlarım çok kustun sıkıntılı geçti ikisi de kız diyorlar. bana biri erkek birisi kız gibi geliyor. bakalım hayırlısı :)

kızalr bişi dicem. şimdi tek yumurtamı çift yumurtamı ikizleri olduğunu ben bilmiyorum. iki tane embriyo koyuldu tranferde. tabi onlar ayrı yumurtaydı. çift yumurta olmuyorlar mı?

selam canım. teşekkür ederim. biraz azalmış olsa da tam olarak geçmedi. inşaAllah geçecek diye umut ediyorum. bebiklerin erkekmiş çoook sevindim. sağlıkla kucağına al kardeşim. hepimiz saglıkla alalım inşaAllah kucağımıza. biz zorlu yollardan gecen kader arkadaşlarıyız. ne çektiğimiz bizlerden iyi kim bilebilirki? benim de sırt ağrılarım var canım. tuvaletim benim de çok sık ve az az idrarım oluyor. benimkilerin cinsiyetleri 23 mayıs ta belli olcak. acaba ne diye merak ediyorumvallahi ben de:) bazı arkadaşlarım çok kustun sıkıntılı geçti ikisi de kız diyorlar. bana biri erkek birisi kız gibi geliyor. bakalım hayırlısı :)
çok sagol canim Amin..
Az kalmis seninde :) cinsiyetleri ogrenmene canm benimki tek yumurta tek konuldu bölündü yani birbirlerine cok benzeyecekler tıpa tıp :) öncelikle saglikli ve hayirli evlatlar olsunlar ins.senin belki 1 kiz 1 erkek olur cift yumurtada birbirlerine benzemiyorlar canm ama bir kiz bir erkek olasiligi yuksek hayirli olsunda hic onemi yok bunlarin saglikli olsunlar hepsicigi insallahh...

çok sagol canim Amin..
Az kalmis seninde :) cinsiyetleri ogrenmene canm benimki tek yumurta tek konuldu bölündü yani birbirlerine cok benzeyecekler tıpa tıp :) öncelikle saglikli ve hayirli evlatlar olsunlar ins.senin belki 1 kiz 1 erkek olur cift yumurtada birbirlerine benzemiyorlar canm ama bir kiz bir erkek olasiligi yuksek hayirli olsunda hic onemi yok bunlarin saglikli olsunlar hepsicigi insallahh...
aminnn canımmm. İnşaAllah. bugunleri görteren Rabbime sonsuz şükürler olsun.

Merhaba arkadaşlar,
Allahın izniyle bende ikiz gebeyim. Rabbim bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza da almayı nasip etsin. mide bulantılarım yüzünden uzun aradan sonra grubunuza yeni katılıyorum. daha önce Ocakta transfer olanlar grubundaydım. hepinizin mesajları okudum, hemen hemen aynı şeyler yaşıyormuşuz. 16.haftasındayım, ikili testi 15 gün arayla iki kez yaptılar, nedenini sordum ikiz gebelerde daha sık bakıyoruz dediler. Çok şükür ense kalınlığı, burun kemikleri normal çıktı fakat doktorum yaşımdan dolayı karnımdan sıvı alınıp bakılması gerektiğini söyledi, kabul etmedim - Allah zaten biliyor yaşımı ve O'ndan gelen her şey kabulümdür. Hem sıvı alınma işleminden sonra düşük tehlikesi var. Kafama takmıyo da değilim. Sizden de istendi mi acaba.

Size sormak istediğim doktorumda kararsızım. İstanbul Maltepede oturuyorum, takip ve doğum için hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz, memnun kaldığınız ve tavsiye edebileceğiniz doktor var mıdır acaba.

Benim doktorum ikili-üçlü testi ikizlerde yapmıyoruz dedi.Kesin sonuç verme olasılığı çok düşükmüş. Özürlü olursa olursa aldırırım diyorsan yapalım dedi. Yok ben doğururum diyorsan hiç yapmayalım. boşuna kendini strese sokma dedi.

