2015 Ekim ayında evleneceklerr

1 ayda 5 kilo mu verdin maşallah :KK70: keşke bende senin gibi olabilsem :KK43:

Maşallah nası bi diyet o ya bizede sölesene ne yapıyorsun :) Bu arada gelinliğinide paylaşsanaa model görelim :)

kizlar ac kaliyorum gercekten spor yaptim iki hafta kadar ama 20 dk suruyordu gobek ve bacak icin bi kac hareket sonra onlarida biraktim ac gezer oldum 60 kiloyu goreyim azar azar artiricam ogunlerimi☺ bu arada boyum 176

Son düzenleme:
Maşallah nası bi diyet o ya bizede sölesene ne yapıyorsun :) Bu arada gelinliğinide paylaşsanaa model görelim :)
2015-04-21 12.00.32.jpg

valla şaşirdım peki sabahları falanda kahvaltı falanda mı yapmıyordun ya nasıl aç duruysn
Canim normalde nisanimda 60 kiloydum nisanlim asker sıkıntı stres yedimde yedim 67 kilo olmusum suan 62 ye dustum tekrar fazlalik 2 kilom kaldi.. sabah kahvalti yapiyorum tabiki bi simit aliyorum bazen hepsini bazen buyuk bi kismini yiyorum oglen bi corba iciyorum eve gelince buyukce bir salata yapiyorum. Peynirli salata haslanmis tavuklu salata yiyorum(kirmizi pul biber katiyorum gobegi eritiyor diyorlar abartmadan tabi). aksam artiyor zaten cok yaptigim icin ilerleyen saatlerde acikinca yine yiyorum salatadan. Ama ekmegin yerini tutar mi?

Canim normalde nisanimda 60 kiloydum nisanlim asker sıkıntı stres yedimde yedim 67 kilo olmusum suan 62 ye dustum tekrar fazlalik 2 kilom kaldi.. sabah kahvalti yapiyorum tabiki bi simit aliyorum bazen hepsini bazen buyuk bi kismini yiyorum oglen bi corba iciyorum eve gelince buyukce bir salata yapiyorum. Peynirli salata haslanmis tavuklu salata yiyorum(kirmizi pul biber katiyorum gobegi eritiyor diyorlar abartmadan tabi). aksam artiyor zaten cok yaptigim icin ilerleyen saatlerde acikinca yine yiyorum salatadan. Ama ekmegin yerini tutar mi?
Anladım cNM BENDE FAZLA YEMEMYE CALIYORYM AMA AMA BOYLE CIKOLATILI SEYLERDEN TAM KESEMEDIM KENDIMI AZ AZ YIYIRM :) BEN GECEN SENE FALAN VERNISTIM 5 kilo FAZLA yemiyerej:)

Ben az once kendime ziyafet verdim dedim bi gun kacamak yapayim ama yarin kaldigim yerden devam 2 haftaya da o 2 kiloyu vermeyi planliyorum yeme bosver dugun gununu dusun cikolata hep ver dugun bi kere☺

Kızlar merhaba,
hazırlıklarınız ne alemde, bendekiler;
nikah tarihi alındı 11.10.2015
balayı ayarlandı antalya titanic otel
kına yerim ayarlandı
dış çekim fotoğrafçımız ayarlandı.
arkadaşlarıma giydirceğim bindallılar ayarlandı. 6 tane
gelinlik hazır beğendiğim bi model olsun istiyorum diktirmeye cesaretim yok güvenemiyorum beğenmem diye.
kaftanıma daha karar veremedim. kına kıyafetime de...
mobilyalar çeyizler tamam...
dekorasyon ürünleri perdeleri en sona bıraktım ev tutulduktan sonraya.
sizde durum nasıl varmı acaba atladığım bi yer.
offf çok sıkıntılı stresli günler. :KK35:

Kızlar merhaba,
hazırlıklarınız ne alemde, bendekiler;
nikah tarihi alındı 11.10.2015
balayı ayarlandı antalya titanic otel
kına yerim ayarlandı
dış çekim fotoğrafçımız ayarlandı.
arkadaşlarıma giydirceğim bindallılar ayarlandı. 6 tane
gelinlik hazır beğendiğim bi model olsun istiyorum diktirmeye cesaretim yok güvenemiyorum beğenmem diye.
kaftanıma daha karar veremedim. kına kıyafetime de...
mobilyalar çeyizler tamam...
dekorasyon ürünleri perdeleri en sona bıraktım ev tutulduktan sonraya.
sizde durum nasıl varmı acaba atladığım bi yer.
offf çok sıkıntılı stresli günler. :KK35:
OO MASALLH SEN HERSEYİ AYARLAMISSIN :d HAYRLI OLSN BU ARADA CNM BİZ DAHA EV TUTLDUKDAN SNRA BİR İKİ AY SONRA BAKICAZ d:

OO MASALLH SEN HERSEYİ AYARLAMISSIN :d HAYRLI OLSN BU ARADA CNM BİZ DAHA EV TUTLDUKDAN SNRA BİR İKİ AY SONRA BAKICAZ d:
çok saol canımm teşekkür ederim sen benden önce evleniyosun sanrım seninkide hayırlı olsun inşallah çok mutlu gelinler oluruz...:KK68: ben çok pimpirikliyim nişanlımın başının etini yiye yiye bu kadar yapabildim.. kaftanım ve gelinliğime de karar versem içim rahatlıcak ya:KK17: en zor aşamada gelinlik tabiki çok model denememek ve internetten çok model bakmamak gerekiyo. bana öyle demişti gelinlikçi ne kadar çok model denersen beğenirsen o kadar zor olur seçimin diye. kesinlikle haklı üstüme yakışana karar vericem inş doğru bi karar verirrim..:KK37::KK68:

çok saol canımm teşekkür ederim sen benden önce evleniyosun sanrım seninkide hayırlı olsun inşallah çok mutlu gelinler oluruz...:KK68: ben çok pimpirikliyim nişanlımın başının etini yiye yiye bu kadar yapabildim.. kaftanım ve gelinliğime de karar versem içim rahatlıcak ya:KK17: en zor aşamada gelinlik tabiki çok model denememek ve internetten çok model bakmamak gerekiyo. bana öyle demişti gelinlikçi ne kadar çok model denersen beğenirsen o kadar zor olur seçimin diye. kesinlikle haklı üstüme yakışana karar vericem inş doğru bi karar verirrim..:KK37::KK68:
evet cnm ben senden bir hafta önce :KK70: 3 ekim düğünüm . aynen arkadasım da demişti bana okadar cok bakmıskı netten gelinlik ve diyorki zaten gidip bakınca üsttüne deneyince anlıyorsun diyor hıc araştırmana bile grek yok dşyor :KK70:

evet cnm ben senden bir hafta önce :KK70: 3 ekim düğünüm . aynen arkadasım da demişti bana okadar cok bakmıskı netten gelinlik ve diyorki zaten gidip bakınca üsttüne deneyince anlıyorsun diyor hıc araştırmana bile grek yok dşyor :KK70:
Bencede katılıyorum canım. hem ne kadar model beğenirsek beğenelim üzerimize yakışmadığı sürece bi anlamı yok üstümüzde güzel gözüksün. :KK49:ayy şaka gibi geliyo kendi evim kendi hayatım off nasıl alışıcaz hiç bilmiyorum düşündükçe strese giriyorum:KK43::mad:

X