2015 ekim ayinda ikiz bebek sahibi olacak anneler..

O bel agrisi bendede oluyo fazla yurusem ayakta fazla kalsam basliyo hemen daha ilk baslarda boyleyiz son aylara gelince Allah yardimcimiz olsun kolayliklarindan versin insallah HAYIRLI CUMALAR KIZLAR

O bel agrisi bendede oluyo fazla yurusem ayakta fazla kalsam basliyo hemen daha ilk baslarda boyleyiz son aylara gelince Allah yardimcimiz olsun kolayliklarindan versin insallah HAYIRLI CUMALAR KIZLAR
Aynen valla son aylar çok zor oluyomus ikiz hamilelikte senin cinsiyetler belli mi kaç haftaliksin

Banada 12. Haftada benziyor demisti 16. Haftada kesin soyledi cinsiyetlerini Ben 6 kilo aldim

Ben yemek yapiyorum ev temizligini yaptiriyorum benimde ilk haftalarda kanamam oldu korkuyorum kendini fazla yorma sende demekki is yapmaman gerekiyor dr bisey demedimi
canım o zaman gittiğimde (ilk seferde ) acildeki doktor eşinin arkasında kanama var 17 mm. dikkat et düşük riskin var falan dedi.. 1 hafta sonra kendi doktoruma gittim tehlike yok atlatmışşın dedi 1 hafta sonrada (2 gün önce) bu kanama oldu o zamanda iş yapmıştım evde bu seferde yaptım ve o zaman gittiğimde acildeki doktor ne iğne ne serum bişey vermedi hastanede yatmaktansa evimde yatarım diye gitmedim bende acilde yatmak hem rezillik hemde psikoloji bırakmıyor insanda ondan gitmedim...aklımdada bebeklerim var dün hissettim hareketlerini belkide bana öyle geliyor çok dua ettim Rabbime belki gerçekten hissettim belkide aklım benimle oynuyor kızlar aranızda hisseden var mı yoksa banamı öyle geliyor ???????

canım o zaman gittiğimde (ilk seferde ) acildeki doktor eşinin arkasında kanama var 17 mm. dikkat et düşük riskin var falan dedi.. 1 hafta sonra kendi doktoruma gittim tehlike yok atlatmışşın dedi 1 hafta sonrada (2 gün önce) bu kanama oldu o zamanda iş yapmıştım evde bu seferde yaptım ve o zaman gittiğimde acildeki doktor ne iğne ne serum bişey vermedi hastanede yatmaktansa evimde yatarım diye gitmedim bende acilde yatmak hem rezillik hemde psikoloji bırakmıyor insanda ondan gitmedim...aklımdada bebeklerim var dün hissettim hareketlerini belkide bana öyle geliyor çok dua ettim Rabbime belki gerçekten hissettim belkide aklım benimle oynuyor kızlar aranızda hisseden var mı yoksa banamı öyle geliyor ???????
Ben de mısır patliyormus gibu hisseduyorum bazen..bulantin varsa korkma canimm

Selam kızlar... Bugun 13+2 olduk. Hızla gecıyor zaman. Gecen salı doktora gıttık. Sankı biri erkek gibi dedi. Ama gene kesin bisey yok. Belirsiz lik kötü ya.. Alışveriş yapmak istiyorum. Hep krem ve sarı renk seyler almaktan sıkıldım. Bir sonraki kontrol 15mayısta. Ben ev işi yapıyorum. Yemekte yapıyorum. Bi sıkıntım yok çok sukür. Hatta mutfak dolaplarımı bile sildim dün gece uyku tutmayınca. Tek sıkıntım cok uyumak sabah 1den önce gözümü açamıyorum. Doğal olarakta kahvaltı cok gec yapıyorum. Bebeklerim yetersiz beslenir diye korkuyorum. Doktorum decavit verdi. Birde ikili testimizin sonucu güzel çıktı. 200000de 1 ihtimal çıktı. Buda ikiz bebekler için çok güzel bir değermiş. Benden şimdilik bu kadar:)ee siz neler yapıyorsunuz

