bende aynı durumdayım geçen hafta kalp atışı dinleme ye gittik çok şükür birini duyduk diğeri daha küçük müş 15 gün sonra tekrar gel dedi aynı durumda olan varmı belki gelişmeyebilir çok şükür diğer yavrumun kalbi güp güpmerhaba kızlar :) ben de kasım ve ikiz annesi olacağım kısmetse. Bulantılarım çok fena sizin de mi öyle?
inşallah sağlıklı bir şekilde ikisi de gelişir canım. İkisi aynı kesede mi?Merhaba
bende aynı durumdayım geçen hafta kalp atışı dinleme ye gittik çok şükür birini duyduk diğeri daha küçük müş 15 gün sonra tekrar gel dedi aynı durumda olan varmı belki gelişmeyebilir çok şükür diğer yavrumun kalbi güp güp
İnşallah hayır ayrı keseler deinşallah sağlıklı bir şekilde ikisi de gelişir canım. İkisi aynı kesede mi?
Oncelikle bebeklerin hayirli olsun.. Saglikla kucagina alirsin ikisini de insallah..cinsiyet ogrenmek icin 11. Hafta cok erken degil mi sizce de?Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı bebeklerim 11+5 olmuşlar doktor ikisinede erkek dedi hayırlısı olsun bakalim maşallah. ..
Canim bence de erken belki değişir ilerde ama doktor öyle dedi bilmiyorummOncelikle bebeklerin hayirli olsun.. Saglikla kucagina alirsin ikisini de insallah..cinsiyet ogrenmek icin 11. Hafta cok erken degil mi sizce de?
canım benim kanamam oldu hastanede yattım doktor içindede eşinin arkasında 17 mm. kanaman var dediYok jel den kalanlardur korkma.. ben yarin gidiyorum doktora bakalım ne diyecek. .senle hemen hemen aynuyiz sen ne zaman gideveksin ense kalinligi icin
Geçmiş olsun canimmmcanım benim kanamam oldu hastanede yattım doktor içindede eşinin arkasında 17 mm. kanaman var dedi( epey korktum şimdi geçti gibi ama sarı sarı lekeler geliyor şimdide :// acildeki doktor bol bol istirahat et doğal beslen stres yok dedi ( hastaneden çıkınca tedavi gördüğüm doktora gittim bebişler gayet hareketliydi maşaallah doktor etkilenmemişler ama dikkat et ikiz gebelik her zaman için risklidir dedi bugün 11*6 olduk sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz ben bu perşembe cinsiyet için gidicem ense kalınlığı vs. demedi bende sormadım canım telaşemden dolayı
teşekkürler kuzum seninki büyümüş maşallah 13haftalık olmuşşunuz 2 li tarama ne zaman ? yoksa yaptırdınmı??Geçmiş olsun canimmm
Ben yaptırdım canım geçen hafta sonuçları bu hafta ogrenecegimmteşekkürler kuzum seninki büyümüş maşallah 13haftalık olmuşşunuz 2 li tarama ne zaman ? yoksa yaptırdınmı??
Bana tüp bebek doktorum 2 li 3 lu yu yaptırma boşuna demişti şimdi gittiğim doktor isterim bilmiyorumBen yaptırdım canım geçen hafta sonuçları bu hafta ogrenecegimm
Tup bebek Doktorum yaptir alım dedi canım ben doktor ne derse onu yapıyorum şeker yuklemesi nde de doktorum ne derse o şekilde karar alcamBana tüp bebek doktorum 2 li 3 lu yu yaptırma boşuna demişti şimdi gittiğim doktor isterim bilmiyorum
Bana da. Boşuna yaptırma dedi artık bu doktorum ne diyecek bilmiyorumTup bebek Doktorum yaptir alım dedi canım ben doktor ne derse onu yapıyorum şeker yuklemesi nde de doktorum ne derse o şekilde karar alcam
Canım hayırlı olsun☺Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı bebeklerim 11+5 olmuşlar doktor ikisinede erkek dedi hayırlısı olsun bakalim maşallah. ..
Aa hayırlı olsun canım bende bugün 12 +5 oldum sanırım aynı seviyedeyiz kaç kilo aldin yaa ben yaklaşık 3.5 yada 4 kilo aldım açlık durumuna göre değişiyor çok mj acabaHepinize selam kızlar. Biz dün doktora gittik. Hiç bir sorun yok çok şükür. 6 cm e yaklasmislar. 12+2 olmuşuz. Işıl tarama testimiz yapıldı. Sonuçlar haftaya belli olacak. Vee doktorum erkende olsa bi cinsiyetlerini söyledi. Ikisi de kiz☺☺