2015 ekim ayinda ikiz bebek sahibi olacak anneler..

kanamanız sık sık mı yoksa ara ara mı? bizim ilk gebelikte hem miyom hem bebeğin eşik kanamasından dolayı 30 haftalık doğmuştu !!! ihmal etmeyin gidin baktırın hemen, sakın haaa biz az çekmedik kanamadan
kuzum yarın kontrolüm var cinsiyet için yarın belli olacak sağlık durumları inşallah iyilerdir evlatlarım.... kanamam adetin son günü olur yaa ilk etapta az bir kanama gelir sonra kahverengi olur o şekildeydi zaten 2 gün sürdü

Cnm valla bu seferde biri erkeğe benziyor dedi. Ama gene kesin feğil. Hayırlısı.sağlıklı olsunlarda. Kanaman varsa neden iş yapıyon cnm. Yat hiç bi iş yapma. Bebeklerinden önemli değil hiç bişey.
annem kızdı zaten senin yerinde başka birisi olsa yerinden kımıldamaz evini ..k götürse kalkmaz dedi :)) bende dedim anamın kızıyım evimin pis olmasına gelemem :)) gülüştük öyle şaka bir yana artık umursamamaya çalışıcam kuzum

Co k sukur, bnim de 2. Denemem tup bebekte, cok sukur bu sefer pozitifi gorduk, degerim 13. gun 2000 leri gecmis, 2 tane blast embriyo transfer edilmisti, ama daha keseyi gormedik, haftY a gelin ddi doktorum, bnm degere gore ikiz olma sansi varmi? Bide 13. Gunde bu degerle cikan oldumu sizde
Cnm benim 13. Gün 800 küsür dü degerim. Ve ikiz oldu. Seninde ikiz olma ihtimali çok yüksek. Bizde keseleri tahlil den 10 gün sonra görmüştük. Karindan değilde vajinal muayenede gördük.

zor değil...... çok zor :)) 1.numara 15 aylık iken ikizlere hamile kalmışız. Doktorun ağzından ise çıkan ilk üç sözcük ise;
zor gebelik, amniyo sentez ve erken doğum :))

Amniyo sentez yaptırmak ta kararlı misin cnm. Ben bu işlem sonucunda bebeğe zarar verilebilir diye duymuştum. Hatta yüzde 40 zarar verilir yaziyordu bir makalede. Korkmuştum baya. Inşallah yaptırma gereği de duymayiz

annem kızdı zaten senin yerinde başka birisi olsa yerinden kımıldamaz evini ..k götürse kalkmaz dedi :)) bende dedim anamın kızıyım evimin pis olmasına gelemem :)) gülüştük öyle şaka bir yana artık umursamamaya çalışıcam kuzum

umursamaz cnm. Herkese ben hamileyim Evimi süpürün de☺ ben öyle yapıyorum☺sağolsun kocam da annemde supuruyor.

kuzum yarın kontrolüm var cinsiyet için yarın belli olacak sağlık durumları inşallah iyilerdir evlatlarım.... kanamam adetin son günü olur yaa ilk etapta az bir kanama gelir sonra kahverengi olur o şekildeydi zaten 2 gün sürdü

Bugün doktora gidecektin sanırım cnm. Hayırlı haberlerini bekliyorum☺ikimiz de aynı Haftadayiz. Sen bebekleri hissediyormusun. Ben henüz anlayamıyorum. Ama son iki gündür ayağa kalkınca karnimda bi ağırlık hissediyorum. Sanırım artık yaklaşık 50 gr oldular. Yani ikisi 100 gram falan. Herhalde ondandir diyorum.

hayırlı olsun inşallah tamamına erdirsin Allah benim 2 blaster embriyo 14 gün 3768 cikti ve ikiz hamileyim sende nasıl istiyorsan öyle olsun gönlüne göre versin Rabbim
Sagol cnm allah razi olsun, allah bebisleeini sagsalim kucagina almayi nasip etsin. Peki hac haftalikkn keseyi, ve kalp atislarini duydunuz?

Ikili tarama testinde bi problem çıkması halinde Karindan şu alarak bebekte hastalık varmı diye bakılıyor diye biliyorum cnm. Bizim doktorumuz böyle bişey istemedi şimdilik.
saol cnm benim doktorum da taramalarin hiç birini yaptirmiyo ikizlerde yapmıyorum dedi

Amin inşallah 6+3 günlükken hem keslerini gördüm hemde kalp atışlarını duydum karnımdan ultrasonla
Oy masallh masallahh onlara, darisi bize, Rabbimin minik mucizelerini gormeye. Allah tamamina erdirsin insallh, siz ekim bizde aralik annesi olacaz insallhh

Ben ekime kalmam ikiz olunca 36 haftayı tamamlayinca doğum oluyormus inşallah daha erken süpriz yapmazlar kuzucuklar çok heyecanla bekliyorum
Eylulde yani, oda var evet insallh daha erken dogmzlar miniklerin, cinsiyetleri belli oldumu, ysda daha erkenmi

Amniyo sentez yaptırmak ta kararlı misin cnm. Ben bu işlem sonucunda bebeğe zarar verilebilir diye duymuştum. Hatta yüzde 40 zarar verilir yaziyordu bir makalede. Korkmuştum baya. Inşallah yaptırma gereği de duymayiz

amniyo sentezi doktorum önerdi ama ben düşünmüyorum. çok riskli.onun yerine detaylı ultrasonla bebeklerde herhangi bir problem var mı bakılacak. 14. haftadayım. çok şükür ense kalınlıkları normal burun kemikleri de oluşmuş bebeklerimin.bu da down sendromu olasılığından kurtulduk demek. bu arada biri erkek gibi..diğeri belirsiz:)

X