benimde 9 şubatta 3. gün embriyosu transfer edildi iki tane ikiside tuttu çok şükür :) doktor adet tarihine göre hesap yapıyor bebeğin haftasını transfere göre yapması gerekmezmi?? son adet tarihime göre hesaplıyor senındemi bu şekilde yapıyor canım??Merhaba cnm 7
Merhaba cnm. 7 şubatta 5. Gün embriyosu transfer edildi. Senin nasıl oldu
Benim de öyle yapiyor canım adet tarihine göre ben de 10+5 oldumbenimde 9 şubatta 3. gün embriyosu transfer edildi iki tane ikiside tuttu çok şükür :) doktor adet tarihine göre hesap yapıyor bebeğin haftasını transfere göre yapması gerekmezmi?? son adet tarihime göre hesaplıyor senındemi bu şekilde yapıyor canım??
Bende kan sulandirici ıgne vurunuyidum genellikle kalp atışlarını Duyduk tan sonra daha önce düşügun yoksa kesiyor canım benimkini de 8.haftada kesti doktorum↑
Arkadaşlar merhaba benim doktorum coraspini kesti progestan fitil olarak alıyorum acaba niye kesti bilgn varmı..
Benim de transfer tarihim 2 subat tam bir hafta var aramizda herkese hayırlı doğumlar insallahbenimde 9 şubatta 3. gün embriyosu transfer edildi iki tane ikiside tuttu çok şükür :) doktor adet tarihine göre hesap yapıyor bebeğin haftasını transfere göre yapması gerekmezmi?? son adet tarihime göre hesaplıyor senındemi bu şekilde yapıyor canım??
İnşAllah herşey güzel olacak..Bende kan sulandirici ıgne vurunuyidum genellikle kalp atışlarını Duyduk tan sonra daha önce düşügun yoksa kesiyor canım benimkini de 8.haftada kesti doktorum
Evet cnm son adet tarihime göre hesaplar. Ama doktorumu değiştirdim. .oda bebeklerin iri olduğunu ultrasonda çıkan tarihi dikkate almam gerektiğini söyledi. Kafam karıştı benimdebenimde 9 şubatta 3. gün embriyosu transfer edildi iki tane ikiside tuttu çok şükür :) doktor adet tarihine göre hesap yapıyor bebeğin haftasını transfere göre yapması gerekmezmi?? son adet tarihime göre hesaplıyor senındemi bu şekilde yapıyor canım??
Biz 10. Haftadayiz kullanıyorum cnm. Hamileliğin boyunca kullanırsın dedi bana. Benimde haftaya crinone jel ve folik asit i kesecek bakalim↑
Arkadaşlar merhaba benim doktorum coraspini kesti progestan fitil olarak alıyorum acaba niye kesti bilgn varmı..
Hangi il desin doktora kime gidiyo suan canimBiz 10. Haftadayiz kullanıyorum cnm. Hamileliğin boyunca kullanırsın dedi bana. Benimde haftaya crinone jel ve folik asit i kesecek bakalim
Mrb canim insallah kurtulursun saglikli bir hamilelilik diliyorum ilk ne zaman basladi kusmalarinSlm arkadaslar....
ben yine geceyi acilde gecirdim.
2 serum aldim. gecen cuma da 3 tane almistim. Dun kusmalarim artti yine. Ne yesem kustum. Serumdan baska birsey fayda etmiyor bana ama o da 3-4 gun kadar.
anlayacaginiz zor geciyor benim gebeligim biraz. Benim gibi olup, gecen var mi aranizda?
Mrb canim insallah kurtulursun saglikli bir hamilelilik diliyorum ilk ne zaman basladi kusmalarin
Çok teşekkürler canım umarım evlatları kucağında alırız sağlıkla hayırla tabi :)Benim de transfer tarihim 2 subat tam bir hafta var aramizda herkese hayırlı doğumlar insallah
hayır canım yapıyorlar diye okudum ben hatta rahim ikiz gebelikte daha çok baskı gördüğünden ikisinin olmasada birisinin cinsiyeti bile görülebiliyormuş 12. haftada benimde bugün tam 11 + 1 olmuş son adete göre :) bu arada ilk kez bugün kahverengi pütür pütür bişey geldi benden kızlar crinone yapıyor galiba sizdede yapıyormu böyle düşük vs değildir dimi :S :SKızlar salı günü ense kalinligi icin gitcem 11+4 oluyor..2 li test cogul gebelikte yapilmiyormus sanırım. .
canım ilk zamanlar bende bol bol serum almıştım ama ben ohss olmuştum ondan dolayı... biliyorum keşke böyle olmasaydı zor bir durum koşa koşa doktora git yat yat serum yee....ama bebeklerin sağlığı için katlanacaksın benim hiç olmadı ikiz gebelikte daha çok olur dediler üstelik... bence vücutla alakalı yengemin üç bebeği üçünde de felaket bulantısı oldu hatta yediği lokma kalmadı içinde zaten zayıftı... ilk aylarda epey kilo verdi ama 3 tane birbirinden tatlı ve sağlıklı evlatları oldu bu arada yanlış anlaşılma olmasın üçüz değiller biri 6 biri 4 biri 2 yaşında :)Slm arkadaslar....
ben yine geceyi acilde gecirdim.
2 serum aldim. gecen cuma da 3 tane almistim. Dun kusmalarim artti yine. Ne yesem kustum. Serumdan baska birsey fayda etmiyor bana ama o da 3-4 gun kadar.
anlayacaginiz zor geciyor benim gebeligim biraz. Benim gibi olup, gecen var mi aranizda?
Yok jel den kalanlardur korkma.. ben yarin gidiyorum doktora bakalım ne diyecek. .senle hemen hemen aynuyiz sen ne zaman gideveksin ense kalinligi icinhayır canım yapıyorlar diye okudum ben hatta rahim ikiz gebelikte daha çok baskı gördüğünden ikisinin olmasada birisinin cinsiyeti bile görülebiliyormuş 12. haftada benimde bugün tam 11 + 1 olmuş son adete göre :) bu arada ilk kez bugün kahverengi pütür pütür bişey geldi benden kızlar crinone yapıyor galiba sizdede yapıyormu böyle düşük vs değildir dimi :S :S
Sagolasin cnm. Amin. 6. Hafrada cnm
merhaba kızlar :) ben de kasım ve ikiz annesi olacağım kısmetse. Bulantılarım çok fena sizin de mi öyle?İyi geceler