2015 ekim ayinda ikiz bebek sahibi olacak anneler..

Merhabalar arkadaşlar kabız sorunu olan varmı yani kabı dan değil biraz uzun kalıyorum söylemesi ayıp bişey olmaz sanırım doktor transfer sonrası tutunma sürecinde öle dedi kabız olmamaya dikkat edin diye sizce:KK66:)

Bana da kabiz olma dediler ama ben stresten ve yediğim muz lardan olmuştum. Çok fazla ikinmamaya çalış ve bol su iç cnm

Günaydın arkadaşlar bir konuda fikire îht var şimdi ben 17 Mart ta gittim kontrole ikiz çok şükür doktorum 15 gün sonra tekrar gel dedi 3 Nisan a gün verdi biraz geçiyo acaba yarın burda başka doktora gitsem karından ultrasonla. Çıkarmı :KK66:)

Benim kistlerimden dolayi 9. Haftaya kadar karindan gozukmedi. Hep vajinal bakıyor doktorum cnm. 3 ay bitene kadar böyle dedi

Bugun 10 +3 oldumbulantı ve kusma sabahlari çok siddetli oluyor onun dışında iyi yiyorumm yaklaşık 3 kilo aldimm

Benim kistlerimden dolayi 9. Haftaya kadar karindan gozukmedi. Hep vajinal bakıyor doktorum cnm. 3 ay bitene kadar böyle dedi
Bende de varmış kist ama sorun yok dedi doktorum uzak ama mecburen alttan ultrason başkasına güvenemem ona gidiyorum taksimde ben pendikteyim.. Senin nasıl gidiyor...

Bugün randevum vardi ikizlerim olacak 6 haftalik hamileyim kalp atislarini gorduk ama cok yeni oldugu icin haftaya daha iyi ve net gorecegimizi söyledi cok guzeldi heyecanlandim agzim kulaklarimdaydi

Mrb kızlar b ende tup bebekle ikiz hamile kaldım 10.haftadayım çok şükür benim de bulantim falan yok
Migde bulantiniz varmi ne zaman başladı benim henuz yoj insallah olmazda
ben 10.haftalık hamileyom çok şükür hiç olmadı bundan sonrada olmaz inşallah

Bende de varmış kist ama sorun yok dedi doktorum uzak ama mecburen alttan ultrason başkasına güvenemem ona gidiyorum taksimde ben pendikteyim.. Senin nasıl gidiyor...
Ben iyiyim cnm. Çok şükür. Hiç bi sorunum yok. Bugün doktora gittik 10+1 olmuşuz. Hareket ettiklerini gördük.

Bugün randevum vardi ikizlerim olacak 6 haftalik hamileyim kalp atislarini gorduk ama cok yeni oldugu icin haftaya daha iyi ve net gorecegimizi söyledi cok guzeldi heyecanlandim agzim kulaklarimdaydi

Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş cnm☺

kızlar benimde ikizler geliyor inş. bu hafta ikili testimiz var.kan almayacaklar sadece ense ve buruncuklarına bakılacak sanırım

Selamlar arkadaslar..
bende ikizlerimi bekliorum. 9. Haftama giriyorum yarin. 6. Hafta baslayan bulanti ve kusmalar 8. Hafta artti benim. 3-4gune bir serum almaya acile gittim. Hic birsey yiyemedim. Ama yedigim azicik seyi de cikardim... artik mide bos oldugundan safra cikariyordum. Bir haftada 4 kg verdim. Su bile icemedim. Hala da pek ictigim soylenemez. Cook zor zamanlar gecirdim. Gecirmeye devam ediyorum. Ama sukur halime. Her kadinda farkli olur dedi dr.um. Rabbim sizlere saglikli gebelikler yasatsin insaAllah.

Maaşallah tüp bebekmi eğer tüp bebekse nasıl hesaplıyoruz gerçi ben cuma gitcem ama merak ettim haftasını
Birde heycandan tek yumurtamı çift yumurtamı sormayı unuttum

Ben iyiyim cnm. Çok şükür. Hiç bi sorunum yok. Bugün doktora gittik 10+1 olmuşuz. Hareket ettiklerini gördük.
Ben baya heycanlıyım sendede olmuşmuydu kalp atışlarını duyucam o yüzden heyecan yaptım ultrasonda çok net gördük aksi durum olsa doktor dersi dime beni 11 yaşında bir kızım var kardeş leri olacağı için çok heycanlı ALLAHIMherkesin yüzünü güldürsün ilaç ne kullanıyosun ben progeton u fitil olarak birde folbiol kullanıyorum... Amma sordummm☺️☺️☺️

kızlar benimde ikizler geliyor inş. bu hafta ikili testimiz var.kan almayacaklar sadece ense ve buruncuklarına bakılacak sanırım

Benimde 10 gun sonra ikili teslim var. Ikiz bebeklerde sonuçlar daha zor anlaşılıyormuş. Yani doğruluk oranı yüzde 52 falan dedi. Sana da böyle mi dediler cnm

Selamlar arkadaslar..
bende ikizlerimi bekliorum. 9. Haftama giriyorum yarin. 6. Hafta baslayan bulanti ve kusmalar 8. Hafta artti benim. 3-4gune bir serum almaya acile gittim. Hic birsey yiyemedim. Ama yedigim azicik seyi de cikardim... artik mide bos oldugundan safra cikariyordum. Bir haftada 4 kg verdim. Su bile icemedim. Hala da pek ictigim soylenemez. Cook zor zamanlar gecirdim. Gecirmeye devam ediyorum. Ama sukur halime. Her kadinda farkli olur dedi dr.um. Rabbim sizlere saglikli gebelikler yasatsin insaAllah.
Cok üzüldüm cnm. Herkeste farklı oluyor işte. Ben daha bir kere bile mide bulantısı yaşamadım. Bundan sonrada yaşamam inş.

Ben baya heycanlıyım sendede olmuşmuydu kalp atışlarını duyucam o yüzden heyecan yaptım ultrasonda çok net gördük aksi durum olsa doktor dersi dime beni 11 yaşında bir kızım var kardeş leri olacağı için çok heycanlı ALLAHIMherkesin yüzünü güldürsün ilaç ne kullanıyosun ben progeton u fitil olarak birde folbiol kullanıyorum... Amma sordummm☺️☺️☺️
Cnm ben ilaç olarak crinone jel coraspirin ve folbiol kullaniyorum. Bizde çok heyecanliydik kalp atislarini duyduğumuzda. Benim doktorum vajinal baktığı için 6. Haftada duyduk cnm

X