2015 ekim ayinda ikiz bebek sahibi olacak anneler..

Merhaba
merhaba kızlar :) ben de kasım ve ikiz annesi olacağım kısmetse. Bulantılarım çok fena sizin de mi öyle?
bende aynı durumdayım geçen hafta kalp atışı dinleme ye gittik çok şükür birini duyduk diğeri daha küçük müş 15 gün sonra tekrar gel dedi aynı durumda olan varmı belki gelişmeyebilir çok şükür diğer yavrumun kalbi güp güp

inşallah sağlıklı bir şekilde ikisi de gelişir canım. İkisi aynı kesede mi?

Merhaba arkadaşlar.. ben yeni katıldım aranıza.. ben de kısmetse kasım ve ikiz annesi olanlardanım... bebeklerim şu anda 8 haftalıklar.. 6 haftalıkken ilk ultrason kontrolümüze gittik ve dr her ikisinin de kalp atışlarını gördüğünü söyledi.. 17 nisanda ikinci kontrol..Allah hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın..

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı bebeklerim 11+5 olmuşlar doktor ikisinede erkek dedi hayırlısı olsun bakalim maşallah. ..

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı bebeklerim 11+5 olmuşlar doktor ikisinede erkek dedi hayırlısı olsun bakalim maşallah. ..
Oncelikle bebeklerin hayirli olsun.. Saglikla kucagina alirsin ikisini de insallah..cinsiyet ogrenmek icin 11. Hafta cok erken degil mi sizce de?

Selam kızlar... uzun zamandır yazamıyorum. Kusura bakmayın. Grubumuza yeni gelenler hoş geldiniz. Hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız evlatları mızı inş. Bende dün akşam doktordaydim. Idrar im da yanma ve sürekli tuvalete gitme ihtiyacım vardı. Abartmiyor um dün 30 kere tuvalete gittim. Tahlil yapıldı. Enfeksiyon varmış. Ilaç verdi şimdi daha rahatım. Inşallah bi daha olmaz. Kuzularim çok iyi masallah:) 5 cm olmuşlar fıldir fildir dönüyorlar:)

Yok jel den kalanlardur korkma.. ben yarin gidiyorum doktora bakalım ne diyecek. .senle hemen hemen aynuyiz sen ne zaman gideveksin ense kalinligi icin
canım benim kanamam oldu hastanede yattım doktor içindede eşinin arkasında 17 mm. kanaman var dedi ( epey korktum şimdi geçti gibi ama sarı sarı lekeler geliyor şimdide :// acildeki doktor bol bol istirahat et doğal beslen stres yok dedi ( hastaneden çıkınca tedavi gördüğüm doktora gittim bebişler gayet hareketliydi maşaallah doktor etkilenmemişler ama dikkat et ikiz gebelik her zaman için risklidir dedi bugün 11*6 olduk sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz ben bu perşembe cinsiyet için gidicem ense kalınlığı vs. demedi bende sormadım canım telaşemden dolayı

Geçmiş olsun canimmm

Hepinize selam kızlar. Biz dün doktora gittik. Hiç bir sorun yok çok şükür. 6 cm e yaklasmislar. 12+2 olmuşuz. Işıl tarama testimiz yapıldı. Sonuçlar haftaya belli olacak. Vee doktorum erkende olsa bi cinsiyetlerini söyledi. Ikisi de kiz☺☺

Aa hayırlı olsun canım bende bugün 12 +5 oldum sanırım aynı seviyedeyiz kaç kilo aldin yaa ben yaklaşık 3.5 yada 4 kilo aldım açlık durumuna göre değişiyor çok mj acaba

Kızlar Mrb doktor bana ilişki konusunda birşey demedi bende unuttum sormayı ilişki falan yasak mi size acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…