2015 ekim ayinda ikiz bebek sahibi olacak anneler..

hayırlı uğurlu sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah canım seninde bulantın yoktu hatırladığım kadarıyla birde kız bebek çok bulantı yapar derler :))

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı bebeklerim 11+5 olmuşlar doktor ikisinede erkek dedi hayırlısı olsun bakalim maşallah. ..
hayırlı uğurlu sağlıklı evlatlar olsunlar annesiii :)) benim perşembe cinsiyet belli olacak ama dayanamıyorummm :)) yaa aşerme vs. oldumu sende ve olduysa neye oldu bide bulantın varmıydı bide son olarak tek yumurta ikizimi yoksa çift yumurta ikizimiydi umarım perşembeden önce cevap gelir :))

Çift yumurta canım. .bulantı ve baş ağrısı oldu her sabah kusuyorum bi de normalde tatliyi çok seven bi insanım ama 13.haftaya girdim daha ağzıma tatlı koymadim nutelladan falan midem bulanıyor yiyemiyorum hiç. .Çağla ve erik canım cekti onun dışında et peynir çok canım istedi hep domates peynirli tost yiyordum sulu yemek pek sevmiyorum. Döner..et..pizza hep böyle şeyler canım istiyo..cinsiyeti belli okur bence seninde perşembe günü herseyin hayırlısı

Aa hayırlı olsun canım bende bugün 12 +5 oldum sanırım aynı seviyedeyiz kaç kilo aldin yaa ben yaklaşık 3.5 yada 4 kilo aldım açlık durumuna göre değişiyor çok mj acaba

Sağol cnm. Ben 2 kilo aldım her sabah aç karnına tartiliyorum. Ben zaten kilolu yum. Doktor çok kiziyo kilo alınca

hayırlı uğurlu sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah canım seninde bulantın yoktu hatırladığım kadarıyla birde kız bebek çok bulantı yapar derler :))
Valla hiç bulantım olmadı canım:) ama daha küçükler ya belki değişir mi diyorum cinsiyetleri

Ben sordum cnm. Bir problem olmadığı sürece sorun yok dedi
Çok.saol.cnm şükür bende de ne bulantı ne kanama yok beninkilerin cinsiyetine erkek dedi biri kesin erkek de oburude oyle gibi dedi bende inşallah kızdır deyince.öbür gelmeme söyleyim onuda dedi

Valla hiç bulantım olmadı canım:) ama daha küçükler ya belki değişir mi diyorum cinsiyetleri
bildiğim kadarıyla yanılabiliyor doktorlar kuzum yaa erkekte olmasa da kızda yanılan çok oluyormuş diye duydum ama bu doktoruna bağlı birazda... bazıları kızlar göstermez diye düşünüp bacağı kapalı olanı direk kız diye yorumluyormuş valla senin düşünceni bilemem ama umarım biri erkektir bebeklerinin önce sağlık ama ben ikiz kimi duysam hep bir oğlu bir kızı olsun istedim şimdi bakalım benimkiler ne olacak :))

valla bulantım hiç olmadı denecek kadar azdı ara ara oldu sadece peynir yoğurtt ayran aşeriyorum resmen benn :))) geçenlerde turşu istedi canım ilk 2 ay normalde çikolatayı çok seven bayılan ben 2,5 ay yemedim bu haftalarda yemeye başladım :)) ama limonlu salata olsun onada bayılıyorumm :))) galiba benimki birazda psikolojik olabilir önce sağlık tabide hep ben bir kız bir oğlan diye geçiriyorum yada geçirmek istiyorum aklımdan :)))

Çok.saol.cnm şükür bende de ne bulantı ne kanama yok beninkilerin cinsiyetine erkek dedi biri kesin erkek de oburude oyle gibi dedi bende inşallah kızdır deyince.öbür gelmeme söyleyim onuda dedi
inşallahhhhhhhh biride kızdır canım yaa RABBİMMM ÖNCE SAĞLIKLI VE HAYIRLI EVLAT VERSİN SONRA BÜTÜN İKİZ BEKLEYEN ANNELERE BİR KIZ BİR OĞLAN VERSİN İNŞALLAAHHHH (TABİ BAŞKA DÜŞÜNCELERİ OLANLAR HARİÇ) :))

kızlarrr1rr dün kontrolüm vardı yaramazlarım cinsiyetlerini göstermediler doktor alttan bakalımmı dedi görmek için yok dedim 12+4 de görünmedi yanii.... duyan herkes kız diye yorum yaptı kızlar göstermezmiş vs dediler öylemi oluyor gerçekten mekekusu seninkilerde kız ama hemen belli ettiler dimi bebeklerim gelişmiyormu yoksa bir sorunmu var sizce??

Cnm her bebek bir olmaz ki benimkilerde kesin değil. Kıza benziyor dedi. Hem belki seninkiler utangaç:) bende bugun tekrar gidicem. Kesinleşir herhalde:)

Kızlar merhaba a hepimize zamanında sağlıklı doğumlar olsun.bende 14 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim.aranizda tek yumurta ikizi ne hamile olan var mi

Daha cinsiyet icin erken her beberkek k gostermiyor 16 haftalikken kesin belli oluyor kiz gostermez diye bisey yok benim yigenim 5 aylikken anca gostermisti bebgin durusuyla alakali gonlunden nasil geciyosa oyle nasip olsun insallah bende dun ogrendim biri kiz biri erkek tam gonlumun istedigi gibi oldu cok sukur

ayyyy canım benim çok sevindim senin adına saglıkla hem içerde hem dışarda büyürler inşallah.... sağlıkları yerinde olsundA ... bu arada kızlar dün yine kanamam oldu bu ikinci kez biraz iş yapınca böyle oluyor sizdede oldumu bu kez hastaneyede gitmedim 1 hafta sonra kontrolüm var zaten

Cnm her bebek bir olmaz ki benimkilerde kesin değil. Kıza benziyor dedi. Hem belki seninkiler utangaç:) bende bugun tekrar gidicem. Kesinleşir herhalde:)
belkide utangaçlar dediğin gibi :)) hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallahhh RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERİR İNŞALLAH... hiç iş yapmıyormusunuz kızlar evde ikinci sefer biraz fazla işyaptım yine kanama oldu bu kez gitmedimde aklımada takıldı ama....

Ben yemek yapiyorum ev temizligini yaptiriyorum benimde ilk haftalarda kanamam oldu korkuyorum kendini fazla yorma sende demekki is yapmaman gerekiyor dr bisey demedimi

Kızlar dikkat edin çok şükür bende olmadı ama dikkat ediyorum evi suourup siliyorum yemek yapıyorum ama sonrasında sirtim agriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…