belkide utangaçlar dediğin gibi :)) hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallahhh RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERİR İNŞALLAH... hiç iş yapmıyormusunuz kızlar evde ikinci sefer biraz fazla işyaptım yine kanama oldu bu kez gitmedimde aklımada takıldı ama....
Cnm valla bu seferde biri erkeğe benziyor dedi. Ama gene kesin feğil. Hayırlısı.sağlıklı olsunlarda. Kanaman varsa neden iş yapıyon cnm. Yat hiç bi iş yapma. Bebeklerinden önemli değil hiç bişey.

ayyyy canım benim çok sevindim senin adına saglıkla hem içerde hem dışarda büyürler inşallah.... sağlıkları yerinde olsundA ... bu arada kızlar dün yine kanamam oldu bu ikinci kez biraz iş yapınca böyle oluyor sizdede oldumu bu kez hastaneyede gitmedim 1 hafta sonra kontrolüm var zaten
Canım bence ihmal etme doktora git. Progestan kullanıyor musun?

mrb
Bizde ikiz bekleyen bir aileyiz. Şuan an 14 haftadayım. Ayrıca 18 aylık !!! bir bebeğim daha var :)) Türkçesi ikiz mi desek yoksana üçüz mü bilemedik. Tek bildiğimiz var ise şuan 18 aylık olan zıpanın tutulamadığı ve bizim ise tam tersi ikizlerden çok 1. numara ile boğuştuğumuz gerçeği !!! :):)

ayyyy canım benim çok sevindim senin adına saglıkla hem içerde hem dışarda büyürler inşallah.... sağlıkları yerinde olsundA ... bu arada kızlar dün yine kanamam oldu bu ikinci kez biraz iş yapınca böyle oluyor sizdede oldumu bu kez hastaneyede gitmedim 1 hafta sonra kontrolüm var zaten

kanamanız sık sık mı yoksa ara ara mı? bizim ilk gebelikte hem miyom hem bebeğin eşik kanamasından dolayı 30 haftalık doğmuştu !!! ihmal etmeyin gidin baktırın hemen, sakın haaa biz az çekmedik kanamadan

mrb
Bizde ikiz bekleyen bir aileyiz. Şuan an 14 haftadayım. Ayrıca 18 aylık !!! bir bebeğim daha var :)) Türkçesi ikiz mi desek yoksana üçüz mü bilemedik. Tek bildiğimiz var ise şuan 18 aylık olan zıpanın tutulamadığı ve bizim ise tam tersi ikizlerden çok 1. numara ile boğuştuğumuz gerçeği !!! :):)
Ayyy halini düşünemiyorum bile☺allah yardimcın olsun. Bir yandan süper bişey bir yandan da zor olmali☺

Co k sukur, bnim de 2. Denemem tup bebekte, cok sukur bu sefer pozitifi gorduk, degerim 13. gun 2000 leri gecmis, 2 tane blast embriyo transfer edilmisti, ama daha keseyi gormedik, haftY a gelin ddi doktorum, bnm degere gore ikiz olma sansi varmi? Bide 13. Gunde bu degerle cikan oldumu sizde

Co k sukur, bnim de 2. Denemem tup bebekte, cok sukur bu sefer pozitifi gorduk, degerim 13. gun 2000 leri gecmis, 2 tane blast embriyo transfer edilmisti, ama daha keseyi gormedik, haftY a gelin ddi doktorum, bnm degere gore ikiz olma sansi varmi? Bide 13. Gunde bu degerle cikan oldumu sizde
hayırlı olsun inşallah tamamına erdirsin Allah benim 2 blaster embriyo 14 gün 3768 cikti ve ikiz hamileyim sende nasıl istiyorsan öyle olsun gönlüne göre versin Rabbim

X