Benim doktorum ikili-üçlü testi ikizlerde yapmıyoruz dedi.Kesin sonuç verme olasılığı çok düşükmüş. Özürlü olursa olursa aldırırım diyorsan yapalım dedi. Yok ben doğururum diyorsan hiç yapmayalım. boşuna kendini strese sokma dedi.

hadi ya.. bana da yaptırmak zorundasın dediydi...

Peki ya sırada 20-22 haftalarda doppler ultrasyonu var..doktorum yine yapalım diyor.. ikizler için yapılması mı doğru olur?

Peki ya sırada 20-22 haftalarda doppler ultrasyonu var..doktorum yine yapalım diyor.. ikizler için yapılması mı doğru olur?
Onu yaptı doktorum. Ayrıntılı ultrason oluyor. Bebişlerin organlarını ayrıntılı inceliyorlar. Çok şükür benimkiler de sorun çıkmadı.

Günaydın arkadaşlar, siz bebeklerin hareketlerini hangi haftada hissetmeye başladınız, nasıl bişey oluyo acaba... ikisinin de hareket ettiğinden nasıl emin olabiliriz. ikili testte biri karnımın sağında diğeri solunda demişlerdi.. sizde de bebeklerin yerleşmeleri öyle mi?

Crinone Jel kullananlar, transferden hemen sonraki dönemde jeli koyduktan sonra 45 dk yürüyüş yapmamız gerektiğini söylemişti doktorum. 16.haftada hala kullanıyorum, yine yürüyüşe devam etmeli miyiz acaba. önceki sayfa mesajlarınızda bundan hiç bahsetmemişsiniz.

Günaydın arkadaşlar, siz bebeklerin hareketlerini hangi haftada hissetmeye başladınız, nasıl bişey oluyo acaba... ikisinin de hareket ettiğinden nasıl emin olabiliriz. ikili testte biri karnımın sağında diğeri solunda demişlerdi.. sizde de bebeklerin yerleşmeleri öyle mi?
Canim.benimki altı ustluymus ben daha hareket hissetmiyirum 16.haftadayim

Merhaba arkadaşlar...
ben de çift yumurta ikizlerime gebeyim. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah.
ben gebeliğimin 5. haftasından beridir aşırı şiddetli kusma bulantı yaşıyorum. 8. hafta coştu. günde 20 kere kusuyordum ve devamlı olarak yatıyordum.
3 kez falan acillik oldum serumlar yedim. serum 1 gün iyi ediyordu sonrayine başlıyordum kusmalara. su bile içemiyordum ki bir damla içsem çok susayıp, onu da çıkarıyordum. anlatamam ne zor günlerdi.
şimdi geçtimi derseniz HAYIR geçmedi. geçmiyor da. ikiz olduğundan bu kadar şiddetli yaşıyorsun diyor doktorum. hayattan soğudum resmen bu kusmalar yüzünden. şimdi eskisi gibi 20 kez kusmasam da günde 1-2 kez kusuyorum ama mide bulantım ve halsizliğim gün boyu sürüyor. devamlı yatmak istiyorum soluk soluğa kalıyorum.
kimi arkadaşları okuyorum 29 haftada hala çekiyormuş. onları düşünmek bile zor geliyor. ne yapcağımı şaşırdım vallahi. devamlı raporluyum çalışamıyorum.
lütfen beni için dua edin sizden ilk isteğim o. benim için şöyle yürekten dua edin arkadaşlar çok ihtiyacım var...
bir de sizlerin arasında da bu şekilde zor geçenler yada hala geçirmekte olanlar var mı bilgi verirseniz sevinirim..
sevgiler..
Ah canim cok zor geciriyomussun. Rabbim senin hamileligini kolaylastirsin zorlastirmasin. Benimde 3.hafta baslayip 14.haftada azaldi cok sukur. Insallah senikide kesilir.

X